FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
onaj kroos vrlo lako bi mogao izrasti u svjetsku klasu, vidi se da ima slifa, on kad jos rutine dobije i svajni ce biti mocan par na sredini terena
gomez sinoc opet odbijanac, lik je nevjerovatan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
To se u narodu zove GomezušaRomariooo je napisao/la:onaj kroos vrlo lako bi mogao izrasti u svjetsku klasu, vidi se da ima slifa, on kad jos rutine dobije i svajni ce biti mocan par na sredini terena
Thomas Müller - Fußballgott
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Nemojte da nam osipa koletkiv!
Pa nismo mi Napoli da imamo 'iljadu navijaca na forumu.
Centre pokaj se, mozda ti upravni odbor dopusti povratak u raju.
Sema brate, postavis sebi u potpis tu poruku (il' bjese posluku
, aaa Klare
) ''Nur der...'', da dzaba ne pises svaki put.
Ruka ce te zaboljet'.
PS
Ljudi nije ova Barca nista, raskovali bi je k'o šupu.
Pa nismo mi Napoli da imamo 'iljadu navijaca na forumu.
Centre pokaj se, mozda ti upravni odbor dopusti povratak u raju.
Gomezusa, Gomezusa, klasicna Gomezusa.don_burza je napisao/la:To se u narodu zove Gomezuša
Sema brate, postavis sebi u potpis tu poruku (il' bjese posluku
Ruka ce te zaboljet'.
PS
Ljudi nije ova Barca nista, raskovali bi je k'o šupu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Centre forward
- Kontakt:
Tako mi petog amandmana kajem se.Ima li ikakve sanse da mi se oprosti ovaj veliki grijeh ? 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
@Centre, obuci se u tradicionalnu bavarsku odjeću i izreci 4 zdravobavarije i biće ti oprošteni prijašnji grijesi. Ali znaj da svi griješnici moraju proći kroz čistilište zvano Oktoberfest 
Sent from my Philips Smart TV.
tako je, uvazeni kolegaKlare je napisao/la:Centre forward je otpisan, poslije ovog incidenta na njega se ni najmanje ne računa, tako da na zimu može potražiti novi klub.
nem´re! nisam ja upravnik katolicke crkve(papa) pa da dajem pricesca i primam pokajanjaJetSet_Hantraga je napisao/la:Centre pokaj se, mozda ti upravni odbor dopusti povratak u raju.
jedino
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ljudi nije ova Barca nista, raskovali bi je k'o šupu.
slazem se.
ili, razvalili bi ih k´o drug seco dvije pjevacice koje imate prilike gledati na tv-u
salu na stranu, drug seco je misljenja da nas u ligi prvaka moze ugroziti real. real i niko vise.
ova barselona je zrela za nabijanje.
bundeska je nes´ drugo
ps
bavarci, postoji li u ovom virtuelnom svijetu neki program kojeg bi drug secko instalirao, pa da preko istog skidam mjuzu sa you tube-a
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Što će tebi to?secer je napisao/la:bavarci, postoji li u ovom virtuelnom svijetu neki program kojeg bi drug secko instalirao, pa da preko istog skidam mjuzu sa you tube-a
Možeš misliti, niko drugi, do ja ću ti dati odgovor.
Koja tražilica je u Švabiji, kod mene ova Mozila, je li to u cijelom svijetu poznato
Kada je Mozila tu, ideš gore na ovo Tools, pa onda add-ons, i onda u tom prozoru nađeš DownloadHelper, instaliraš, to je to. Ideš na razgolaćene pjevaljke
AhaaJetSet_Hantraga je napisao/la:il' bjese posluku![]()
![]()
, aaa Klare
![]()
) '
Dosta je bilo, rekli smo svoje, ne dosađuj više.Centre forward je napisao/la:Tako mi petog amandmana kajem se.Ima li ikakve sanse da mi se oprosti ovaj veliki grijeh ?
dr.adnan je napisao/la:@Centre, obuci se u tradicionalnu bavarsku odjeću i izreci 4 zdravobavarije i biće ti oprošteni prijašnji grijesi. Ali znaj da svi griješnici moraju proći kroz čistilište zvano Oktoberfest
Može i ovo, dakle nekakvom kamerom se snimi, uslikaj par fotki, to nam fino ovdje pošalji, a i tada će biti upitno.
