FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 30 nov 2011, 13:15

Utakmica protiv Čelika je u toku, nema polufinala, samo utakmica za 3. mjesto i finale u 17:20h. Ako Čelik dobije, oni su u finalu, pobijedili su Olimpic 4:0.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 nov 2011, 13:16

gollum je napisao/la:Utakmica protiv Čelika je u toku, nema polufinala, samo utakmica za 3. mjesto i finale u 17:20h. Ako Čelik dobije, oni su u finalu, pobijedili su Olimpic 4:0.
ajde ko sazna rezultat nek objavi ovdje...

p.s. mislim da bučan nema mjesta u prvih 11
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 13:19

pintol_TM87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:Utakmica protiv Čelika je u toku, nema polufinala, samo utakmica za 3. mjesto i finale u 17:20h. Ako Čelik dobije, oni su u finalu, pobijedili su Olimpic 4:0.
ajde ko sazna rezultat nek objavi ovdje...

p.s. mislim da bučan nema mjesta u prvih 11
i ja mislim da bucan ode..90%posto..e fol im dolazi koroman :O :O hihihi..mada i on je pao u sisu :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 nov 2011, 13:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Mogao bi nam se Bucan vratiti na proljece, eno ide iz Borca.
Pricas gluposti druze, Bucan ne ide iz Borca, ne znam samo odakle vam te informacije.
neki portali su to objavili, kao da koroman dolazi, a bucan odlazi
Za zivot cijeli!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 nov 2011, 13:29

nego dajte nek neko iskopa rezultat protiv celika ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 nov 2011, 13:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Pricas gluposti druze, Bucan ne ide iz Borca, ne znam samo odakle vam te informacije.
neki portali su to objavili, kao da koroman dolazi, a bucan odlazi
Objavio je Pressss da ce RS imati fudbalsku reprezentaciju, pa sta cemo sad. U Borcu su zadovoljni Bucanom i nemaju namjeru raskidati ugovor ili nesto slicno. A u krajenjem slucaju, i da ode, vjerujte mi da nije u nikakvim planovima Amara Osima.
ma pitali su amara nakon serije losih rezultata sto nije potpisao bucana, on je odgovorio, zna se kome se treba obratiti kad se dolazi u zelju, bucan to nije ucinio, tako da se tu sa njim sva prica zavrsava i ne znam odakle ga sad opet guraju kod nas ccc
Za zivot cijeli!

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 30 nov 2011, 13:31

SarajlijaTM je napisao/la:nego dajte nek neko iskopa rezultat protiv celika ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 nov 2011, 13:36

damirfile je napisao/la:Vidjeo sam najavu Radnicki Lukavac - Zeljeznicar 3.12. zna li neko sta o ovome ??
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, u subotu utakmica, u 13:00h na stadionu Jošik u Lukavcu.
Utakmica se igra povodom 90og rođendana Radničkog.

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 30 nov 2011, 13:43

Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic :mrgreen: :mrgreen: kad mi je rekao to clan uprave kluba zijanio sam se, a Amar i Cviko bacili su pik na Emira Hadzica iz Čelika koji je meni licno u sali jos ljetos rekao da "sad da me pozove Amar pjeske bi dosao", golmana Denisa Mujkica iz Slobode covjek platu nije dobio pola godine a ako bi dosao dosao bi kao slobodan igrac a i sam njegov menadzer "gura" ga u Želju, e meni licno najrealnije je Bucan da se vrati s tim da je moguce da klub napusti jedan ili dva standardna igraca u slucaju da bude dobrih ponuda sto je i sam Amar rekao ... a ko zna mozda jos neko uleti iz treceg plana uglavnom to su imena gdje se treba traziti potencijalna pojacanja s tim da se spominje i veznjak iz Crnogorske lige ali nije mi rekao covjek ime tako da mogu lupati samo ... :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 nov 2011, 13:49

Rioo je napisao/la:Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic :mrgreen: :mrgreen: kad mi je rekao to clan uprave kluba zijanio sam se, a Amar i Cviko bacili su pik na Emira Hadzica iz Čelika koji je meni licno u sali jos ljetos rekao da "sad da me pozove Amar pjeske bi dosao", golmana Denisa Mujkica iz Slobode covjek platu nije dobio pola godine a ako bi dosao dosao bi kao slobodan igrac a i sam njegov menadzer "gura" ga u Želju, e meni licno najrealnije je Bucan da se vrati s tim da je moguce da klub napusti jedan ili dva standardna igraca u slucaju da bude dobrih ponuda sto je i sam Amar rekao ... a ko zna mozda jos neko uleti iz treceg plana uglavnom to su imena gdje se treba traziti potencijalna pojacanja s tim da se spominje i veznjak iz Crnogorske lige ali nije mi rekao covjek ime tako da mogu lupati samo ... :D
Meni od ovih nabrojanih samo Mujkic predstavlja pojacanje, ovo ostalo je obična škart roba.

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 30 nov 2011, 13:56

Rioo je napisao/la:Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic :mrgreen: :mrgreen: kad mi je rekao to clan uprave kluba zijanio sam se, a Amar i Cviko bacili su pik na Emira Hadzica iz Čelika koji je meni licno u sali jos ljetos rekao da "sad da me pozove Amar pjeske bi dosao", golmana Denisa Mujkica iz Slobode covjek platu nije dobio pola godine a ako bi dosao dosao bi kao slobodan igrac a i sam njegov menadzer "gura" ga u Želju, e meni licno najrealnije je Bucan da se vrati s tim da je moguce da klub napusti jedan ili dva standardna igraca u slucaju da bude dobrih ponuda sto je i sam Amar rekao ... a ko zna mozda jos neko uleti iz treceg plana uglavnom to su imena gdje se treba traziti potencijalna pojacanja s tim da se spominje i veznjak iz Crnogorske lige ali nije mi rekao covjek ime tako da mogu lupati samo ... :D

"Odlično sam primljen u Borcu i žao mi je samo što nisam postigao i koji gol, a imao sam dosta prilika. Verujem da će nastavak sezone biti uspješniji i za klub, ali i za mene", rekao je Bučan.

