Al sto neki ovdje seru. Dao jednu laznu izjavu nekoj lijevoj kanadskoj radio stanici i odmah je postao javni neprijatelj #1. A to sto je Ciro sve radio dok je bio izbornik Hrvatske - sto je sve pricao o nasoj zemlji i kako je aktivno radio protiv nase reprezentacije - e to nikom nista. Ja imam dojam da mnogi ovdje uopce nemaju pojma sta je sve, npr, Ciro rekao Mariu Stanicu da bi ga nagovorio da igra za Hrvatsku... kako Bosna nikad nije bila zemlja i nikad ni nece biti. Ali hajde, nema veze, hajmo svi jos jednom: CI-RO MAJ-STO-RE! CI-RO MAJ-STO-RE! CI-RO MAJ-STO-RE!
Al eto, Begovic je dvolican jer je lagao Kanadanima i jer vec dvije tri godine nastoji da se pridruzi nasoj reprezentaciji. Boze sacuvaj.
A to da nam ne treba jer imamo dosta kvalitetnih golmana... eto, imamo takav kvalitet da nam je trenutno standardni golman istjeran sa Kipra zbog katastrofalne igre protiv Crnogoraca. Onaj drugi je vise van terena nego na njemu, a jos cetiri godine prelaizi u Galatasaray i Fenerbahce (ma ja

). A za ostale, nisu ni vrijedni spomena... ti bi svi rado otisli na Portsmouth pa i da kose travu.