FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2011, 19:33

onaj kroos vrlo lako bi mogao izrasti u svjetsku klasu, vidi se da ima slifa, on kad jos rutine dobije i svajni ce biti mocan par na sredini terena

gomez sinoc opet odbijanac, lik je nevjerovatan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 nov 2011, 19:55

Romariooo je napisao/la:onaj kroos vrlo lako bi mogao izrasti u svjetsku klasu, vidi se da ima slifa, on kad jos rutine dobije i svajni ce biti mocan par na sredini terena

gomez sinoc opet odbijanac, lik je nevjerovatan
To se u narodu zove Gomezuša
Thomas Müller - Fußballgott

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 nov 2011, 21:44

Nemojte da nam osipa koletkiv!
Pa nismo mi Napoli da imamo 'iljadu navijaca na forumu. :lol:
Centre pokaj se, mozda ti upravni odbor dopusti povratak u raju. :mrgreen:
don_burza je napisao/la:To se u narodu zove Gomezuša
Gomezusa, Gomezusa, klasicna Gomezusa. 8-)

Sema brate, postavis sebi u potpis tu poruku (il' bjese posluku :? :? :? , aaa Klare :? :? ) ''Nur der...'', da dzaba ne pises svaki put.
Ruka ce te zaboljet'. :D

PS
Ljudi nije ova Barca nista, raskovali bi je k'o šupu. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2011, 23:37

Tako mi petog amandmana kajem se.Ima li ikakve sanse da mi se oprosti ovaj veliki grijeh ? :(
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 nov 2011, 01:01

@Centre, obuci se u tradicionalnu bavarsku odjeću i izreci 4 zdravobavarije i biće ti oprošteni prijašnji grijesi. Ali znaj da svi griješnici moraju proći kroz čistilište zvano Oktoberfest ;)
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 nov 2011, 10:58

Klare je napisao/la:Centre forward je otpisan, poslije ovog incidenta na njega se ni najmanje ne računa, tako da na zimu može potražiti novi klub.
tako je, uvazeni kolega :!: cuj da potrazi novi klub :lol:

JetSet_Hantraga je napisao/la:Centre pokaj se, mozda ti upravni odbor dopusti povratak u raju. :mrgreen:
nem´re! nisam ja upravnik katolicke crkve(papa) pa da dajem pricesca i primam pokajanja :twisted:

jedino :idea: ako drugu seci nabaci neku mladu ljepoticu(kaj da delam, moje vrime je proslo, pa se moram slepat´ uz ovu omladinu :oops: )
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ljudi nije ova Barca nista, raskovali bi je k'o šupu.
:lol: :lol: :lol:
slazem se.
ili, razvalili bi ih k´o drug seco dvije pjevacice koje imate prilike gledati na tv-u 8-)

salu na stranu, drug seco je misljenja da nas u ligi prvaka moze ugroziti real. real i niko vise.
ova barselona je zrela za nabijanje.
bundeska je nes´ drugo :oops:

ps
bavarci, postoji li u ovom virtuelnom svijetu neki program kojeg bi drug secko instalirao, pa da preko istog skidam mjuzu sa you tube-a :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 24 nov 2011, 13:23

secer je napisao/la:bavarci, postoji li u ovom virtuelnom svijetu neki program kojeg bi drug secko instalirao, pa da preko istog skidam mjuzu sa you tube-a :?:
Što će tebi to? :?

Možeš misliti, niko drugi, do ja ću ti dati odgovor. :lol:

Koja tražilica je u Švabiji, kod mene ova Mozila, je li to u cijelom svijetu poznato :? , uglavnom to ti je to, znači Mozila Firefox :D , ako nemaš skini sa interneta, nisam ni ja znao, ali eto ukucaj u google, pa ćeš vidjeti ljepote. :lol:

Kada je Mozila tu, ideš gore na ovo Tools, pa onda add-ons, i onda u tom prozoru nađeš DownloadHelper, instaliraš, to je to. Ideš na razgolaćene pjevaljke :lol: , pokreneš video i gore u vrhu vidjećeš aktiviranu ikonicu tog programa, i samo rekneš molim skini. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:il' bjese posluku :? :? :? , aaa Klare :? :? ) '
Ahaa :? :?
Centre forward je napisao/la:Tako mi petog amandmana kajem se.Ima li ikakve sanse da mi se oprosti ovaj veliki grijeh ? :(
Dosta je bilo, rekli smo svoje, ne dosađuj više. ;)
dr.adnan je napisao/la:@Centre, obuci se u tradicionalnu bavarsku odjeću i izreci 4 zdravobavarije i biće ti oprošteni prijašnji grijesi. Ali znaj da svi griješnici moraju proći kroz čistilište zvano Oktoberfest ;)
:lol:
Može i ovo, dakle nekakvom kamerom se snimi, uslikaj par fotki, to nam fino ovdje pošalji, a i tada će biti upitno. ;)
Eto imaš li ti uopšte predstavu koliko si zabrljao, koliki si samo incident, skandal napravio? :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2011, 14:03

Ljudi, sta je @CF zgrijesio? :?
Vratio sam se unazad 10 stranica, ali opet nisam uspio shvatiti o cemu je rijec? :x
Jel' mozda u pitanju ona njegova prognoza oko prvog mjesta u ligi i procentu od 90%?

Gladbach postavio cijenu za Reusa od 20 miliona, a lik ima klauzulu u ugovoru da moze ici za 18. :!: :lol:
Ko koga ovdje handri? :twisted:
Nace se Ulli s njima na 17.5 miliona i svi zadovoljni. Cist racun, duga ljubav.

A sto se tice tih potencijalnih pojacanja evo sta kaze Ribery:
"Reus i Gotze? To su dvije perfektne opcije"
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2011, 16:11

Omerbavarac je napisao/la: Vratio sam se unazad 10 stranica, ali opet nisam uspio shvatiti o cemu je rijec? :x
Nije valjda? :? Pa možda zbog toga što nije kresn'o, naš vrli CF, a usput propustio meč Bayerna. :lol:

Del Bosque otkrio tajnu, za koga će glasati na predstojećem Wahl des Weltfußballers.
Messi, CR i treći glas(ić) ide Thoooooomasu Muuuuuuuuleru. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 nov 2011, 16:22

Posto vidim da niko od Bavaraca ne(ce)moze da razumije prirodu problema negledanja tekme, te da su se isti okomili na mene, ja cu vas srdacno napustit i pozelit svako dobro.Živjeli vi meni.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2011, 16:31

Nerlinger ponovo podvukao kako u zimskoj stanci neće biti dolazaka, kao ni odlazaka. Da vidimo.
Uostalom, navodi kako u Dohi (gdje će ponovo biti u januaru) neće razmatrati o ugovorima, čak ni onih kojima ističe.
Da podsjetim, šestorici igrača ističe ugovor naredno ljeto: Butt, Breno, Buyten, Tymoshchuk, Olić i Pranjić.

Koliko je pametno čekati kraj sezone i znati šta ćeš sa određenim igračima?? Mada sve ovo treba uzeti s rezervom, ko zna kakve planove oni kuju.

Robben je svjestan da mu treba utakmica da dođe do određenog levela, gdje bi vratio staru formu. Nerviraju ga pojedine kritike, a pogotovo kada čuje za nadimak "Alleinikow". :D
Kaže da u Ligi prvaka igra već desetu sezonu zaredom, ali da još nikada nije igrao protiv neke holandske ekipe.
Možda je vrijeme da dobijemo Ajax.

@Centre forward, reci da se šališ. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2011, 17:37

Muller je dobio priznanje od Vicente del Bosquea koji ga je uvrstio na treće mjesto izbora za najboljeg nogometaša na svijetu. 8-)

Rumennige : " Nećemo pustiti City, borimo se za Njemačku i mjesto više u Ligi prvaka, premije Bayernovim igračima će biti 800 hiljada eura. City napadamo punom snagom."

Jasna poruka građanima raus iz lige prvaka. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 nov 2011, 20:31

Malo sam promuzevirio s kime se možemo upariti u osmini LP-a i evo spiska i mog mišljenja

GRUPA B
2. Trabzonspor (6 bodova)
3. OSC Lille (5)
4. CSKA Moscow (5)

Lille i Tranzonspor igraju međusobno i mislim da će neko između njih dalje proći. Moja prognoza je Lille i po mom mišljenju su nama potaman :D

GRUPA C
1. Benfica (9 bodova)
2. Manchester United (9)
3. FC Basel (8)

Basel i Mancho se bore za drugu poziciju, Benfica je skoro pa prva i vjerovatno Mancho ide dalje, naša redovna mušterija od '99 godine ;)

