Gledala sam ovaj film,dobar je..reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gledala sam ovaj film,dobar je..reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
procitaj knjigu,neces se pokajat...Silma_liverpool je napisao/la:Gledala sam ovaj film,dobar je..reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
ok,poslusat cu savjetreds_forever je napisao/la:procitaj knjigu,neces se pokajat...Silma_liverpool je napisao/la:Gledala sam ovaj film,dobar je..reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
Dario Dzamonja sigurno jedan od najboljih BH pisaca....jedinstveni stil da u malo rijeci kaze ono sto je istinski vazno...a lik je volio popiti to je cudo jednobistrikboy je napisao/la:I ja takođerKnele je napisao/la:Ja trenutno čitam Balaševića i "Jedan od onih života", a poslije ćemo vidjet.,ali bih svima preporucio nesto od Daria Džamonje,po meni covjeka koji je najpotcjenjeni pisac nasih prostora
za potterov sedmi dio 45 KM,a za sva 3 dijela GP 27 KM23 KING JAMES je napisao/la:Harry Potter najbolji sigurno pa Gospodar Prstenova
sama Agatha Christie je napisala neke, bar po meni, od najboljih kriminalistickih romana: Tuzni cempres, Smrt na Nilu, Ladanjska kuca itd... za sve ljubitelje malog BelgijancaMadafaka je napisao/la:Agata Kristi - Deset malih crnaca
Ova knjiga je jedan od najboljih kriminalistickih romana svih vremena.
Vidim volis citati Kinga,i ja sam ljubitelj,jesi mozda citala"Bag of bones",knjiga je super,mada je meni "Cellphone"daleko najjaca.Pokusavam da nadjem drugi dio petog nastavka "Mracne Kule",al' nidje ga...reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
ja legendu 3 puta procitala.... psiho...Zagor je napisao/la:Nisam ni ja neki čitalac ali u ovoj godini sam pročitao jednu: Legenda o Ali-paši (obavezno je morate pročitati) , a trenutno ovih dana čitam Put oko Svijeta za 80 dana.
vrecu kostiju sam pocela citati,ali nisam imala puno vremena,vidjecu da je ponovo uzmem u biblioteci,sto se tice mracne kule ako planiras kupiti, po ovim sajmovima su se mogli kupiti svi dijelovi zajedno,ja sam zelenu milju nasla u antikvarnici na siranu,(Ako zivis u sarajevuthe scouser je napisao/la:Vidim volis citati Kinga,i ja sam ljubitelj,jesi mozda citala"Bag of bones",knjiga je super,mada je meni "Cellphone"daleko najjaca.Pokusavam da nadjem drugi dio petog nastavka "Mracne Kule",al' nidje ga...reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
SLAŽEM SE SA SVIM ŠTO SI NAPISAO/LA O TOLKINUreds_forever je napisao/la:za potterov sedmi dio 45 KM,a za sva 3 dijela GP 27 KM23 KING JAMES je napisao/la:Harry Potter najbolji sigurno pa Gospodar PrstenovaGP je stvarno prejaka trilogija,svaka cast tolkienu,pored tih djela,imam jos silmarilion,hobita,djecu hurinovu i nezavrsene price,stvarno je covjek taj nerealni svijet ucino realnim, ona pisma patuljaka,karte,opisi,kalendari hobita....
![]()
jedina zamjerka su one pjesme koje se oduze na 2 -3 stranice
Trenutno sam dekintiran totalno.Zajeb mi je samo kod Kinga sto lik puno pervezija ubaci,a kraj kod "Cellphone" me pravo iznervir'o.Gled'o sam u 3 biblioteke u Sarajevu(tu zivimreds_forever je napisao/la:vrecu kostiju sam pocela citati,ali nisam imala puno vremena,vidjecu da je ponovo uzmem u biblioteci,sto se tice mracne kule ako planiras kupiti, po ovim sajmovima su se mogli kupiti svi dijelovi zajedno,ja sam zelenu milju nasla u antikvarnici na siranu,(Ako zivis u sarajevuthe scouser je napisao/la:Vidim volis citati Kinga,i ja sam ljubitelj,jesi mozda citala"Bag of bones",knjiga je super,mada je meni "Cellphone"daleko najjaca.Pokusavam da nadjem drugi dio petog nastavka "Mracne Kule",al' nidje ga...reds_forever je napisao/la:Zelena milja - Stephen King - fantasticna knjiga,film je isto dobar ali knjiga je stvarno...za razliku od vecine,jedna je od rijetkih koja ima tuzan kraj
) ,a mozes pogledati i u onoj " preporod,mozda tu ima 2. dio petog nastavka,mobilni telefon,procitala sam,prejaka knjiga,prilicno jezivo
super,na kraju ipak zavrsetak uzbudljiv,jos se pitam sta je bilo nakon sto je clay stavio mobitel na uho od njegovog sina i sta je dalje bilo sa ostalim " zombijima" u koje su se ljudi pretvorili
![]()
a isto tako,biblioteka u vogosci je poprilicno dobro opskrbljena sa kingovim djelima,mozes i tu pogledat
@23 KING JAMES ako hoces daj mi svoj msn preko pp-a,mogu ti poslat' darove smrti da procitas u wordu,ako ti nije mrsko preko kompa da citas23 KING JAMES je napisao/la:SLAŽEM SE SA SVIM ŠTO SI NAPISAO/LA O TOLKINUreds_forever je napisao/la:za potterov sedmi dio 45 KM,a za sva 3 dijela GP 27 KM23 KING JAMES je napisao/la:Harry Potter najbolji sigurno pa Gospodar PrstenovaGP je stvarno prejaka trilogija,svaka cast tolkienu,pored tih djela,imam jos silmarilion,hobita,djecu hurinovu i nezavrsene price,stvarno je covjek taj nerealni svijet ucino realnim, ona pisma patuljaka,karte,opisi,kalendari hobita....
![]()
jedina zamjerka su one pjesme koje se oduze na 2 -3 stranice
P.S. STVARNO TOLIKA CIJENA DAROVA SMRTI,A JA JEDNO VRIJEME MISLIO DA KUPIM PO OVOJ CIJENI NE BIH NIKAD