Ja sam jucer izgubio definitivno svaku nadu u ozdravljenje kluba, u davanju sanse mladim igracima, u forsiranju pravljenja ekipe za naredne sezone. Ali 14 minuta, Buza 3 i pol, Hot 10, itd. Jednostavno neznanje je problem, ne kod trenera nego na nacin da covjek zanijemi kada vidi kako neko ne moze da prepozna neke stvari. A bitno je da Sindis i Batina dobiju minute, i da se Sindis ispucava do mile volje. To je najbitnije, Guzonjica i Kalica drzati u rosteru. Pa bolje je igrati sa 10 igraca nego njih imati u rosteru. Iluzorno je pricati o igri, jer covjek jednostavno ne moze da vjeruje da igras citavo vrijeme bez jedine cetvorke koju imas u rosteru. A onda vidis kako se clanovi UO, i predsjednik raduju kao da su titulu osvojili. To je najbolji pokazatelj. Opet se zeli kao neki rezultat a ustvari do Lige 6 ces da dobijes neke utakmice, a onda ces u Ligi 6 da prodjes kao prosle godine.
Kapelan jeste kvalitet, ali licno se meni ne svidja taj tip igraca, koji sutira samo. Neupitno je da je on vjerovatno poslije Dzene najbolji igrac ove lige, ali opet nekako mi djeluje kao da na vecem nivou ne bi mogao da igra. On ne moze da bude ni kombo bek, ni play, sto Dejo forsira. On samo moze da bude suter klasicni, da citav tim radi za njega.
P. S. Da ne bi "poderanih farmerica", utakmica bi bila totalno nezanimljiva