Hasan Salihamidžić

Hellas
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la Hellas » 25 nov 2011, 22:02

Ko bi reko da je Braco navijo za Partizan.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 26 nov 2011, 02:18

Da li gajite simpatije prema Crvenoj Zvezdi, klubu iz vaše bivše države (Jugoslavije)?

"Naravno da ne. Oduvijek sam bio navijač Partizana, najvećeg Zvezdinog rivala. To je još više ojačalo moju tugu, u toj utakmici Zvezde i Bayerna."

.........................................................................................................................................

Ovom izjavom sam se jos jace uverio u tvoje ljudske osobine.... Mis bio, mis ostao.., A, misevima nikada nije bilo mesto u Zvezdi.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 26 nov 2011, 02:24

A dje je Velez Braco ?

Prodana duso :lol:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 26 nov 2011, 04:00

Akhenaten je napisao/la:A dje je Velez Braco ?

Upravo tako...
Igrao (ponikao) u jednom od najvecih klubova tadasnje Juge (da nije bilo mucki, Velez bi titula imao kao "njegov" partizan), i opet mu u oku ispodprosecni klub, koji samo ima srecu, da mu u komsiluku bude velika Crvena Zvezda.

P.S. Doduse, mene ova njegova izjava i ne cudi, mali je izgubljen slucaj vec odavno.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 26 nov 2011, 07:57

cole-ch je napisao/la:

Upravo tako...
Igrao (ponikao) u jednom od najvecih klubova tadasnje Juge (da nije bilo mucki, Velez bi titula imao kao "njegov" partizan), i opet mu u oku ispodprosecni klub, koji samo ima srecu, da mu u komsiluku bude velika Crvena Zvezda.

P.S. Doduse, mene ova njegova izjava i ne cudi, mali je izgubljen slucaj vec odavno.
Ne vjerujem da je Hasan zasluzio da ga blatite sto je gotivio Partizan a ne Zvezdu. Glupo je reci ili pomislit da on nije vatreni navijac Veleza. Pitanje je bilo "da li gajite simpatije prema Zvezdi?" i rekao je da je navijac Partizana. :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 nov 2011, 11:00

Bravo Hasane. Zna covjek sta valja. :mrgreen: :lol:
AÐ_Official je napisao/la:
Ne vjerujem da je Hasan zasluzio da ga blatite sto je gotivio Partizan a ne Zvezdu. Glupo je reci ili pomislit da on nije vatreni navijac Veleza.
Upravo tako.

Hajmo Bracika i danas pokazi da jos nisi za staro gvozdje. Augsburg je dobra prilika.
Vom Jäger zum Gejagten

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2011, 13:08

Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 nov 2011, 13:28

Navijam ili simpatizujem FK Sarajevo otkako pratim fudbal,prije svega to je uticaj oca i amidze koji su pratili Sarajevo na stadionima,pa tako i mene uveli,mada sam samo nekoliko puta uzivo gledo Sarajevo prije rata(zbog nedovoljno godina,da bih isao sam).Helem,sto se tice mojih vrsnjaka iz mog mjesta,mahom sve je navijalo sto za Zvijezdu,Partizan i Hajduk,ne vidim sta je to cudno u vezi Hasana (ustvari ko zna je li intervju i istinit,posto smo naucili po nasim medijima,da se redovno desavaju "ekskluzivne vijesti").Mozda je cudno za ovu djecurliju,koja se raspisala,a nije ni rodjena u vrijeme bivse Jugoslavije,ili su imali 2-3 godine. Malo stariji dobro znaju kako je izgledalo i to je bila normalna stvar ,jer je bila jedna zemlja. Nema se tu sta prigovarati Hasanu,a ako cemo imati iste kriterije onda bi ih mogli prebacivati Osimu i Susicu zbog istog kluba,ali to je glupost i nije vrijedna raspravljana.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 nov 2011, 14:57

Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 nov 2011, 19:08

Pauk je napisao/la:Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
Jugoslovenski i armijski klub, i moj je stari tada navijao za njih.
Sto se tice Zvezde, van Beograda za njih su navijali uglavnom seljaci i krkani. Da se niko ne uvrijedi, sigurno je bilo izuzetaka. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 20:20

calcio je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Vecina ljudi iz BiH su navijali za Partizan jer je to bio ''naj-jugoslovenskiji'' klub.
Jugoslovenski i armijski klub, i moj je stari tada navijao za njih.
Sto se tice Zvezde, van Beograda za njih su navijali uglavnom seljaci i krkani. Da se niko ne uvrijedi, sigurno je bilo izuzetaka. ;)
:lol: Fakat i to oni sa dna kace.Stan i mjesto boravka u centru grada ali jel zine zavija ko sirena.Moze on iz sela ali selo iz njega nikada.
Sad je to u biti isto sranje,nacionalizam i na jednoj i drugoj strani.Jedina razlika je crvena i crna boja nista vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 nov 2011, 01:21

harishp je napisao/la: :lol: Fakat i to oni sa dna kace.Stan i mjesto boravka u centru grada ali jel zine zavija ko sirena.Moze on iz sela ali selo iz njega nikada.
Sad je to u biti isto sranje,nacionalizam i na jednoj i drugoj strani.Jedina razlika je crvena i crna boja nista vise.
Slazem se :lol: .

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 nov 2011, 12:44

cole-ch je napisao/la:

Upravo tako...

O čemu ti pričaš jadan ne bio? Gdje je on ponikao? Pa on je u Veležu odigrao samo jednu sezonu i to ne čitavu, i to kada je vozario iz Jablanice da bi igrao paralelno za kadete Veleža i omladince Turbine(da, tada je moglo to).
Što se tiče njegovih simpatija na strani Partizana, pa to je sasvim normalno. Pa tada je svaki normalan insan u državi navijao za Partizan, osim ovih "nesvrstanih" koji su poslije 91 prešli na stranu Zvezde, jer je za njihov ego bilo super značajno da navijaju za klub koji je bio prvak Europe :lol: Čast izuzecima, zna se dobro kakvi su sve padobranci podržavali Zvezdu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 29 nov 2011, 15:22

Gradska raja je navijala za Sarajevo,Velez,Zelju, Slobodu i Celik. Papci, kompleksasi i nacionalisti su navijali za Hajduk, Dinamo,CZ i Partizan.
Bosanac koji nije navijao za BiH klubove tada je papak bio i ostao.

Hasan je igrao za Velez a Velez je bio u dobrim odnosima sa Partizanom.Cak pri zabrani igre na JNA Partizan je protiv Celtica igrao u Mostaru pod Bijelim Brijegom.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 29 nov 2011, 16:34

Cartman je napisao/la:Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
80ih godina, Red Army i Grobari su bili prijateljske navijacke grupe... ako vas zanima.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 nov 2011, 16:39

necu citati sve komentare, jer me ne zanima jeli on navijao za zvezdu il partizan, al nemojte govoriti neke stvari koje ne znate...odakle vama da je on ponikao u velezu !?!? rodjen u jablanici, prve fudbalske korake napravio u turbini, a to sto je poslije igrao za velez, hsv, bayern itd ne znaci da je on "ponikao" u velezu, munchenu il ness slicno...isto kao sto na mnogim mjestima citam da je lulic "rodjeni mostarac" !?...il da je mirza teletovic ponikao u slobodi...al dobro, greske se desavaju...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 dec 2011, 16:37

Limuntos je napisao/la:necu citati sve komentare, jer me ne zanima jeli on navijao za zvezdu il partizan, al nemojte govoriti neke stvari koje ne znate...odakle vama da je on ponikao u velezu !?!? rodjen u jablanici, prve fudbalske korake napravio u turbini, a to sto je poslije igrao za velez, hsv, bayern itd ne znaci da je on "ponikao" u velezu, munchenu il ness slicno...isto kao sto na mnogim mjestima citam da je lulic "rodjeni mostarac" !?...il da je mirza teletovic ponikao u slobodi...al dobro, greske se desavaju...
urota protiv jablanice i jablanicana :mrgreen: :mrgreen:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 dec 2011, 20:02

Pirke je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa pola Jugoslavije je navijalo za Partizan. Koliko ja znam, Zvezda je uvijek bila vise nacionalisticki klub. A vjerovatno je navijao za Velez, ali malo simpatisao Partizan. Da neko ima obraza kritikovat ljudinu poput Hasana radi toga je jadno.
80ih godina, Red Army i Grobari su bili prijateljske navijacke grupe... ako vas zanima.
Ne sjećaju se oni...ili su bili premladi ili se nisu ni rodili...Partizan je igrao domaće utakmice u Mostaru.Onda kad je bio kažnjen.Sjećam se da sam ga gledao protiv Slobode :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2011, 21:25

Braco pao si mi u ocima,ti takav gospodin da navijas za pogresan tim. :oops: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 01 jan 2012, 11:55

http://www.****/d/212-roden ... ihamidzic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.