Eto imaš li ti uopšte predstavu koliko si zabrljao, koliki si samo incident, skandal napravio?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ljudi, sta je @CF zgrijesio?
Vratio sam se unazad 10 stranica, ali opet nisam uspio shvatiti o cemu je rijec?
Jel' mozda u pitanju ona njegova prognoza oko prvog mjesta u ligi i procentu od 90%?
Gladbach postavio cijenu za Reusa od 20 miliona, a lik ima klauzulu u ugovoru da moze ici za 18.
Ko koga ovdje handri?
Nace se Ulli s njima na 17.5 miliona i svi zadovoljni. Cist racun, duga ljubav.
A sto se tice tih potencijalnih pojacanja evo sta kaze Ribery:
Vratio sam se unazad 10 stranica, ali opet nisam uspio shvatiti o cemu je rijec?
Jel' mozda u pitanju ona njegova prognoza oko prvog mjesta u ligi i procentu od 90%?
Gladbach postavio cijenu za Reusa od 20 miliona, a lik ima klauzulu u ugovoru da moze ici za 18.
Ko koga ovdje handri?
Nace se Ulli s njima na 17.5 miliona i svi zadovoljni. Cist racun, duga ljubav.
A sto se tice tih potencijalnih pojacanja evo sta kaze Ribery:
"Reus i Gotze? To su dvije perfektne opcije"
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije valjda?Omerbavarac je napisao/la: Vratio sam se unazad 10 stranica, ali opet nisam uspio shvatiti o cemu je rijec?![]()
Del Bosque otkrio tajnu, za koga će glasati na predstojećem Wahl des Weltfußballers.
Messi, CR i treći glas(ić) ide Thoooooomasu Muuuuuuuuleru.
Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
Posto vidim da niko od Bavaraca ne(ce)moze da razumije prirodu problema negledanja tekme, te da su se isti okomili na mene, ja cu vas srdacno napustit i pozelit svako dobro.Živjeli vi meni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nerlinger ponovo podvukao kako u zimskoj stanci neće biti dolazaka, kao ni odlazaka. Da vidimo.
Uostalom, navodi kako u Dohi (gdje će ponovo biti u januaru) neće razmatrati o ugovorima, čak ni onih kojima ističe.
Da podsjetim, šestorici igrača ističe ugovor naredno ljeto: Butt, Breno, Buyten, Tymoshchuk, Olić i Pranjić.
Koliko je pametno čekati kraj sezone i znati šta ćeš sa određenim igračima?? Mada sve ovo treba uzeti s rezervom, ko zna kakve planove oni kuju.
Robben je svjestan da mu treba utakmica da dođe do određenog levela, gdje bi vratio staru formu. Nerviraju ga pojedine kritike, a pogotovo kada čuje za nadimak "Alleinikow".
Kaže da u Ligi prvaka igra već desetu sezonu zaredom, ali da još nikada nije igrao protiv neke holandske ekipe.
Možda je vrijeme da dobijemo Ajax.
@Centre forward, reci da se šališ.
Uostalom, navodi kako u Dohi (gdje će ponovo biti u januaru) neće razmatrati o ugovorima, čak ni onih kojima ističe.
Da podsjetim, šestorici igrača ističe ugovor naredno ljeto: Butt, Breno, Buyten, Tymoshchuk, Olić i Pranjić.
Koliko je pametno čekati kraj sezone i znati šta ćeš sa određenim igračima?? Mada sve ovo treba uzeti s rezervom, ko zna kakve planove oni kuju.
Robben je svjestan da mu treba utakmica da dođe do određenog levela, gdje bi vratio staru formu. Nerviraju ga pojedine kritike, a pogotovo kada čuje za nadimak "Alleinikow".
