TmNationsForever najbolja online igra
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: TmNationsForever najbolja online igra
Davno sam ja rekao da se ti ne znas igrati ! 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ja sam ada (sada mozakQUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, kad igrate u koje vrijeme, i ja bih da igram, jel samo dovoljna igrica, igrao sam ja ovo davno, jos kad je Ada digao temu

Gers, kako sliku postavit..., da i ja koju m"etnem!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nisam oooodavno igrao, tako da ti jos nick ne mogu reci, ne igra mi se protiv stranaca, da li vi igrate zajedno u odredjeno vrijeme, ako ne da ne skidam bezveze igricuMOZAK je napisao/la:Ja sam ada (sada mozakQUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, kad igrate u koje vrijeme, i ja bih da igram, jel samo dovoljna igrica, igrao sam ja ovo davno, jos kad je Ada digao temu), kako bjese tvoj nick, da te prepoznam!
Gers, kako sliku postavit..., da i ja koju m"etnem!
skini si program fraps, preko njega mozes snimati i slikati

- adnan_nanda
- Kontakt:
Malo prije sam skinuo i instalirao i ovo cudo, iako sam je imao nekad davno, stvarno zanimljiva igra, ako budete igrali zajedno javite ovde, mada nisam nikad igrao online al' snaci cu se valjda.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Džahve, kad zelim da uslikam, samo pritisnem f5, ljepnem je u paint, spremim, uploadujem na imageshack i to je to ...mozda ima neki jednostavniji nacin za slikanje, da se nemoras peglat preko paint-a, al' ja ovako radim, navik'o jbg
Momci, nema toga "kad igramo", uletim jbt kad mi je dosadno, dan-noc nebitno
nego, mozete mi poslati vas msn u pp, dodam vas, pa cemo se negdje dogovorit da bacimo koju zajedno 

Momci, nema toga "kad igramo", uletim jbt kad mi je dosadno, dan-noc nebitno

ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove? 

neOX je napisao/la:ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove?
Jeste, ja sam dosao do 180 bodovA i nemogu vise, pravo zeznute tzv crne staze, jako ih je tesko preci i to u zadatom vremenu!neOX je napisao/la:ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove?
Da bi otkljucao one najteze, ispod njih ti pise koliko bodova moras imati da bi ih otkljucao!
Online je cudo, pogotovo mini staze

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Skino, mada jos nekontam kako funkcionise, ali i slika i snima!nisam oooodavno igrao, tako da ti jos nick ne mogu reci, ne igra mi se protiv stranaca, da li vi igrate zajedno u odredjeno vrijeme, ako ne da ne skidam bezveze igricu
skini si program fraps, preko njega mozes snimati i slikati![]()
Program je super!

@Mozak, kakve su to bola slike

No.1

No.1

Ma bio sam prvi, to je najmanji problem
, vec treba uslikat 

'ajd da te preslusamMOZAK je napisao/la:Ma bio sam prvi, to je najmanji problem, vec treba uslikat

Upadaj

Ma tek skino ovaj program, pa cu dok istrazim, nisam se nesto trudio!mandraX je napisao/la:'ajd da te preslusamMOZAK je napisao/la:Ma bio sam prvi, to je najmanji problem, vec treba uslikat
![]()
Upadaj
Upadaj bola', dok sam raspolozen

Jedna friška

Jedna friška

mandraX je napisao/la:Upadaj bola', dok sam raspolozen![]()
Jedna friška

Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne
Negg MandraX lijepa formulica
jel mozes ti tamo sebi napraviti vako ili moras skinove ubaciti ?

Negg MandraX lijepa formulica

Ma ne brate, samo kad praviš account na igrici, odabereš državu Bosna i Hercegovina i dobiješ ovakvu formuluGiggs11 je napisao/la:Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne![]()
Negg MandraX lijepa formulicajel mozes ti tamo sebi napraviti vako ili moras skinove ubaciti ?

- pintol_TM87
- Kontakt:
vidim ti se kontas ovdje za ovu igru...mandraX je napisao/la:Ma ne brate, samo kad praviš account na igrici, odabereš državu Bosna i Hercegovina i dobiješ ovakvu formuluGiggs11 je napisao/la:Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne![]()
Negg MandraX lijepa formulicajel mozes ti tamo sebi napraviti vako ili moras skinove ubaciti ?
ovo sam igrao prosle godine samo tako i ove sam prije mislim 3 mjeseca instal igru i krenuo da igram i nakon3-4 trkme mi nesto trazi da se regam ne sjecam se tacno...uglavnom mogao sam po danu igrati 3-4 trke tako da sam odlucio izbrisati igru...
jel mozda znas gdje sam zezno?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ma nisi jarane ništa zezno, nego im je to neki fazon sad, odigraš 3-4-5 staza, i onda te gurnu jednu u "Spectacors", ono kao opomena da kupiš original igricu, da placas...a nigdje veze, pauziras tu jednu, i opet nastavljas igratpintol_TM87 je napisao/la:vidim ti se kontas ovdje za ovu igru...mandraX je napisao/la:Ma ne brate, samo kad praviš account na igrici, odabereš državu Bosna i Hercegovina i dobiješ ovakvu formuluGiggs11 je napisao/la:Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne![]()
ovo sam igrao prosle godine samo tako i ove sam prije mislim 3 mjeseca instal igru i krenuo da igram i nakon3-4 trkme mi nesto trazi da se regam ne sjecam se tacno...uglavnom mogao sam po danu igrati 3-4 trke tako da sam odlucio izbrisati igru...
jel mozda znas gdje sam zezno?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.