neki su dobili po piksi, a neki nisu dobili ni priliku da dobiju po piksi i zato crtaSpartak je napisao/la:boysi su nebitan faktor i mamic to zna
evaj gore nepismeni lik sto mi se obratio
ja sam sa sela za koje niko nije cuo al opet ostaje da je dinamo dobio po piksni i zato tisina
GNK Dinamo Zagreb
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Zna li neko mozda kolika je prosjecan plata fudbalera Dinama ? Mislim na prvih 11 + klupa !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gospodin Seljakovic je napisao/la:neki su dobili po piksi, a neki nisu dobili ni priliku da dobiju po piksi i zato crtaSpartak je napisao/la:boysi su nebitan faktor i mamic to zna
evaj gore nepismeni lik sto mi se obratio
ja sam sa sela za koje niko nije cuo al opet ostaje da je dinamo dobio po piksni i zato tisina
Sta ce jadnik iskompleksirani, izgleda da mu je Mamic nanio neko zlo pa nemoze nego da prosipa svoju zuc ovdje na forumu....
Kako mi se gade takvi likovi, vjerojatno ima tlinajst godina i sve sta mu preostaje je da sere....
a sta ces oprostit cemo mu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pise se NE MOZE al dobro
Mamic je kralj samo nek kara jadnike od navijača
nego imacete cast da budete najgora ekipa u povijesti LP
oko 10 000euraElegant je napisao/la:Zna li neko mozda kolika je prosjecan plata fudbalera Dinama ? Mislim na prvih 11 + klupa !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
hvala bogugospodin Seljakovic je napisao/la:kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
doduse real je osvajao lp 9x al hajd kako ti kazes xD
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
joj sto ne mogu ovih sto se loze na velike strane klubove, a sve domace ismijavaju...cc...strasno...Spartak je napisao/la:hvala bogugospodin Seljakovic je napisao/la:kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
doduse real je osvajao lp 9x al hajd kako ti kazes xD
nek budu sretni sto ih ima neko i ismijavati
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zar nebi bilo logicnije da odes na temu svog kluba i podrzis svoj klub, a ne da tu prosipas neke komplekse...samo dzabe vrijeme trosisSpartak je napisao/la:nek budu sretni sto ih ima neko i ismijavati
Spartače, u redu, shvatili smo tvoju priču, mislim da je dosta bilo. Dinamo je katastrofa, ogavan klub, ući će u anale kanala kao najgori u povijesti svemira i ljudskog roda.. oke, odlično, super, blago njima i nama s njima takvima..
A vi ostali pišite o Dinamu, jer kad se uvučete u provokacije, sami ćete nastradati..
A vi ostali pišite o Dinamu, jer kad se uvučete u provokacije, sami ćete nastradati..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije sramota izgubit u toj jakoj skupini,Mamić pokupio lovu i znaju oni bez brige ,a to što su nekima očekivanja bila velika ,malo ipak realnosti ,preteška skupina ,šteta za Dinamo,ali ovaj trener loš definitivno i momčad cirkusanata!Treba radit, a ne tulumarit!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
od početak su imali loš i pogrešan pristup, htjeli su da prođu makar kao treći, a da su rekli ušli smo u LŠ, ajde da se igrači zezaju, nek igraju opušteno bez pritiska nek se zezaju, pokušavaju nadigravati...garant bi imali više uspjeha...a i neki igrači bi se više iskazali.........loptica je napisao/la:Nije sramota izgubit u toj jakoj skupini,Mamić pokupio lovu i znaju oni bez brige ,a to što su nekima očekivanja bila velika ,malo ipak realnosti ,preteška skupina ,šteta za Dinamo,ali ovaj trener loš definitivno i momčad cirkusanata!Treba radit, a ne tulumarit!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sammirovo pijančevanje direktor Dinama Damir Vrbanović prokomentirao je riječima: "On je za nas završena knjiga, sad je u nadležnosti trenera."
A trener vjeruje kako za Sammira mjesta u Dinamu ima i u budućnosti, naravno, ako odluči promijeniti neke navike.
"Sammir ima budućnost u Dinamu, ne treba ovoj situaciji davati drastične ocjene. Sammir mora poštovati sustav ako želi biti dio momčadi. Suspenzija se još uvijek razmatra, o njoj odlučuje klub, a do daljnjeg ne konkurira za sastav", potvrdio je Jurčić za RTL.
"Kad pokaže dobru volju i da želi biti dio sustava, bit će i dio ekipe", dodao je trener.
A trener vjeruje kako za Sammira mjesta u Dinamu ima i u budućnosti, naravno, ako odluči promijeniti neke navike.
"Sammir ima budućnost u Dinamu, ne treba ovoj situaciji davati drastične ocjene. Sammir mora poštovati sustav ako želi biti dio momčadi. Suspenzija se još uvijek razmatra, o njoj odlučuje klub, a do daljnjeg ne konkurira za sastav", potvrdio je Jurčić za RTL.
