Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Ko bi reko da je Braco navijo za Partizan.
Da li gajite simpatije prema Crvenoj Zvezdi, klubu iz vaše bivše države (Jugoslavije)?
"Naravno da ne. Oduvijek sam bio navijač Partizana, najvećeg Zvezdinog rivala. To je još više ojačalo moju tugu, u toj utakmici Zvezde i Bayerna."
.........................................................................................................................................
Ovom izjavom sam se jos jace uverio u tvoje ljudske osobine.... Mis bio, mis ostao.., A, misevima nikada nije bilo mesto u Zvezdi.
"Naravno da ne. Oduvijek sam bio navijač Partizana, najvećeg Zvezdinog rivala. To je još više ojačalo moju tugu, u toj utakmici Zvezde i Bayerna."
.........................................................................................................................................
Ovom izjavom sam se jos jace uverio u tvoje ljudske osobine.... Mis bio, mis ostao.., A, misevima nikada nije bilo mesto u Zvezdi.
A dje je Velez Braco ?
Prodana duso
Prodana duso
Upravo tako...Akhenaten je napisao/la:A dje je Velez Braco ?
Prodana duso
Igrao (ponikao) u jednom od najvecih klubova tadasnje Juge (da nije bilo mucki, Velez bi titula imao kao "njegov" partizan), i opet mu u oku ispodprosecni klub, koji samo ima srecu, da mu u komsiluku bude velika Crvena Zvezda.
P.S. Doduse, mene ova njegova izjava i ne cudi, mali je izgubljen slucaj vec odavno.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Hasan zasluzio da ga blatite sto je gotivio Partizan a ne Zvezdu. Glupo je reci ili pomislit da on nije vatreni navijac Veleza. Pitanje je bilo "da li gajite simpatije prema Zvezdi?" i rekao je da je navijac Partizana.cole-ch je napisao/la:Upravo tako...Akhenaten je napisao/la:A dje je Velez Braco ?
Prodana duso
Igrao (ponikao) u jednom od najvecih klubova tadasnje Juge (da nije bilo mucki, Velez bi titula imao kao "njegov" partizan), i opet mu u oku ispodprosecni klub, koji samo ima srecu, da mu u komsiluku bude velika Crvena Zvezda.
P.S. Doduse, mene ova njegova izjava i ne cudi, mali je izgubljen slucaj vec odavno.
Bravo Hasane. Zna covjek sta valja.
Hajmo Bracika i danas pokazi da jos nisi za staro gvozdje. Augsburg je dobra prilika.
Upravo tako.AÐ_Official je napisao/la:
Ne vjerujem da je Hasan zasluzio da ga blatite sto je gotivio Partizan a ne Zvezdu. Glupo je reci ili pomislit da on nije vatreni navijac Veleza.
Hajmo Bracika i danas pokazi da jos nisi za staro gvozdje. Augsburg je dobra prilika.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Navijam ili simpatizujem FK Sarajevo otkako pratim fudbal,prije svega to je uticaj oca i amidze koji su pratili Sarajevo na stadionima,pa tako i mene uveli,mada sam samo nekoliko puta uzivo gledo Sarajevo prije rata(zbog nedovoljno godina,da bih isao sam).Helem,sto se tice mojih vrsnjaka iz mog mjesta,mahom sve je navijalo sto za Zvijezdu,Partizan i Hajduk,ne vidim sta je to cudno u vezi Hasana (ustvari ko zna je li intervju i istinit,posto smo naucili po nasim medijima,da se redovno desavaju "ekskluzivne vijesti").Mozda je cudno za ovu djecurliju,koja se raspisala,a nije ni rodjena u vrijeme bivse Jugoslavije,ili su imali 2-3 godine. Malo stariji dobro znaju kako je izgledalo i to je bila normalna stvar ,jer je bila jedna zemlja. Nema se tu sta prigovarati Hasanu,a ako cemo imati iste kriterije onda bi ih mogli prebacivati Osimu i Susicu zbog istog kluba,ali to je glupost i nije vrijedna raspravljana.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jugoslovenski i armijski klub, i moj je stari tada navijao za njih.Pauk je napisao/la:Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
Sto se tice Zvezde, van Beograda za njih su navijali uglavnom seljaci i krkani. Da se niko ne uvrijedi, sigurno je bilo izuzetaka.
calcio je napisao/la:Jugoslovenski i armijski klub, i moj je stari tada navijao za njih.Pauk je napisao/la:Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
Sto se tice Zvezde, van Beograda za njih su navijali uglavnom seljaci i krkani. Da se niko ne uvrijedi, sigurno je bilo izuzetaka.
