FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 nov 2011, 23:31

VolimLiverpool je napisao/la:Bayern fantastičan u Ligi Prvaka ove sezone ...Fantastičan i u Bundesligi ,ali ovaj poraz protiv Dortmunda malo ih je poljuljao.
Ipak ,kada se sve sabere i oduzme,Bayern fantastičan ove sezone :mrgreen:
i ako ovako nastavi ,mogao bi daleko dogurati u LP i vjerovatno se prošetati Bundesligom.
E pazi sad kad se Dortmundovci "okome" na tebe :lol: :lol: :lol:
Ocekuje se puno od ove sezone,nebi bilo lose dovesti Reusa odmah na zimu(za svaki slucaj :D ),neka trenira i dokazuje se kod nas.Sad smo mirni pred zadnju utakmicu grupe u LP sto znaci,vise prostora za Bundesligu.Vjerujem da cemo pobjeci konkurentima na 6+ bodova vec do kraja prvog dijela,a kraj sezone jos uvijek necu prognozirat ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 nov 2011, 23:41

Čestitam na osiguranom prvom mjestu u grupnoj fazi LP. Od početka pa do samog kraja grupne faze pokazali ste ovim vještačkim "velikim" klubovima u kojoj ligi se igra najbolji i istinski fudbal. Sad u Englesku pa da se završi grupa bez poraza ;)

Tako rutinski osvojiti prvo mjesto bit će mnogo teže u Bundeligi ;).

NUR DER BVB slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 nov 2011, 23:44

Semir bvb je napisao/la:Čestitam na osiguranom prvom mjestu u grupnoj fazi LP. Od početka pa do samog kraja grupne faze pokazali ste ovim vještačkim "velikim" klubovima u kojoj ligi se igra najbolji i istinski fudbal. Sad u Englesku pa da se završi grupa bez poraza ;)

Tako rutinski osvojiti prvo mjesto bit će mnogo teže u Bundeligi ;).

NUR DER BVB slika
Sema post je bio na mjestu dok nisi turio ovaj grb. :lol:

Šalim se. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 22 nov 2011, 23:49

I kažu meni saurman i šećko "Što pomagajišeš?"
Pa bolan ko bi prežalio da nije uživo gledao kako Bayo dere žutalje k'o mlade majmune.
Strašno!
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 nov 2011, 23:51

Slijedeći se put samo ranije najavi , nemoj da tražimo linkove u 5 do 12 :mrgreen:

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 22 nov 2011, 23:54

Eee... sad sam instalir'o sopcast.
Sa onim sam tvojim linkovima prvo zbunio mozillu, onda sam htio pitati ovdje WTF is sopcast :shock: , a onda se sjetim google is your friend :mrgreen: i riješim problem. Dobar onaj zadnji što si postavio, nije štekao skoro nikako.

Nego, je li se meni učinilo ili je Tymo večeras griješio manje nego inače? :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 00:03

Pa ja bi igru Tyma opisao kroz par kratkih riječi : ja nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure. :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2011, 00:04

Cestitke na rutinskoj pobjedi i zasluzenom plasmanu u knock-out fazu takmicenja u koju cete uci sa prvog mjesta.
Sto se posljednjeg kola tice ne znam koji je scenario bolji po Bayern i po Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 00:09

Prošetali smo se u grupi gdje su nas "samoprozvani eksperti sa strane" skoro proglasili outsiderima.
Večeras sigurna pobjeda, dobro kretanje igrača, puno više kretanja tačnije nego protiv BVB-a i brži protok lopte.
Protivnik i nije baš bio po mjeri, ali odigrali smo ozbiljno i na momente dosta lijepo. A Ribery je po ko zna koji put odigrao fantastičnu utakmicu (to valjda onaj Ribery koji samo vrijeme po bolnicama provodi po analizama "velikih strucnjaka"), opet bio sjajan....Prvi njegov gol s koliko je samo osjecaja, pa to je jednostavno fenomenalno. Ali nije čudo što je Rib večeras briljirao, kad je bio neuhvatljiv još i protiv Cityja i u drugim utakmicama ove sezone. A naš dragi Rob mora još da dođe na onaj svoj nivo. Fali još malo "Spritzigkeit". Aber kommt noch. Bestimmt ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 nov 2011, 00:12

amerosm je napisao/la: Sto se posljednjeg kola tice ne znam koji je scenario bolji po Bayern i po Bundesligu.
Izbaciti City i stići EPL po koeficijentu 8-)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 nov 2011, 00:14