"Kad pokaže dobru volju i da želi biti dio sustava, bit će i dio ekipe", dodao je trener.
Dinamova ekspedicija otputovala je s dva zrakoplova u Madrid gdje hrvatskog prvaka u utorak (20.45) očekuje utakmica petog kola Lige prvaka
'Modri' su u ponedjeljak ujutro s Plesa krenuli prema glavnom španjolskom gradu. Za većinu nogometnih zaljubljenika to je put bez nade, no u Dinamu vlada dobro raspoloženje.
'Očekujem da se postavimo muški, idemo zabiti gol. Bod bi bio dobar', rekao je Mehmed Alispahić, a vratar Ivan Kelava je dodao:
'Raspoloženje je odlično, ovo je nagrada za sav naš trud. Dižemo se u formi, idemo dati maksimum, koljeno je dobro i trebao bi braniti.'
I Zdravko Mamić je prokomentirao novi Dinamov okršaj u Ligi prvaka u kojoj maksimirska družina još nema ni boda ni zabijenog gola.
Dinamovci na Plesu
Pogledaj cijelu fotogaleriju'Ovo je blistava godina Dinama. Prije nekoliko dana apsolvirali smo prvenstvo, ovo je drugo u ovoj godini, uz jedan Kup i odlazak u Madrid je šlag. Ne zamaram se rezultatom, samo možemo dobiti, a ne mislim - dobiti golova, ne bojim se golijade. Nemam pojma tko će igrati, neka igra tko je zaslužio', govorio je Mamić za 24 sata te dodao:
'Volio bih da oni igraju u najjačem sastavu s Ronaldom, bio bi to pravi spektakl. Leko ga je dobro uštopao u Zagrebu, nadam se da će, ako bude igrao, i rezultat biti isti (0:1). Susret puno znači za promociju Hrvatske i nogometa, ovo je hit utakmica i nismo rekli zadnju riječ u Ligi prvaka ove sezone.'
'Modri' su u ponedjeljak ujutro s Plesa krenuli prema glavnom španjolskom gradu. Za većinu nogometnih zaljubljenika to je put bez nade, no u Dinamu vlada dobro raspoloženje.
'Očekujem da se postavimo muški, idemo zabiti gol. Bod bi bio dobar', rekao je Mehmed Alispahić, a vratar Ivan Kelava je dodao:
'Raspoloženje je odlično, ovo je nagrada za sav naš trud. Dižemo se u formi, idemo dati maksimum, koljeno je dobro i trebao bi braniti.'
I Zdravko Mamić je prokomentirao novi Dinamov okršaj u Ligi prvaka u kojoj maksimirska družina još nema ni boda ni zabijenog gola.
Dinamovci na Plesu
Pogledaj cijelu fotogaleriju'Ovo je blistava godina Dinama. Prije nekoliko dana apsolvirali smo prvenstvo, ovo je drugo u ovoj godini, uz jedan Kup i odlazak u Madrid je šlag. Ne zamaram se rezultatom, samo možemo dobiti, a ne mislim - dobiti golova, ne bojim se golijade. Nemam pojma tko će igrati, neka igra tko je zaslužio', govorio je Mamić za 24 sata te dodao:
'Volio bih da oni igraju u najjačem sastavu s Ronaldom, bio bi to pravi spektakl. Leko ga je dobro uštopao u Zagrebu, nadam se da će, ako bude igrao, i rezultat biti isti (0:1). Susret puno znači za promociju Hrvatske i nogometa, ovo je hit utakmica i nismo rekli zadnju riječ u Ligi prvaka ove sezone.'
Baj baj Kljuno Kurcic....vrime ti je odi nekom drugom pamet solit.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
To je taj CTRLirani nogomet
Očekujem novi Mamićev show sutra ujutro na konferenciji..masoni, prljavi srbi, komunjare, teroristi itd itd, svi će biti krivi...
šalu na stranu, baš mi ih je žao..ne samo zato što sam se kladio na njih, nego što zaslužuju po meni i više od ovog 0-12, što je stvarno sramota..a i zato što se sramote i klub a i grad...
šalu na stranu, baš mi ih je žao..ne samo zato što sam se kladio na njih, nego što zaslužuju po meni i više od ovog 0-12, što je stvarno sramota..a i zato što se sramote i klub a i grad...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- spielführer_21
- Kontakt:
Da Vugdalić komentariše tekmu, rekao bi: "Ja tebi, ti meni, spašavaj se majko"
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovo je zadnji cavao u lijes hrvatskog nogometa...
Potpuni amaterizam je jedino rijesenje...
Potpuni amaterizam je jedino rijesenje...
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.