Kaže da u Ligi prvaka igra već desetu sezonu zaredom, ali da još nikada nije igrao protiv neke holandske ekipe.
Možda je vrijeme da dobijemo Ajax.
@Centre forward, reci da se šališ.
Vom Jäger zum Gejagten
Muller je dobio priznanje od Vicente del Bosquea koji ga je uvrstio na treće mjesto izbora za najboljeg nogometaša na svijetu.
Rumennige : " Nećemo pustiti City, borimo se za Njemačku i mjesto više u Ligi prvaka, premije Bayernovim igračima će biti 800 hiljada eura. City napadamo punom snagom."
Jasna poruka građanima raus iz lige prvaka.
Rumennige : " Nećemo pustiti City, borimo se za Njemačku i mjesto više u Ligi prvaka, premije Bayernovim igračima će biti 800 hiljada eura. City napadamo punom snagom."
Jasna poruka građanima raus iz lige prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Malo sam promuzevirio s kime se možemo upariti u osmini LP-a i evo spiska i mog mišljenja
GRUPA B
2. Trabzonspor (6 bodova)
3. OSC Lille (5)
4. CSKA Moscow (5)
Lille i Tranzonspor igraju međusobno i mislim da će neko između njih dalje proći. Moja prognoza je Lille i po mom mišljenju su nama potaman
GRUPA C
1. Benfica (9 bodova)
2. Manchester United (9)
3. FC Basel (8)
Basel i Mancho se bore za drugu poziciju, Benfica je skoro pa prva i vjerovatno Mancho ide dalje, naša redovna mušterija od '99 godine
GRUPA D
2. Ajax (8 bodova)
3. Olympique Lyon (5)
Ajax igra protiv Reala i tu je neka topla nada Francuza. Ko god da prođe, nama ne predstavlja problem
GRUPA E
1. Leverkusen (9 bodova)
2. Chelsea (8)
3. Valencia (8)
Ako Neverkuzen bude drugi (a male su šanse da se to desi), njih onda ne dobijamo, no mislim da Chelsea ide dalje, ali nisu ni oni ono što su nekad bili
GRUPA F
2. Olympique Marseille (7 bodova)
3. Olympiakos Piraeus (6)
4. Dortmund (4)
BVB ima nemoguće šanse i ako bude, opet ih ne možemo dobiti, a koga dobiti od 2 Olimpika.... Hmmm.... ma Grke ne bih volio nikako, ludi su kad polude
GRUPA G
1. APOEL (9 bodova)
2. Zenit (8)
3. Porto (7)
APOEL je vjerovatno prvi, a između Zenita i Porta je borba za drugo mjesto i radije bi Zenit no Porto, ako bi se ja pit'o
GRUPA H
2. Milan
Njih nikako ne bih volio. Jest da nisu ni sjena prijašnje ekipe, ali takvi su bili i prošli put kad su nas izbacili...
GRUPA B
2. Trabzonspor (6 bodova)
3. OSC Lille (5)
4. CSKA Moscow (5)
Lille i Tranzonspor igraju međusobno i mislim da će neko između njih dalje proći. Moja prognoza je Lille i po mom mišljenju su nama potaman
GRUPA C
1. Benfica (9 bodova)
2. Manchester United (9)
3. FC Basel (8)
Basel i Mancho se bore za drugu poziciju, Benfica je skoro pa prva i vjerovatno Mancho ide dalje, naša redovna mušterija od '99 godine
GRUPA D
2. Ajax (8 bodova)
3. Olympique Lyon (5)
Ajax igra protiv Reala i tu je neka topla nada Francuza. Ko god da prođe, nama ne predstavlja problem
GRUPA E
1. Leverkusen (9 bodova)
2. Chelsea (8)
3. Valencia (8)
Ako Neverkuzen bude drugi (a male su šanse da se to desi), njih onda ne dobijamo, no mislim da Chelsea ide dalje, ali nisu ni oni ono što su nekad bili
GRUPA F
2. Olympique Marseille (7 bodova)
3. Olympiakos Piraeus (6)
4. Dortmund (4)
BVB ima nemoguće šanse i ako bude, opet ih ne možemo dobiti, a koga dobiti od 2 Olimpika.... Hmmm.... ma Grke ne bih volio nikako, ludi su kad polude
GRUPA G
1. APOEL (9 bodova)
2. Zenit (8)
3. Porto (7)
APOEL je vjerovatno prvi, a između Zenita i Porta je borba za drugo mjesto i radije bi Zenit no Porto, ako bi se ja pit'o
GRUPA H
2. Milan
Njih nikako ne bih volio. Jest da nisu ni sjena prijašnje ekipe, ali takvi su bili i prošli put kad su nas izbacili...