Bravo FCB rutinski nema sta. Robben se polahko ali sigurno vraca ovo danas je bio mali korak naprijed, samo mora se zadnja linija rjesit sa kvalitetnim stoperom ... Za mene pored Billala, Toni Kross man of the match ...
BvB Echte Liebe !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2011, 00:30

Utakmicu nisam gledo cijelu, gled'o sam skraceni snimak od 15-ak min na entitetskoj televiziji, bio s curom , sto je preče, preče je :P .Rutinski, nema sta.Ocekiv'o sam ovakvo ness.Odlicno izdanje cijele ekipe(koliko sam ja uspio da sročim).Nekako me najvise dojmio T.Kross, koji u odsustvu Švajnija pokazuje vaznost za nasu ekipu.Vrlo je bitno da se nakon kiksa protiv Žuća vrati samopouzdanje.Sad u Manchesteru(kako samo mrzim uopste pominjanje ovog grada :evil: , iako mi profesija to bas i ne dozvoljava) rutinski odradit, nismo ni pod kakvim pritiskom i pokazati šeikovima gdje pripadaju.Nekako bi vise volio da prodje Napoli, sto zbog svoje velicine, sto zbog E.Cavanija.Momak je stroj za golove 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Klare

Post Postao/la Klare » 23 nov 2011, 00:35

Za početak sve pohvale kolegi Saurmanu, bio je posebno inspirativan danas, od piromana do gorstaka i streamova. :D

Kako smo j.ebena ekipa, mi učimo iz grešaka, na Dortmundu smo naučili, naučili smo da je Kroosu korisnije tamo naprijed, naučili da Muller mora malo na hlađenje, te ste sada svi uvidili, mislim Heynckes je to znao, ali vi ste tek sada vidjeli kako je Tymo spreman unijeti ogromnu dozu svježine u našu igru, to ne treba da čudi, jer skoro svi znamo kako je svježe na -10. :D

Buyten, pa kako je lik j.eben igrač, de još jednom recite:"Trebamo novog stopera", ima da gori sve oko mene. :D
Za primljeni gol krivac Lahm, prišunja mu se Guzman, prišunja se tihim, nečujnim koracima. :mrgreen:

Gomez, pa to je naj.ebeniji napadač na planeti, pa kako lik prati loptu, igru, ide, gdje drugi ne idu :D , i samo još trebamo nekakve znalce da kažu:Ono je sreća", de još jednom recite, ima odavde da idete runjavog nosa. :x
Mariano je začetnik i trećeg gola, stvarno mnogo trči. 8-)

Kroos oduševio, od ovog trenutka lik je jedna od naših najvažnijih figura. 8-) Ovo je donijeto na osnovu praćenja nekih 50-tak utakmica u našem dresu, bio je to mukotrpan rad otkrivanja njegovih kvaliteta, a eto na kraju se dobro završilo. 8-)

Robben je učinio korak naprijed, j.ebote koja smo mi mašina, kako smo j.ebena ekipa. :D

Omer je ko drugo čeljade, čovječe lomi sve oko sebe, lik za neprepoznati, tako treba. 8-) :D
secer bi umočio nekim sisojama tamo, al' mu omer svojih treba ne da. :lol:

Slijedi Mainz, to se mora dobiti, mislim ne bi trebalo biti nekih problema, zatim Werder također, ima vremena za odmor, a onda paklena sedmica sa gostovanjima Cityu i Stuttgartu, a ja da sam trener ni tu ne bi bilo problema, jer bi u Manchesteru izveo sve one koji ne igraju, a onda glavne poluge odmorne pripremao za taj meč.
Damir_BvB je napisao/la:samo mora se zadnja linija rjesit sa kvalitetnim stoperom ... match ...
Zar nisi vidio da Holgi Badstuber večeras nije igrao? ;) Hej moj Damire trebaš ti još dosta pure pojesti. :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 nov 2011, 00:40

Lagano, sa pola gasa ovjeren prolaz u drugi krgu takmicenja. Vec nakon prvih 10 minuta bilo je jasno da Villareal nema sta traziti na Areni, a do kraja smo to potvrdili. Ponovo pocinjemo liciti na onaj Bayern gdje su Ribery i Robben sve, a veceras me posebno iznenadio Kroos. Odigrao je odlicno i vidi se da mu pase pozicija odmah iza napadaca. Gomez jos jednom pokazao umijece da se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme, a Ribery igra u formi iz najboljih dana u Bayernu. Ostatak ekipe standardno dobar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 nov 2011, 00:44

