STEVIE je napisao/la:
kontam ja sve to, al' pogledaj stvari s ove strane: zar nije logicno da ovi lokalni momci koji su putem svojih odlicni predstava dosli do ovog koraka nastave kvalifikacije? svakako nije 100% sigurno da su ovi klinci koji igraju po inostranstvu mnogo bolji od ovih koji su do sada izborili odlicne rezultate.
Nista ja ne kazem za to, ali mozda se moze naci jedan ili dva, ne kazem ja da nam treba 5-10 vec pogledati sve igrace naci jednog kvalitetnog koji ce pridonijeti reprezentaciji je uspjeh.. Mislim da ako se savez popravi da bi trebalo godisnje odrzavati nekakve kampove ili nesto slicno gdje ce ovakvi igraci(iz nase lige i ovi iz inostranstva) dolaziti igrati jedni protiv drugih par utakmica i tu bi se trebali otkriti igraci koji mogu igrati i oni koji ne mogu igrati... Imaju i ona dva Hajrovica, ovaj u Arsenalu igra za rezerve, dok ovaj drugi mislim da igra negdje u Svicarskoj u nekom timu, sta ih fali obojicu probati(mladji nece dok mu ne pozovu starijeg jer su ga vec izradili)..
@panties Meni je Zahirovic strasno drag igrac, i pratim ga od kako je igrao u Celiku, i stvarno je i dobar igrac, ali kao sto sam vec ranije negdje napisao ocekivati od momka koji ima 21 godinu da odigra 2 odlicne utakmice protiv po mnogima i najboljeg igraca na svijetu, ali hajd reci cemo drugog najboljeg na svijetu, je bilo glupo.. Treba on dobiti sansu, ali jos uvijek on nema tu konstantu bar sto se tice jacih utakmica.. i mislim da se igralo sa Ognjenom na beku, Pandzom na stoperu te Zahirovicem umjesto Mede da bi mnogo bolje prosli, bar defanzivno...
Celik!3,2,2.