Sent from my Philips Smart TV.
Da malo pogledamo kako izgleda biro u gspn. Klare, odnosno Kalle.
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... balls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... balls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vom Jäger zum Gejagten
sto jes´ jes´FMBosnia Admin je napisao/la:Ti i ovaj secer ste najveci debili ovdje, vjerovatno djeca od 13-14 godina.
Nadjite si zivot.
ne mogu da vjerujem
cekaj, jesmo li debili ili djeca? mozda pokusavas reci da smo debilna djeca?
pazi, od takvih i sam Bog podigne pero, tj. nisu duzni odgovarati za svoje postupke, niti im se pisu.
osim toga, ne odgovaraju ni pred ovosvjetskim zakonom kojeg sastavise mnogo mudrije glave nego li je tvoja.
i onda se pojavi neki luzer i od takvih ocekuje da nadju zivot(?)
sad, ili si pametniji od Boga i mudrih glava koje sastavise zakonik, ili si, pak, susta suprotnost
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Ne, on to 100% misli.geronimo je napisao/la:@Centre forward, reci da se šališ.
Bogte, koja poplava ovog izbaci.FMBosnia Admin je napisao/la:Ti i ovaj secer ste najveci debili ovdje, vjerovatno djeca od 13-14 godina.
Nadjite si zivot.
Inače, ima li ikakvih naznaka Breninom povratku, eto trenira ima hefta, valjda ga vidimo na klupi, ako ništa druga, onda malo da doda vatre.
Niste svjesni koja smo mašina.
- moustapha
- Kontakt:
Samo zelim Manchu u 1/8 finala. Taman da poslije gradjana izbacimo i jedinstvo.
A i Njemci bi se opasno zakacili sa Englezima.
A i Njemci bi se opasno zakacili sa Englezima.
#divovi
Nakon ovog upada red bi bio da i filozofi progovore koju. Danke, šećeru.
Lepa Brenica vredno trenira, salo joj se topi od silnog angažmana. Kažu da će ponovo startati za Bayern II (prix-tekma) u utorak, ne bi li malo skresao guzove.
Schweinsteiger počeo sa trčanjem pa sa gledišta naj-naj prognoza, postoje šanse da zaigra još ove godine. Eh sad, da li protiv Kolna 16.12. ili četiri dana kasnije u kupu protiv Bochuma.
Ko? Mi ili oni?Klare je napisao/la: Niste svjesni koja smo mašina.
Lepa Brenica vredno trenira, salo joj se topi od silnog angažmana. Kažu da će ponovo startati za Bayern II (prix-tekma) u utorak, ne bi li malo skresao guzove.
Schweinsteiger počeo sa trčanjem pa sa gledišta naj-naj prognoza, postoje šanse da zaigra još ove godine. Eh sad, da li protiv Kolna 16.12. ili četiri dana kasnije u kupu protiv Bochuma.
Vom Jäger zum Gejagten
Svajni počeo trenirati i postoji mogućnost povratka i prije zimske pauze.
Sutra bi Heynckes trebao dati šansu Brenu da osjeti teren nakon duge pauze , samo mu treba oduzeti upaljač čim uđe na AA.
Sutra bi Heynckes trebao dati šansu Brenu da osjeti teren nakon duge pauze , samo mu treba oduzeti upaljač čim uđe na AA.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.