ne bi bilo loše prekinuti ovo.. ne mogu se sastati s loptom...užas...
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Sprdali smo se sa Partizanom, ali ovo je katastrofa... 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
A zamisli sad kad ovaj Dinamo dominira ligom vec 5 godina...zar to nije sramota...nebi bio u kozi igracima veceras, Maminjo ce bit gori od Reala.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
e moj Jurcicu i ti si kao trener
Najzalosnije je sto je ovakav Dinamo dominantan u regionu
Ma, sad će ovo glupo zvučati, ali Dinamo, općenito govoreći, i nije loš kao klub u europskim okvirima.
Al, ovdje su se tako nekako prepali, ušli mlohavo, mlitavo, bez žestine, agresivnosti, jednostavno se skamenili. Ne znam dal ste vidjeli kako su izgledali Beqiraj i Kelava prije početka tekme, totalno blijedi u licu.
Podsjećaju me na skupinu osnovnoškolaca.
Al, ovdje su se tako nekako prepali, ušli mlohavo, mlitavo, bez žestine, agresivnosti, jednostavno se skamenili. Ne znam dal ste vidjeli kako su izgledali Beqiraj i Kelava prije početka tekme, totalno blijedi u licu.
Podsjećaju me na skupinu osnovnoškolaca.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma Jurčić je jedan trener početnik,al s njim Mamić može vrlo lako upravljati.santos je napisao/la:e moj Jurcicu i ti si kao trener
A za ovu drugu rečenicu. Jedna lasta ne čini proljeće. Kad su ušli u Ligu prvaka, bila su puna usta hvale sa svih strana.. Opravdano il ne, o tom neću pričati.
Al, eh, takvi su ljudi sa ovih prostora. U jednom danu si general, u drugom pokojnik.. Nema sredine, nit će je ikad bit, samo krajnosti...tako je zapisano...
Jedino su Bojsi ono sta me veseli, svaka cast deckima
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Siguran sam da bi sa drugim trenerom Dinamo pruzio u grupi daleko veci otpor gledajuci igre klubova slicne kvalitete ovih nekoliko godinadubrava je napisao/la:Ma Jurčić je jedan trener početnik,al s njim Mamić može vrlo lako upravljati.santos je napisao/la:e moj Jurcicu i ti si kao trener
A za ovu drugu rečenicu. Jedna lasta ne čini proljeće. Kad su ušli u Ligu prvaka, bila su puna usta hvale sa svih strana.. Opravdano il ne, o tom neću pričati.
Al, eh, takvi su ljudi sa ovih prostora. U jednom danu si general, u drugom pokojnik.. Nema sredine, nit će je ikad bit, samo krajnosti...tako je zapisano...
U drugoj recenici nije nista pogrdno za Dinamo vec konstatacija za kvalitet fudbala u ex-yugi
-
Dervencanin
- Kontakt:
Fakat presmijesni, toliko stranaca, solidan budzet, a bez gola, boda...fakat tuga pregolema...Dok je Mamica nema nista od Dinama...Trener je samo marioneta kompleksas vuce poteze ko da je u zoo vrtu...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
raspisujem peticiju, ocemo LP na OBN-u iduce sezonespielführer_21 je napisao/la:Da Vugdalić komentariše tekmu, rekao bi: "Ja tebi, ti meni, spašavaj se majko"

Ebe se Kruni, njegov san se ispunio - dobio je slikicu sa svojim idolom
petarda
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Dobro je 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
poceli se furat na BiH...prvo ono vazno je sudjelovat, a ne pobjedit, pa sad i ovih 6-2...pretjerivanje, mislim da bi BiH mogla zaprijetit Dinamu tuzbom ako ovako nastavi 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Popularan rezultat u zadnje vrijeme.
Al strasan Real, vidi se sta je Mourinho, veceg strucnjaka nema. Sreca pa ne igraju maksimum cijeli susret, a ni s prvom postavom. Dekoncentriranost Dinama, impresioniranost, razumljivo, no eto. Game, set, match.
Al strasan Real, vidi se sta je Mourinho, veceg strucnjaka nema. Sreca pa ne igraju maksimum cijeli susret, a ni s prvom postavom. Dekoncentriranost Dinama, impresioniranost, razumljivo, no eto. Game, set, match.
...Život za Široki...
I na kraju konacna potvrda da je Partizan mnogo vise pokazao nego Dinamo u LP.
Ali jbg cast je igrati u evropi,finansijski kolac prema kome nisu ravnodusni ni mnogo veci klubovi je ipak ono najvaznije za Dinamo,i verujem da i pored ocajnih rezultata i igre oni su zadovoljni ucescem u LP.Mozda se mogao ubrati koji bod,ali tesko ce biti i u zadnjem kolu.Ja sam i posle izvlacenja parova rekao da je realnost 6 poraza i da je premija neki bod,i izgleda da sam blizu svoje prognoze.
Ali jbg cast je igrati u evropi,finansijski kolac prema kome nisu ravnodusni ni mnogo veci klubovi je ipak ono najvaznije za Dinamo,i verujem da i pored ocajnih rezultata i igre oni su zadovoljni ucescem u LP.Mozda se mogao ubrati koji bod,ali tesko ce biti i u zadnjem kolu.Ja sam i posle izvlacenja parova rekao da je realnost 6 poraza i da je premija neki bod,i izgleda da sam blizu svoje prognoze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Real - Dinamo 2:2,
second half
nije sve tako crno, kad se pogleda s druge strane
second half
nije sve tako crno, kad se pogleda s druge strane
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U danasnje vrijeme nije bruka izgubiti sa 5-6 golova u mrezi. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro je, Lyon nije zabio nijedan a opet je primio kamaru golova 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.