U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2011, 19:23

Pa od ovih što igraju u Engleskoj i Njemačkoj + ovi što već igraju bi se mogla napraviti prestrašna reprezentacija, od koje bi koristi imala i U21 i A reprezentacija za koju godinu :D
Nisu igrači koji igraju za Chelsea, Stoke, Fulham, Koln, Hannover i ostalim za odbaciti ;)
selektori juriiiiiiiiiiiiiiiiiiš
http://www.transfermarkt.de/de/emir-ome ... 61067.html" onclick="window.open(this.href);return false;
još jedan iz omladinskih liga Njemačke
DRUG NEBI TI PUNCA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 nov 2011, 19:40

Kontam za ove sa 17, 18 i 19 god., al ne znam sta ocekujete od ovih sa 20, 21 god koji u toj dobi igraju po regionalnim ligama i vrijede po cijelih 75. 000 svemogucih eura.. Zato i ne idemo nigdje. Takve kasnije i novinari priporucuju, a menadjeri utaljuju ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2011, 19:50

samson je napisao/la:Kontam za ove sa 17, 18 i 19 god., al ne znam sta ocekujete od ovih sa 20, 21 god koji u toj dobi igraju po regionalnim ligama i vrijede po cijelih 75. 000 svemogucih eura.. Zato i ne idemo nigdje. Takve kasnije i novinari priporucuju, a menadjeri utaljuju ...
Misimović je imao 22 kad je prešao iz drugog tima Bajerna u Bochum koji je tada igrao u cvajti, a svi znamo kakav je igrač Miske ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 nov 2011, 20:15

samson je napisao/la:Kontam za ove sa 17, 18 i 19 god., al ne znam sta ocekujete od ovih sa 20, 21 god koji u toj dobi igraju po regionalnim ligama i vrijede po cijelih 75. 000 svemogucih eura.. Zato i ne idemo nigdje. Takve kasnije i novinari priporucuju, a menadjeri utaljuju ...
to je to. vec pusti ove strucnjake ovdje po forumu, svi bi htjeli da budu selektor a repka u prvom sesiru - i to jos pocnu kritikovati i preporucivati neke igrace koje garant ocima nisu vidjeli. vazno je da karacic odlican posao radi, dobro je sto covjek ne cita ovaj forum :!: .
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 nov 2011, 20:19

STEVIE je napisao/la: to je to. vec pusti ove strucnjake ovdje po forumu, svi bi htjeli da budu selektor a repka u prvom sesiru - i to jos pocnu kritikovati i preporucivati neke igrace koje garant ocima nisu vidjeli. vazno je da karacic odlican posao radi, dobro je sto covjek ne cita ovaj forum :!: .
Radi i Safet dobar posao, ali je opet trebao pozvati Vranjesa,Mahmutovica,Ljevakovica, bar na prijateljsku da se probaju.. Ne mislim da se odmah moraju svi ti mladi zvati, ali sam siguran kad se pogledaju da ima bar jedan kvalitetan igrac u tim klubovima koji moze pomoci reprezentaciji.. A njemu svaka cast na ovom sto je do sad uradio..
Celik!3,2,2.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 nov 2011, 20:21

AllGunsBlazing je napisao/la:
STEVIE je napisao/la: to je to. vec pusti ove strucnjake ovdje po forumu, svi bi htjeli da budu selektor a repka u prvom sesiru - i to jos pocnu kritikovati i preporucivati neke igrace koje garant ocima nisu vidjeli. vazno je da karacic odlican posao radi, dobro je sto covjek ne cita ovaj forum :!: .
Radi i Safet dobar posao, ali je opet trebao pozvati Vranjesa,Mahmutovica,Ljevakovica, bar na prijateljsku da se probaju.. Ne mislim da se odmah moraju svi ti mladi zvati, ali sam siguran kad se pogledaju da ima bar jedan kvalitetan igrac u tim klubovima koji moze pomoci reprezentaciji.. A njemu svaka cast na ovom sto je do sad uradio..
vranjes je igrao u dvije prijateljske. just sayin'
...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 nov 2011, 20:29

panties je napisao/la: vranjes je igrao u dvije prijateljske. just sayin'
Mislio sam na Ljevakovica i Mahmutovica.. A Vranjes bi nam dobro dosao protiv Portugala, mislim da ne bi bio gori od Zahirovica..
Celik!3,2,2.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 nov 2011, 20:31

kontam ja sve to, al' pogledaj stvari s ove strane: zar nije logicno da ovi lokalni momci koji su putem svojih odlicni predstava dosli do ovog koraka nastave kvalifikacije? svakako nije 100% sigurno da su ovi klinci koji igraju po inostranstvu mnogo bolji od ovih koji su do sada izborili odlicne rezultate.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 nov 2011, 20:35

Mislio sam na Ljevakovica i Mahmutovica.. A Vranjes bi nam dobro dosao protiv Portugala, mislim da ne bi bio gori od Zahirovica..
dvije velike misterije za mene su
zasto nije zvao vranjesa
zasto pandza nije igrao drugu utakmicu
...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 nov 2011, 20:40

