Kad sezona završi bez obzira na vaš plasman doće do odlazaka nekih igrača jer to je neminovnost.
Kad zakucaju na vrata Europski giganti malo će neki odbiti preći u npr Man Utd ,Real , Barcelonu , Bayern (bavarska krv će biti prevaga).
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Damir_BvB je napisao/la:Watzke malo ismijavao schesse 04...
Watzke: „Der typische Borusse ist echt und schwarz-gelb. Wir würden nie aus marketing-technischen Gründen auswärts in brombeerfarbenen Trikots spielen, wenn die eigentliche Klubfarben Blau-Weiß sind.“

Jesi li siguran u tako nešto?Semir bvb je napisao/la: Ako se sjećaš kad je Helmer 1992-1993.g. htio iz BvB u FcB, mi mu to nismo dali, nego smo ga prvo prodali u Lyon pa je onda iz Lyona prešao u Bayern.
Sahin je u Realu a ne u Bayern/Schalke. Ipak su to najveći naši rivali.proFCB je napisao/la:Nesto poput Sahina???Semir bvb je napisao/la:Neuer je pussy smoke od čojka pa je otišao u jednog od 2 najveća rivala, a Gotze to nije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znamo mi da će otići kad-tad, ali isto znamo da neće ići u Bayern. O tome se ovde priča cijelo vrijeme - da neće u Bayern.moustapha je napisao/la:Zar stvarno mislite da ce s e Gotze naigrati u Dortmundu?
Jos uvijek lijecite rane od odlaska Sahina i sad vam treba jos jedan takav slucaj. Bez obzira gdje na kraju zavrsi, Gotze ce traziti da igra na visem nivou. Blijeda izdanja u evropskim takmicenjima nisu garancija da ce se zadovoljiti duzi niz godina u Dortmundu.
Goetze će ostati u Dortmundu ili ako bude negdje išao doće kod nas u to sam prilično siguran.Semir bvb je napisao/la:
Znamo mi da će otići kad-tad, ali isto znamo da neće ići u Bayern. O tome se ovde priča cijelo vrijeme - da neće u Bayern.
A u bundesligi je ionako već osvojio sve
Mario nije krio želju da jednog dana zaigra u Barci i(li) Realu, pogotovo kada je upao u nemilost vGaala. S vremenom se dosta toga promijenilo, pa su pljuštale ponude od Chelsea i Liverpoola, koje su glat odbijene. Interesantno da se za "kloca" dobijalo više nego što je Bayern platio, do sada, najveću sumu u istoriji BuLi-ja.Semir bvb je napisao/la: Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
Isto kao sto je i Ribery otisao u Real prije par godina,ili recimo Schweini u ManUSemir bvb je napisao/la:Sahin je u Realu a ne u Bayern/Schalke. Ipak su to najveći naši rivali.proFCB je napisao/la:Nesto poput Sahina???Semir bvb je napisao/la:Neuer je pussy smoke od čojka pa je otišao u jednog od 2 najveća rivala, a Gotze to nije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.

Haj' laku noć i tebi.Semir bvb je napisao/la: Laku noć vam želim

MoRe odmarat protiv buranije ala Augsburg, Freiburg..., ali protiv ostalih bez njega nema hajra.adnan24 je napisao/la:Treba njega s vremena na vrijeme ostaviti na klupi...najbolji je kad treba da se dokazuje.
Ama prepustiti incijativu k'o protiv Olya kuci.adnan24 je napisao/la:Jest kad Bayern zeli da ima veliki posjed lopte...problem su one ekipe koje pustaju da ih se napada a onda se tu Hummels i drustvo izgube...i prosle sezone smo dobro igrali protiv Bayerna a onda smo dobili po usima protiv Marseillea i Pireusa i to sve na veci posjed lopte..
Spameru je'an.geronimo je napisao/la:Tako mi bakinih kolača, neću više.
geronimo je napisao/la:Mario nije krio želju da jednog dana zaigra u Barci i(li) Realu, pogotovo kada je upao u nemilost vGaala. S vremenom se dosta toga promijenilo, pa su pljuštale ponude od Chelsea i Liverpoola, koje su glat odbijene. Interesantno da se za "kloca" dobijalo više nego što je Bayern platio, do sada, najveću sumu u istoriji BuLi-ja.Semir bvb je napisao/la: Sad kad bi Real reko "hoćemo Gomeza" - otišao bi frajer pješice do Madrida.
Sada će vjerovatno produžiti ugovor, jer ne vidi poseban razlog za odlazak (ebiga, ima u Bayernu sve), bez obzira na špansko porijeklo. Kad se već dotičem tog porijekla, u ovom drugom slučaju bi on mogao biti presudan.![]()
Tako mi bakinih kolača, neću više.

U toj izjavi je jos samo nedostajalo da preporuci Reus-u BvB !!!!Semir bvb je napisao/la:Evo još malo vijesti u vezi Gotzea. Njegov menadžer Volker Struth je izjavio za tamošnji Express : "Apsolutno isključujem odlazak Gotzea na ljeto". - dakle dečko ostajeBASTA
Takođe izgleda da će i Reus ostati u drugoj Borussiji. Sportski direktor BMG-a Eberl je rekao da su mnogi veliki talenti Bmg-a i Njemačke propali u Bayernu, pa je naveo Schlaudrafa, Baumjohanna i Jansena a spomenuo je i Podolskog (Koln). Rekao je da ne savjetuje Reusu da ide u FcB. Dodao je i da BMG nije zabavna emisija "Poželi nešto" i da Bayernove želje su jedno a realnost drugo.
NUR DER BVB
Evo još malo vijesti u vezi Gotzea. Njegov menadžer Volker Struth je izjavio za tamošnji Express : "Apsolutno isključujem odlazak Gotzea na ljeto". - dakle dečko ostaje BASTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.