GRUPA D
2. Ajax (8 bodova)
3. Olympique Lyon (5)

Ajax igra protiv Reala i tu je neka topla nada Francuza. Ko god da prođe, nama ne predstavlja problem :D

GRUPA E
1. Leverkusen (9 bodova)
2. Chelsea (8)
3. Valencia (8)

Ako Neverkuzen bude drugi (a male su šanse da se to desi), njih onda ne dobijamo, no mislim da Chelsea ide dalje, ali nisu ni oni ono što su nekad bili ;)

GRUPA F
2. Olympique Marseille (7 bodova)
3. Olympiakos Piraeus (6)
4. Dortmund (4)

BVB ima nemoguće šanse i ako bude, opet ih ne možemo dobiti, a koga dobiti od 2 Olimpika.... Hmmm.... ma Grke ne bih volio nikako, ludi su kad polude ;)

GRUPA G
1. APOEL (9 bodova)
2. Zenit (8)
3. Porto (7)

APOEL je vjerovatno prvi, a između Zenita i Porta je borba za drugo mjesto i radije bi Zenit no Porto, ako bi se ja pit'o 8-)

GRUPA H
2. Milan

Njih nikako ne bih volio. Jest da nisu ni sjena prijašnje ekipe, ali takvi su bili i prošli put kad su nas izbacili... :o
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2011, 22:18

Da malo pogledamo kako izgleda biro u gspn. Klare, odnosno Kalle. :D

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... balls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 nov 2011, 15:07

FMBosnia Admin je napisao/la:Ti i ovaj secer ste najveci debili ovdje, vjerovatno djeca od 13-14 godina.

Nadjite si zivot.
sto jes´ jes´ 8-)
ne mogu da vjerujem :lol: odakle izranjaju ovi silni luzeri?
cekaj, jesmo li debili ili djeca? mozda pokusavas reci da smo debilna djeca?
pazi, od takvih i sam Bog podigne pero, tj. nisu duzni odgovarati za svoje postupke, niti im se pisu.
osim toga, ne odgovaraju ni pred ovosvjetskim zakonom kojeg sastavise mnogo mudrije glave nego li je tvoja.
i onda se pojavi neki luzer i od takvih ocekuje da nadju zivot(?) :lol:
sad, ili si pametniji od Boga i mudrih glava koje sastavise zakonik, ili si, pak, susta suprotnost :? pitam se pitam :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 25 nov 2011, 16:36

geronimo je napisao/la:@Centre forward, reci da se šališ. :P
Ne, on to 100% misli. :lol:
FMBosnia Admin je napisao/la:Ti i ovaj secer ste najveci debili ovdje, vjerovatno djeca od 13-14 godina.

Nadjite si zivot.
Bogte, koja poplava ovog izbaci. :lol:

Inače, ima li ikakvih naznaka Breninom povratku, eto trenira ima hefta, valjda ga vidimo na klupi, ako ništa druga, onda malo da doda vatre. :lol: (saurman)

Niste svjesni koja smo mašina. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 nov 2011, 17:02

Samo zelim Manchu u 1/8 finala. Taman da poslije gradjana izbacimo i jedinstvo. 8-)

A i Njemci bi se opasno zakacili sa Englezima.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2011, 19:22

Nakon ovog upada red bi bio da i filozofi progovore koju. Danke, šećeru. ;)
Klare je napisao/la: Niste svjesni koja smo mašina. :D
Ko? Mi ili oni? :D

Lepa Brenica vredno trenira, salo joj se topi od silnog angažmana. Kažu da će ponovo startati za Bayern II (prix-tekma) u utorak, ne bi li malo skresao guzove. :mrgreen:

Schweinsteiger počeo sa trčanjem pa sa gledišta naj-naj prognoza, postoje šanse da zaigra još ove godine. Eh sad, da li protiv Kolna 16.12. ili četiri dana kasnije u kupu protiv Bochuma.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 nov 2011, 19:22

Svajni počeo trenirati i postoji mogućnost povratka i prije zimske pauze.

Sutra bi Heynckes trebao dati šansu Brenu da osjeti teren nakon duge pauze , samo mu treba oduzeti upaljač čim uđe na AA. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 nov 2011, 01:46

je li mozemo mi sutra ikako kiksati????????
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.