Tu sam da naucim,koliko vidim ti me nemas cemu nauciti,idem dalje....Devil je napisao/la: E moj decace,ja kada sam radio biciklo ti nisi ni znao da to postoji u fudbalu.![]()
![]()
@ hz
nema Devil pojma ba,sta njega pitas
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tu sam da naucim,koliko vidim ti me nemas cemu nauciti,idem dalje....Devil je napisao/la: E moj decace,ja kada sam radio biciklo ti nisi ni znao da to postoji u fudbalu.![]()
![]()
Joj da mi je doci u NicaZe da ti pojasnim par stvari,poneo bi i kakve pirotehnike.Hard Bass je napisao/la:Tu sam da naucim,koliko vidim ti me nemas cemu nauciti,idem dalje....Devil je napisao/la: E moj decace,ja kada sam radio biciklo ti nisi ni znao da to postoji u fudbalu.![]()
![]()
![]()
![]()
@ hz
nema Devil pojma ba,sta njega pitas
Ajde brate skupi ekipicu,dodji igramo u gajbu pivaDevil je napisao/la: Joj da mi je doci u NicaZe da ti pojasnim par stvari,poneo bi i kakve pirotehnike.![]()
Kad smo kod Zenice jel se iznajmljuje termin u Areni ?
Na Smetovima ? Ajde povedi me jednom,da vidis Adamaavenija je napisao/la:pa ko zna skijat sigurno je nekad i pokusao da skace barem na malim skokovima , najvise sto sam uspio je 11 metara , izgledalo je kao 250 za adam malysza
iznamljuju se i termini u areni
nije skupo uopsteDevil je napisao/la:Pa nisi skupi jbt 25 eura.
Kao kod nas u nekim balonima termin do 16:00.
Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
Gdje's to , vazda se pobijemDevil je napisao/la:A ima li kakvih ozbiljnih turnira,za neke lepe novce,nesta mi to deluje privlacnije.![]()
Pa cekas sad si rek'o da dovodim ja svoju ekipu.Hard Bass je napisao/la:Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
@ Devil
Slabo jarane,slabo.
Mozemo mi i po pare,ko izgubi placa termin
Bajramski, Božićni i UskrsniDevil je napisao/la:A ima li kakvih ozbiljnih turnira,za neke lepe novce,nesta mi to deluje privlacnije.![]()
Ako su Zvezdini ne bih se ja bas kladio na vasDevil je napisao/la:Pa cekas sad si rek'o da dovodim ja svoju ekipu.Hard Bass je napisao/la:Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
@ Devil
Slabo jarane,slabo.
Mozemo mi i po pare,ko izgubi placa termin![]()
Znaci dva trenutna profesionalca,i tri bivsa,kad sve saberes znaci da vi Zenicani odma' placate termin po ulasku u dvoranu.
Jasta,vidis da je naziv nadosao,dugogodisnjim posmatranjem tebe kao coveka.Hard Bass je napisao/la:Devile jel ovo ti pravis ?
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... ovaca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sva sreca pa nema sad tekmi , usmrdio bi nam cijeli istokSarajlijc@ je napisao/la:Kako prdim nenormalno sam se sebi gadim