Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
@ Devil
Slabo jarane,slabo.
Mozemo mi i po pare,ko izgubi placa termin
Moderator/ica: insider
Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
Gdje's to , vazda se pobijemDevil je napisao/la:A ima li kakvih ozbiljnih turnira,za neke lepe novce,nesta mi to deluje privlacnije.![]()
Pa cekas sad si rek'o da dovodim ja svoju ekipu.Hard Bass je napisao/la:Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
@ Devil
Slabo jarane,slabo.
Mozemo mi i po pare,ko izgubi placa termin
Bajramski, Božićni i UskrsniDevil je napisao/la:A ima li kakvih ozbiljnih turnira,za neke lepe novce,nesta mi to deluje privlacnije.![]()
Ako su Zvezdini ne bih se ja bas kladio na vasDevil je napisao/la:Pa cekas sad si rek'o da dovodim ja svoju ekipu.Hard Bass je napisao/la:Igras kod DevilaHZ_ilidzaa je napisao/la:Imal mene gdje tu
@ Devil
Slabo jarane,slabo.
Mozemo mi i po pare,ko izgubi placa termin![]()
Znaci dva trenutna profesionalca,i tri bivsa,kad sve saberes znaci da vi Zenicani odma' placate termin po ulasku u dvoranu.
Jasta,vidis da je naziv nadosao,dugogodisnjim posmatranjem tebe kao coveka.Hard Bass je napisao/la:Devile jel ovo ti pravis ?
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... ovaca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sva sreca pa nema sad tekmi , usmrdio bi nam cijeli istokSarajlijc@ je napisao/la:Kako prdim nenormalno sam se sebi gadim
Devil je napisao/la: Nisam kriv keve mi,golmana izbacio na biciklo i zakaci me koleno od koleno,nesta najgore sto se moze desiti.
To su tvoji ljudi tamo,nisu moji.Al ajde naziv ja idealan za vas doleDevil je napisao/la: Jasta,vidis da je naziv nadosao,dugogodisnjim posmatranjem tebe kao coveka.![]()
I takav sam veći od tebeHard Bass je napisao/la:
@legenda
jos si ti mali za tog![]()
[youtube][/youtube]harebianconero je napisao/la:Treba mi ime pjesme, techno je, francuski ide vako nesto:
Ži map te tup tup tup tup tup
U pozadini kao harmonika neka, poznata je ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.