BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Saurman
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Saurman » 22 nov 2011, 00:50

Gotze ako želi igrati na najvišem nivou i domoći se pehara CL odabraće Bayern.
Kad sezona završi bez obzira na vaš plasman doće do odlazaka nekih igrača jer to je neminovnost.
Kad zakucaju na vrata Europski giganti malo će neki odbiti preći u npr Man Utd ,Real , Barcelonu , Bayern (bavarska krv će biti prevaga). :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 00:51

Damir_BvB je napisao/la:Watzke malo ismijavao schesse 04 :D ...

Watzke: „Der typische Borusse ist echt und schwarz-gelb. Wir würden nie aus marketing-technischen Gründen auswärts in brombeerfarbenen Trikots spielen, wenn die eigentliche Klubfarben Blau-Weiß sind.“

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: Da se ne zaboravi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 nov 2011, 00:57

Zar stvarno mislite da ce s e Gotze naigrati u Dortmundu?

Jos uvijek lijecite rane od odlaska Sahina i sad vam treba jos jedan takav slucaj. Bez obzira gdje na kraju zavrsi, Gotze ce traziti da igra na visem nivou. Blijeda izdanja u evropskim takmicenjima nisu garancija da ce se zadovoljiti duzi niz godina u Dortmundu.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2011, 01:00

Semir bvb je napisao/la: Ako se sjećaš kad je Helmer 1992-1993.g. htio iz BvB u FcB, mi mu to nismo dali, nego smo ga prvo prodali u Lyon pa je onda iz Lyona prešao u Bayern.
Jesi li siguran u tako nešto?

Slažem se i znam da nije bilo nekih transfera unutar ova dva kluba. Ne računam Nerlingera, Reutera, Kohlera...
Ko zna, možda je baš vrijeme da se to promijeni. Za Bayern je bitan samo jedan (ili hajmo reći najvažniji) faktor, a to je da mladi Gotze naumi karijeru nastaviti u Njemačkoj. Doduše, i za Dortmund je to itekako važno, ali pored toga što moraju biti u vrhu, treba i kesu dobro istresti.
Ovi drugi imaju i kesu, a bome i neku "garanciju" da će titule dolaziti redovnije u Munchen. :mrgreen:
Ne treba zaboraviti ni to da je malac rođeni bavarac, a da mu pritom kolege iz reprezentacije mogu koju lijepu šapnuti na uvce. :D

Jbte, trebamo se ovoga ostaviti, počeo sam sam sebe zamarati. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 01:02

proFCB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Neuer je pussy smoke od čojka pa je otišao u jednog od 2 najveća rivala, a Gotze to nije. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesto poput Sahina???
Sahin je u Realu a ne u Bayern/Schalke. Ipak su to najveći naši rivali.
Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
moustapha je napisao/la:Zar stvarno mislite da ce s e Gotze naigrati u Dortmundu?

Jos uvijek lijecite rane od odlaska Sahina i sad vam treba jos jedan takav slucaj. Bez obzira gdje na kraju zavrsi, Gotze ce traziti da igra na visem nivou. Blijeda izdanja u evropskim takmicenjima nisu garancija da ce se zadovoljiti duzi niz godina u Dortmundu.
Znamo mi da će otići kad-tad, ali isto znamo da neće ići u Bayern. O tome se ovde priča cijelo vrijeme - da neće u Bayern.
A u bundesligi je ionako već osvojio sve :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 nov 2011, 01:07

Semir bvb je napisao/la:
Znamo mi da će otići kad-tad, ali isto znamo da neće ići u Bayern. O tome se ovde priča cijelo vrijeme - da neće u Bayern.
A u bundesligi je ionako već osvojio sve :D
Goetze će ostati u Dortmundu ili ako bude negdje išao doće kod nas u to sam prilično siguran.
Kada je prvi put počela diskusija oko Goetzea pretpostavljao sam da će ga biti nemoguće dovest prije isteka ugovora, jer smo teško bilo kada kupovali igrače od vas. Tada sam imao neku nadu da ga dovedemo po isteku ugovora. Međutim , vremenom su se stvari promijenile malo, u njegovim izjavama se da primijetit da mu ne bi bilo mrsko preselit se u Munchen. Ima tu sada više faktora koji govore o tome da će Goetze doći u Bayern, ali o tome je još rano pričati jer više će se stvari znati na ljeto.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2011, 01:14

