85 KM. pravo mi se svidja ocm. mada je vise kao jakna za jesen, al' vjeruj mi pravo je topla i prezimicu u njoj aBd.Adnanau je napisao/la:Brate,koliko si ovu tipla?jasmin10 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
85 KM. pravo mi se svidja ocm. mada je vise kao jakna za jesen, al' vjeruj mi pravo je topla i prezimicu u njoj aBd.Adnanau je napisao/la:Brate,koliko si ovu tipla?jasmin10 je napisao/la:
i mene isto zanima,cijena je nebitna...ajde rajahodža je napisao/la:hajmo raja..znal' iko gdje se ovo može nabaviti kod nas ?![]()
![]()
gdje si kupio za 85?jasmin10 je napisao/la:Adnanau je napisao/la:85 KM. pravo mi se svidja ocm. mada je vise kao jakna za jesen, al' vjeruj mi pravo je topla i prezimicu u njoj aBd.jasmin10 je napisao/la: Brate,koliko si ovu tipla?
pastore je napisao/la:i mene isto zanima,cijena je nebitna...ajde rajahodža je napisao/la:hajmo raja..znal' iko gdje se ovo može nabaviti kod nas ?![]()
![]()
pintol_TM87 je napisao/la: gdje si kupio za 85?
Haj gdje si je kupio??jasmin10 je napisao/la:Adnanau je napisao/la:85 KM. pravo mi se svidja ocm. mada je vise kao jakna za jesen, al' vjeruj mi pravo je topla i prezimicu u njoj aBd.jasmin10 je napisao/la: Brate,koliko si ovu tipla?
Ma ne to je hostesa.geronimo je napisao/la:Vilde, jesi li ovo ti?
Mislis da ne vredi ?Emir ZENICA je napisao/la:55 eura za ovo ? Ajmo sljedeci !
Duplo bolje se mozes opremiti za te pare ,a da nije fusDevil je napisao/la: Mislis da ne vredi ?
Ja bih pre ovo nazvao uranjenim novogodisnjim poklonom.
Pa ovo je mrtvi orginal,od istog lika sto sam i onaj suskavac kupio.Emir ZENICA je napisao/la:Duplo bolje se mozes opremiti za te pare ,a da nije fusDevil je napisao/la: Mislis da ne vredi ?
Ja bih pre ovo nazvao uranjenim novogodisnjim poklonom.
Ma jarane kazem ti mozes naci nesto duplo bolje,duplo bolju kombinaciju za toliko para,a da nije fus sa pijace.Vjerujem ja tebi,daleko od togaDevil je napisao/la: Pa ovo je mrtvi orginal,od istog lika sto sam i onaj suskavac kupio.![]()
Inace ovo meni brat nadje jer je ovo profil sa fb-a prodaja nike sve orginalne stvari,eto ko ima fb neka ga doda za prijatelja i nek vidi.
aj sutiavenija je napisao/la:ja pick.ca i sminkercica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.