Za početak sve pohvale kolegi Saurmanu, bio je posebno inspirativan danas, od piromana do gorstaka i streamova.
Kako smo j.ebena ekipa, mi učimo iz grešaka, na Dortmundu smo naučili, naučili smo da je Kroosu korisnije tamo naprijed, naučili da Muller mora malo na hlađenje, te ste sada svi uvidili, mislim Heynckes je to znao, ali vi ste tek sada vidjeli kako je Tymo spreman unijeti ogromnu dozu svježine u našu igru, to ne treba da čudi, jer skoro svi znamo kako je svježe na -10.
Buyten, pa kako je lik j.eben igrač, de još jednom recite:"Trebamo novog stopera", ima da gori sve oko mene.
Za primljeni gol krivac Lahm, prišunja mu se Guzman, prišunja se tihim, nečujnim koracima.
Gomez, pa to je naj.ebeniji napadač na planeti, pa kako lik prati loptu, igru, ide, gdje drugi ne idu

, i samo još trebamo nekakve znalce da kažu:Ono je sreća", de još jednom recite, ima odavde da idete runjavog nosa.
Mariano je začetnik i trećeg gola, stvarno mnogo trči.
Kroos oduševio, od ovog trenutka lik je jedna od naših najvažnijih figura.

Ovo je donijeto na osnovu praćenja nekih 50-tak utakmica u našem dresu, bio je to mukotrpan rad otkrivanja njegovih kvaliteta, a eto na kraju se dobro završilo.
Robben je učinio korak naprijed, j.ebote koja smo mi mašina, kako smo j.ebena ekipa.
Omer je ko drugo čeljade, čovječe lomi sve oko sebe, lik za neprepoznati, tako treba.
secer bi umočio nekim sisojama tamo, al' mu omer svojih treba ne da.
Slijedi Mainz, to se mora dobiti, mislim ne bi trebalo biti nekih problema, zatim Werder također, ima vremena za odmor, a onda paklena sedmica sa gostovanjima Cityu i Stuttgartu, a ja da sam trener ni tu ne bi bilo problema, jer bi u Manchesteru izveo sve one koji ne igraju, a onda glavne poluge odmorne pripremao za taj meč.
Damir_BvB je napisao/la:samo mora se zadnja linija rjesit sa kvalitetnim stoperom ... match ...
Zar nisi vidio da Holgi Badstuber večeras nije igrao?

Hej moj Damire trebaš ti još dosta pure pojesti.