Semir bvb je napisao/la: Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
Mario nije krio želju da jednog dana zaigra u Barci i(li) Realu, pogotovo kada je upao u nemilost vGaala. S vremenom se dosta toga promijenilo, pa su pljuštale ponude od Chelsea i Liverpoola, koje su glat odbijene. Interesantno da se za "kloca" dobijalo više nego što je Bayern platio, do sada, najveću sumu u istoriji BuLi-ja.
Sada će vjerovatno produžiti ugovor, jer ne vidi poseban razlog za odlazak (ebiga, ima u Bayernu sve), bez obzira na špansko porijeklo. Kad se već dotičem tog porijekla, u ovom drugom slučaju bi on mogao biti presudan. :mrgreen:

Tako mi bakinih kolača, neću više. :D
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 nov 2011, 01:24

Semir bvb je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Neuer je pussy smoke od čojka pa je otišao u jednog od 2 najveća rivala, a Gotze to nije. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesto poput Sahina???
Sahin je u Realu a ne u Bayern/Schalke. Ipak su to najveći naši rivali.
Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
Isto kao sto je i Ribery otisao u Real prije par godina,ili recimo Schweini u ManU
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 nov 2011, 01:25

slika
slika
slika

Eto nećemo više o Gotzeu do ljeta. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 01:25

slika

GOTZE SLAVI GOL U MINHENU

Dečko hoćeš u Bayern?
slika

Laku noć vam želim ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2011, 01:28

Semir bvb je napisao/la: Laku noć vam želim ;)
Haj' laku noć i tebi. ;)
Neka si ti večeras xy- puta izmijenio avatar a meni ostao dužan na postavljena pitanja. :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 nov 2011, 01:29

Pa baš to što je slavio u Munchenu je novi argument da će doći kod nas, jer je i Neuer frenetično slavio pa je stigao dahoam :) A još jedan argument je i taj što igrač koji zabije gol Bayernu vrlo često i završi u redovima Bayerna :) Tako mi kadaifa neću ni ja više :lol: ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 01:31

@Gero
U vezi Helmera možeš pronaći čak i na wikipediji. Ukucaj Thomas Helmer i čitaj.

@Saurman na glupe slike odgovaram:

slika

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 nov 2011, 01:36

adnan24 je napisao/la:Treba njega s vremena na vrijeme ostaviti na klupi...najbolji je kad treba da se dokazuje.
MoRe odmarat protiv buranije ala Augsburg, Freiburg..., ali protiv ostalih bez njega nema hajra. :D
adnan24 je napisao/la:Jest kad Bayern zeli da ima veliki posjed lopte...problem su one ekipe koje pustaju da ih se napada a onda se tu Hummels i drustvo izgube...i prosle sezone smo dobro igrali protiv Bayerna a onda smo dobili po usima protiv Marseillea i Pireusa i to sve na veci posjed lopte..
Ama prepustiti incijativu k'o protiv Olya kuci. :twisted: Sto si povuceniji, vise "zabijas". :lol: Mada ja sam davno digao ruke od CL, tako da mi ova tekma protiv Vodjinih pulena ne znaci mnogo. Cisto radi prestiza bi bilo lijepo izvuci povoljan rezultat. Ipak, daleko bitniji je mec u subotu. :D
geronimo je napisao/la:Tako mi bakinih kolača, neću više. :D
Spameru je'an. :D Izgleda da ti je ovaj poraz bas sjeo :lol: , k'o slavuj si danas na omiljenom nam PDF-u. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 nov 2011, 08:14

geronimo je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
Mario nije krio želju da jednog dana zaigra u Barci i(li) Realu, pogotovo kada je upao u nemilost vGaala. S vremenom se dosta toga promijenilo, pa su pljuštale ponude od Chelsea i Liverpoola, koje su glat odbijene. Interesantno da se za "kloca" dobijalo više nego što je Bayern platio, do sada, najveću sumu u istoriji BuLi-ja.
Sada će vjerovatno produžiti ugovor, jer ne vidi poseban razlog za odlazak (ebiga, ima u Bayernu sve), bez obzira na špansko porijeklo. Kad se već dotičem tog porijekla, u ovom drugom slučaju bi on mogao biti presudan. :mrgreen:

Tako mi bakinih kolača, neću više. :D

Zar se Chelsea i Liverpool mogu poredit sa Realom i Barcom?? :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 12:31

slika

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 13:03

Evo još malo vijesti u vezi Gotzea. Njegov menadžer Volker Struth je izjavio za tamošnji Express : "Apsolutno isključujem odlazak Gotzea na ljeto". - dakle dečko ostaje :D BASTA ;)

Takođe izgleda da će i Reus ostati u drugoj Borussiji. Sportski direktor BMG-a Eberl je rekao da su mnogi veliki talenti Bmg-a i Njemačke propali u Bayernu, pa je naveo Schlaudrafa, Baumjohanna i Jansena a spomenuo je i Podolskog (Koln). Rekao je da ne savjetuje Reusu da ide u FcB. Dodao je i da BMG nije zabavna emisija "Poželi nešto" i da Bayernove želje su jedno a realnost drugo ;) .

NUR DER BVB slika

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 22 nov 2011, 13:45

Semir bvb je napisao/la:Evo još malo vijesti u vezi Gotzea. Njegov menadžer Volker Struth je izjavio za tamošnji Express : "Apsolutno isključujem odlazak Gotzea na ljeto". - dakle dečko ostaje :D BASTA ;)

Takođe izgleda da će i Reus ostati u drugoj Borussiji. Sportski direktor BMG-a Eberl je rekao da su mnogi veliki talenti Bmg-a i Njemačke propali u Bayernu, pa je naveo Schlaudrafa, Baumjohanna i Jansena a spomenuo je i Podolskog (Koln). Rekao je da ne savjetuje Reusu da ide u FcB. Dodao je i da BMG nije zabavna emisija "Poželi nešto" i da Bayernove želje su jedno a realnost drugo ;) .

NUR DER BVB slika
U toj izjavi je jos samo nedostajalo da preporuci Reus-u BvB !!!!

Evo vam jedan dio ....nije nista spektakularno , cisto da se spomene jer je nas covjek !!! Ima jednu malu manu igrao je za Slobodu :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako nam je otkrio Borogovac, možda bi mogao i u Borussiju iz Dortmunda, ali B tim koji se takmiči u Regionalnoj ligi.

- Iskreno, postoji kontakt. Ne bi bilo loše ni kada bi otišao u Borussiju, pa barem u B tim. Ja vjerujem u sebe, znam koliko mogu. Pa, ko zna, ako bih se dokazao u B timu, možda u tom slučaju ni A ne bi bio daleko. To bi tek bilo ispunjenje sna. Najbolje je da pričekamo, rano je govoriti bilo šta, razgovarao sam i sa čelnicima nekih klubova iz Premijer lige BiH, ali sve je to barem za sada, na "dugom štapu".

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 15:30

Ovo je današnja naslovnica Daily Maila

http://www.dailymail.co.uk/sport/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

U tekstu stoji da će pokušati da započnu pregovore oko Gotzea, a glavni izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis i glavni pregovarač Richard Law su spremni ponudit 30 mil funti - oko 35 mil eura... što bi bio najskuplji transfer Arsenala u historiji.
Ponovo pred meč s Arsenalom, topnici pokušavaju da uznemire našeg glavnog igrača, isto kao i pred prvo kolo LP.
Al moram priznat da je potencijalna ponuda od 35 mil primamljiva, ali da se može uzet i više keša ako bude bilo potrebe za prodajom :D, a o tome tek u daljoj budućnosti ;) .

Dodao bih ovo:
Evo još malo vijesti u vezi Gotzea. Njegov menadžer Volker Struth je izjavio za tamošnji Express : "Apsolutno isključujem odlazak Gotzea na ljeto". - dakle dečko ostaje BASTA

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 nov 2011, 16:07

[youtube][/youtube]

ZA SVE LJUBITELJE HOLGER BADSTUBERA :oops: :oops: :lol: :lol: :cry:
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []