Emir ZENICA je napisao/la:aj sutiavenija je napisao/la:ja pick.ca i sminkercica![]()
Nek ti imas jaknu Converse,adidas patike i tommy hi. hlace![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ma ko vas ba lozialan_kardec je napisao/la:ma loži nas čovjek.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa jel Calvin Klein ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da na kraju neće biti:"Znaš Haso, mislim da je moj crni konj malo veći od tvog bijelog." 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Da na kraju neće biti:"Znaš Haso, mislim da je moj crni konj malo veći od tvog bijelog."
ti što pričaš sam sa sobom
FORZA MARŠAL !!!
nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznoEmir ZENICA je napisao/la:Pa jel Calvin Klein ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Trebao si napisati,jer za tu cijenu koju si napisao na ovu jaknu je dzabejasmin10 je napisao/la: nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznosamo neka lijepo izgleda
Volim te Celik ! ! !
taman ja znam koja je marka calvin klain i pizda materinaEmir ZENICA je napisao/la:Trebao si napisati,jer za tu cijenu koju si napisao na ovu jaknu je dzabejasmin10 je napisao/la: nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznosamo neka lijepo izgleda
Prvi, ovaj prvi mi je nekako papanski'Emir ZENICA je napisao/la:Ma jarane kazem ti mozes naci nesto duplo bolje,duplo bolju kombinaciju za toliko para,a da nije fus sa pijace.Vjerujem ja tebi,daleko od togaDevil je napisao/la: Pa ovo je mrtvi orginal,od istog lika sto sam i onaj suskavac kupio.![]()
Inace ovo meni brat nadje jer je ovo profil sa fb-a prodaja nike sve orginalne stvari,eto ko ima fb neka ga doda za prijatelja i nek vidi.
edit :
koji je bolji ?
FKŽ !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Koji je sad papanskiTeaM87 je napisao/la:
Prvi, ovaj prvi mi je nekako papanski'
Volim te Celik ! ! !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Bar si iskren @TeaM87 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imal gdje kod nas uzeti ovakve jakne

Ajde da vas vidim sad

Ajde da vas vidim sad
Volim te Celik ! ! !
Uzeo prije par dana.. preudobnee..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
p.s. ovo nisu moje org slike, ove sam nasao na netu, al su identicne.. i nema ovih kao ispucalih savova(slika 2)
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ovakve ja imam dvije nisu iste ali su uglavnom na ovaj fazon..Sa kapuljačom koja se skida.Vise su planinske jakne ali mogu i za grada..Emir ZENICA je napisao/la:Imal gdje kod nas uzeti ovakve jakne
Ajde da vas vidim sad![]()
nisam ih kupovao ovdje nego su iz amerike...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne izgledaju mi preterano "tvrdo",cak koliko vidim samo su lepljene napred bez "veziva".adis.p je napisao/la:Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
p.s. ovo nisu moje org slike, ove sam nasao na netu, al su identicne..
Ma kontam sta govoris.. al imam isto adidas predator one plavo-zute od ljeta i u njima sam stalno i skoro svako par dana igram fudbala i nista.. aa naprijed isto tako nisu 'prosivene'Devil je napisao/la:Ne izgledaju mi preterano "tvrdo",cak koliko vidim samo su lepljene napred bez "veziva".adis.p je napisao/la:Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
p.s. ovo nisu moje org slike, ove sam nasao na netu, al su identicne..
Edit: ovakve..

Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 25 nov 2011, 01:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi ga vidio ,što je mašala napredangeronimo je napisao/la:Vilde, jesi li ovo ti?
A pošto su ove pokućnice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ove su kod mene,mozda sam ih nekada i stavljao,kupio pre par meseci nakon sto su mi one predatorke "crkle".Odigrano 20-ak termina za dva meseca skoro i zaista su fenomenalne.
Odavno nisam nosio neke patike da bolje leze,cak su i Mercurialke koje sam uzimao od ortaka za jedan turnir "lose" za ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.