STEVIE je napisao/la: kontam ja sve to, al' pogledaj stvari s ove strane: zar nije logicno da ovi lokalni momci koji su putem svojih odlicni predstava dosli do ovog koraka nastave kvalifikacije? svakako nije 100% sigurno da su ovi klinci koji igraju po inostranstvu mnogo bolji od ovih koji su do sada izborili odlicne rezultate.
Nista ja ne kazem za to, ali mozda se moze naci jedan ili dva, ne kazem ja da nam treba 5-10 vec pogledati sve igrace naci jednog kvalitetnog koji ce pridonijeti reprezentaciji je uspjeh.. Mislim da ako se savez popravi da bi trebalo godisnje odrzavati nekakve kampove ili nesto slicno gdje ce ovakvi igraci(iz nase lige i ovi iz inostranstva) dolaziti igrati jedni protiv drugih par utakmica i tu bi se trebali otkriti igraci koji mogu igrati i oni koji ne mogu igrati... Imaju i ona dva Hajrovica, ovaj u Arsenalu igra za rezerve, dok ovaj drugi mislim da igra negdje u Svicarskoj u nekom timu, sta ih fali obojicu probati(mladji nece dok mu ne pozovu starijeg jer su ga vec izradili)..
@panties Meni je Zahirovic strasno drag igrac, i pratim ga od kako je igrao u Celiku, i stvarno je i dobar igrac, ali kao sto sam vec ranije negdje napisao ocekivati od momka koji ima 21 godinu da odigra 2 odlicne utakmice protiv po mnogima i najboljeg igraca na svijetu, ali hajd reci cemo drugog najboljeg na svijetu, je bilo glupo.. Treba on dobiti sansu, ali jos uvijek on nema tu konstantu bar sto se tice jacih utakmica.. i mislim da se igralo sa Ognjenom na beku, Pandzom na stoperu te Zahirovicem umjesto Mede da bi mnogo bolje prosli, bar defanzivno...
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2011, 20:49

STEVIE je napisao/la:i to jos pocnu kritikovati i preporucivati neke igrace koje garant ocima nisu vidjeli.
Sto se tice ovog zadnjeg, time bi ti "strucnjaci" imali bas nesto zajedno sa selektorima U-repki.
I u tome i jeste problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 nov 2011, 11:39

panties je napisao/la:
zasto nije zvao vranjesa
Jes' da je ovo off topic ali....

Ja mislim da su ovo razlozi:

Vranjesa nije htio da odmah ubacuje u vatru jer je jos uvjek mlad i "samo" je igr'o prijateljske.
Pandzu nije htio ubacivati i kvariti zadnju liniju koja je zadovoljavajuce odradila pos'o u Zenici.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 nov 2011, 01:39

maxuz baxuz je napisao/la:Jes' da je ovo off topic ali....

Vranjesa nije htio da odmah ubacuje u vatru jer je jos uvjek mlad i "samo" je igr'o prijateljske.
Pandzu nije htio ubacivati i kvariti zadnju liniju koja je zadovoljavajuce odradila pos'o u Zenici.
Pravi "off topic" u zivotu je kad se u istoj recenici spomene "Susic" i "trener" ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2011, 02:00

Za_raju je napisao/la:

Pravi "off topic" u zivotu je kad se u istoj recenici spomene "Susic" i "trener" ;)
Naravno.Susic je selektor a trenera ima i u Mionici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 24 nov 2011, 02:25

Za_raju je napisao/la:

ne , to je cisti oksimoron
Sent from my Commodore 64

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 20:19

panties je napisao/la:
zasto nije zvao vranjesa
Po cemu bi taj Vranjes bolje :roll: ovdje neki dizu tog Vranjesa kao da se radi o nekoj svj. klasi tipa Sergio Ramos :mrgreen:
Vranjes...nemam nista protiv njega, a uostalom koliko je taj decko odigrao u klf. za repku..on svoj kvalitet mora da dokaze u Rusiji, a uostalom ako je tako talentovan prepoznace ga skauti sirom europe.

Sto Pandza nije igrao drugu utakmicu, zato sto je Jahic odigrao sjajno prvu..

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 nov 2011, 21:21

Vranjesu je prirodna pozicija desni bek ,u toku sezone ostavio je najbolji utisak od svih BH igraca u RL pa je i logicno da se on pozove a ne krpiti tu poziciju sa zadnjim veznim koji igra u gorem timu te iste ruske lige

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2011, 21:40

santos je napisao/la:Vranjesu je prirodna pozicija desni bek ,u toku sezone ostavio je najbolji utisak od svih BH igraca u RL pa je i logicno da se on pozove a ne krpiti tu poziciju sa zadnjim veznim koji igra u gorem timu te iste ruske lige
Vranjes je vise od mjesec dana bio povrijedjen,i tek kad su pozivi bili upuceni ovaj stavljen u ekipu.
Onako usput opet je izvan ''pogona''u zadnjim tekmama bio.
Ionako nam je roviti i nedovoljno oporavljenih igraca bilo pun klinac u repci tih dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 24 nov 2011, 22:45

slika

Muamer Tankovic, clan Fulhama

vrijedi pozvati...isto razvaljuje

koliko ove nase djece...samo da ih primjete i to je to, primjetite ih vise :x

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 nov 2011, 10:00

harishp je napisao/la:
santos je napisao/la:Vranjesu je prirodna pozicija desni bek ,u toku sezone ostavio je najbolji utisak od svih BH igraca u RL pa je i logicno da se on pozove a ne krpiti tu poziciju sa zadnjim veznim koji igra u gorem timu te iste ruske lige
Vranjes je vise od mjesec dana bio povrijedjen,i tek kad su pozivi bili upuceni ovaj stavljen u ekipu.
Onako usput opet je izvan ''pogona''u zadnjim tekmama bio.
Ionako nam je roviti i nedovoljno oporavljenih igraca bilo pun klinac u repci tih dana.
Nemoze Vranjes dobiti poziv zato sto je Srbin, da se zove Muhamed odmah bi ga dobio i bio bi neizostavan (kao sto je Besic koji nije standardan ni u HSV-ovim amaterima).

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Google [Bot], Muumii, Uknaac i 18 gostiju.