@ Klare

Pa samo su jaci bez njeg. Da je on bio primili bi makar jos jedan. Samo imaj na umu da je njemu jedan lewa suknjicu skrojio. Ma hajde necu o tom. Tebi je dobar meni nije nit ce ikad bit za Bayerna i repke. Imam metar dokaza da nije za Bayerna igrac a i za Elf takodje. Ali necu o tom samo ti njeg furaj dizi a vrijeme ce svoje pokazati. Zahtjevam od Gere anketu da li je Badstuber igrac za Elf i Bayern da to jednom rjesimo :lol: eto Gero poglavico na potezu si ...
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2011, 00:49

Nema mijenjanja ankete dok opcija 4 ne prestigne opciju 7.

Sad se kod nas stvara jedan ogroman problem, recimo gomilanje igraca na istim pozicijama.
Kroos se skoro pa ustalio u prvoj postavi, dok je Muller koji je prethodne dvije godine briljirao izgubio mjesto, a znamo da su i jedan i drugi najbolji na poziciji iza napadaca.
Sad se postavlja pitanje koga izbaciti ili kako ukomponovato obojicu da igraju, a da svi budu zadovoljni. Napominjem da se za Robbena mora osigurati mjesto. ;)

Jos kad nam dodju Gotze i Reus? :mrgreen:
Slatke muke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2011, 00:53

Omerbavarac je napisao/la:Nema mijenjanja ankete dok opcija 4 ne prestigne opciju 7.

Sad se kod nas stvara jedan ogroman problem, recimo gomilanje igraca na istim pozicijama.
Kroos se skoro pa ustalio u prvoj postavi, dok je Muller koji je prethodne dvije godine briljirao izgubio mjesto, a znamo da su i jedan i drugi najbolji na poziciji iza napadaca.
Sad se postavlja pitanje koga izbaciti ili kako ukomponovato obojicu da igraju, a da svi budu zadovoljni. Napominjem da se za Robbena mora osigurati mjesto. ;)

Jos kad nam dodju Gotze i Reus? :mrgreen:
Slatke muke.
Ne bi reko da je to gomilanje igraca.Ako igras na vise frontova, moras imat vise kvalitetnih rjesenja na jednoj poziciji.Pogledaj samo City, na svakoj poziciji po 2 jaka igraca, i svi igraju(al' džaba njima kad tu nema hemije).Jos kad nam dodju ova dvojica bicemo jaki k'o NATO 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 00:57

Damir_BvB je napisao/la:@ Klare

Pa samo su jaci bez njeg. Da je on bio primili bi makar jos jedan. Samo imaj na umu da je njemu jedan lewa suknjicu skrojio. Ma hajde necu o tom. Tebi je dobar meni nije nit ce ikad bit za Bayerna i repke. Imam metar dokaza da nije za Bayerna igrac a i za Elf takodje. Ali necu o tom samo ti njeg furaj dizi a vrijeme ce svoje pokazati. Zahtjevam od Gere anketu da li je Badstuber igrac za Elf i Bayern da to jednom rjesimo :lol: eto Gero poglavico na potezu si ...
Ti saberi greške Hummelsa i to ključne greške u LP i Badstubera u istom takmičenju, a Holgeru nećeš naći ni jednu jedinu, bar ključnu sigurno ne. Nije meni cilj sputavat Hummelsa, omalovažavat, dobar je to fudbaler, ali sad pogotovo se ne bi trebao javljat sa kritikama na račun Badstubera, jer nedavno je prema analizama utvrđeno da je najsigurniji igrač Elfa i siguran putnik na Euro. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2011, 01:01

Centre forward je napisao/la: iako mi profesija to bas i ne dozvoljava
A to je?? :?
Ma mrzi pogani Manchester, tu grijeha nećeš zaraditi. :twisted: :lol:
Klare je napisao/la:de još jednom recite, ima odavde da idete runjavog nosa.
Uh bogte, moram ove svoje 'ercegovce da priupitam za ovu prijetnju. :lol:
Damir_BvB je napisao/la:eto Gero poglavico na potezu si ...
će skrojimo tako nešto, ne se brinuti. 8-)
Poslije restarta dolazim ponovo.
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2011, 01:07

@Gero, geograf sam po profesiji :).
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.