Sad je to u biti isto sranje,nacionalizam i na jednoj i drugoj strani.Jedina razlika je crvena i crna boja nista vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem seharishp je napisao/la:Fakat i to oni sa dna kace.Stan i mjesto boravka u centru grada ali jel zine zavija ko sirena.Moze on iz sela ali selo iz njega nikada.
Sad je to u biti isto sranje,nacionalizam i na jednoj i drugoj strani.Jedina razlika je crvena i crna boja nista vise.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
O čemu ti pričaš jadan ne bio? Gdje je on ponikao? Pa on je u Veležu odigrao samo jednu sezonu i to ne čitavu, i to kada je vozario iz Jablanice da bi igrao paralelno za kadete Veleža i omladince Turbine(da, tada je moglo to).cole-ch je napisao/la:Upravo tako...Akhenaten je napisao/la:A dje je Velez Braco ?
Prodana duso
Što se tiče njegovih simpatija na strani Partizana, pa to je sasvim normalno. Pa tada je svaki normalan insan u državi navijao za Partizan, osim ovih "nesvrstanih" koji su poslije 91 prešli na stranu Zvezde, jer je za njihov ego bilo super značajno da navijaju za klub koji je bio prvak Europe
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Gradska raja je navijala za Sarajevo,Velez,Zelju, Slobodu i Celik. Papci, kompleksasi i nacionalisti su navijali za Hajduk, Dinamo,CZ i Partizan.
Bosanac koji nije navijao za BiH klubove tada je papak bio i ostao.
Hasan je igrao za Velez a Velez je bio u dobrim odnosima sa Partizanom.Cak pri zabrani igre na JNA Partizan je protiv Celtica igrao u Mostaru pod Bijelim Brijegom.
Bosanac koji nije navijao za BiH klubove tada je papak bio i ostao.
Hasan je igrao za Velez a Velez je bio u dobrim odnosima sa Partizanom.Cak pri zabrani igre na JNA Partizan je protiv Celtica igrao u Mostaru pod Bijelim Brijegom.
80ih godina, Red Army i Grobari su bili prijateljske navijacke grupe... ako vas zanima.Cartman je napisao/la:Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
necu citati sve komentare, jer me ne zanima jeli on navijao za zvezdu il partizan, al nemojte govoriti neke stvari koje ne znate...odakle vama da je on ponikao u velezu !?!? rodjen u jablanici, prve fudbalske korake napravio u turbini, a to sto je poslije igrao za velez, hsv, bayern itd ne znaci da je on "ponikao" u velezu, munchenu il ness slicno...isto kao sto na mnogim mjestima citam da je lulic "rodjeni mostarac" !?...il da je mirza teletovic ponikao u slobodi...al dobro, greske se desavaju...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
urota protiv jablanice i jablanicanaLimuntos je napisao/la:necu citati sve komentare, jer me ne zanima jeli on navijao za zvezdu il partizan, al nemojte govoriti neke stvari koje ne znate...odakle vama da je on ponikao u velezu !?!? rodjen u jablanici, prve fudbalske korake napravio u turbini, a to sto je poslije igrao za velez, hsv, bayern itd ne znaci da je on "ponikao" u velezu, munchenu il ness slicno...isto kao sto na mnogim mjestima citam da je lulic "rodjeni mostarac" !?...il da je mirza teletovic ponikao u slobodi...al dobro, greske se desavaju...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne sjećaju se oni...ili su bili premladi ili se nisu ni rodili...Partizan je igrao domaće utakmice u Mostaru.Onda kad je bio kažnjen.Sjećam se da sam ga gledao protiv SlobodePirke je napisao/la:80ih godina, Red Army i Grobari su bili prijateljske navijacke grupe... ako vas zanima.Cartman je napisao/la:Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Braco pao si mi u ocima,ti takav gospodin da navijas za pogresan tim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.****/d/212-roden ... ihamidzic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.