Slijedom logike, Bucan nije opravdao epitet pojacanja u Borca, koji je cetvrti, pa ce pojacati jesenjeg prvaka. Mislim...
Takodjer sad vidjeh članak i mogu reci da je cista novinarska, sam Bucan nije zadovoljan u Borcu prvo imao je problema poslije onih nereda na stadionu prozivali su ga i nazivali ga balijom i slicno, drugo kada se u javnost pojavio info kako ga Sipovac nije htjeo jer je musliman trazili od njega da na pressici potvrdi kako mu je ok. u BL i Borcu sto on nije htio na sta mu je Sipovac prijetio suspenzijom, doci ce on u Želju ja ti garantujem ... :D

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 30 nov 2011, 13:57

Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 30 nov 2011, 14:00

viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-
pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ... :lol: :lol: :lol:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 nov 2011, 14:01

Rano je,jako je rano pricati o bilo kakvim pojacanjima kao i o odlascima,igraci jos nisu kako treba ni na odmoru.Ima mnogo vremena,mislim da ni nas strucni stab ne razmislja pretjerano o tim stvarima,iako sam siguran da imaju viziju sta i kako.Za ocekivati je da ce neki igraci nezadovoljni statusom mozda potraziti novu sredinu,i oni igraci koji bas nisu u Amarovim planovima (Drakul,Savic,Markovic,Stanceski,Baljic,Prutina,E.Colic,mozda jos neko),siguran sam da ce bar neko od njih otici,jer ovde su mrtvi igraci,nece se naigrati ni ubuduce u nasem klubu.Ja ocekujem da ce i iz prve postave otici jedan,mozda i dva igraca,siguran sam da Amar nece dozvoliti rasipanje kadra,eventualno ce pustiti nekoga ako dodje dobra ponuda i gdje cemo se jos vise finansijski popraviti.Ne ocekujem ni neki spektakl u samom dovodjenju igraca,mozda se Amar pozabavi dovodjenjem golmana ili jos nekog igraca ako je dobar i ako ispadne kakva sansa da bi ga mogao dovesti.Vidim mozda sansu u nekim hrvatskim prvoligasima,par timova su u fazi raspadanja,pa da se desi neki igrac,kao sto je dosao i Kvesic.Sigurno necemo zabijati lovu za obestecenja.Zaista ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11,a moguce da cemo dovesti nekoga,zavisno od odlazaka.Mislim da ce ovo biti stabilna ali i dosadna zima za nas,to je bar moje misljenje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 30 nov 2011, 14:02

Rioo je napisao/la:
viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-
pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ... :lol: :lol: :lol:
Nisam pitao sta je realno a sta ne, nego sam pitao za rezultat. Hvala lijepo !

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 14:06

viva_il_chelik je napisao/la:
Rioo je napisao/la:
Vjeruj nam da ne pratimo toliko nase trening tekme,ali bit ces blagovremeno obavjesten :)

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 30 nov 2011, 14:07

boccaccio je napisao/la:Rano je,jako je rano pricati o bilo kakvim pojacanjima kao i o odlascima,igraci jos nisu kako treba ni na odmoru.Ima mnogo vremena,mislim da ni nas strucni stab ne razmislja pretjerano o tim stvarima,iako sam siguran da imaju viziju sta i kako.Za ocekivati je da ce neki igraci nezadovoljni statusom mozda potraziti novu sredinu,i oni igraci koji bas nisu u Amarovim planovima (Drakul,Savic,Markovic,Stanceski,Baljic,Prutina,E.Colic,mozda jos neko),siguran sam da ce bar neko od njih otici,jer ovde su mrtvi igraci,nece se naigrati ni ubuduce u nasem klubu.Ja ocekujem da ce i iz prve postave otici jedan,mozda i dva igraca,siguran sam da Amar nece dozvoliti rasipanje kadra,eventualno ce pustiti nekoga ako dodje dobra ponuda i gdje cemo se jos vise finansijski popraviti.Ne ocekujem ni neki spektakl u samom dovodjenju igraca,mozda se Amar pozabavi dovodjenjem golmana ili jos nekog igraca ako je dobar i ako ispadne kakva sansa da bi ga mogao dovesti.Vidim mozda sansu u nekim hrvatskim prvoligasima,par timova su u fazi raspadanja,pa da se desi neki igrac,kao sto je dosao i Kvesic.Sigurno necemo zabijati lovu za obestecenja.Zaista ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11,a moguce da cemo dovesti nekoga,zavisno od odlazaka.Mislim da ce ovo biti stabilna ali i dosadna zima za nas,to je bar moje misljenje.
Slazem se u potpunosti, info o imenima koje sam nabrojao dolaze iz kluba i clanova uprave, inace kakav god info imam objavim pa tako i ovaj sto se da vidjeti po broju postova :mrgreen: :mrgreen: Savic je izgladio neke stvari sa Amarom i evo igra na Bajramskom, po mom misljenju treba nam jedan kvalitetan golman kakav je Mujkić, jedan veznjak tipa Bucan prodoran brz i eventualno dobar napadac i mislim da je to to ...

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 30 nov 2011, 14:10

quote="nanek"]
viva_il_chelik je napisao/la:
Rioo je napisao/la:
Vjeruj nam da ne pratimo toliko nase trening tekme,ali bit ces blagovremeno obavjesten :)[/quote]
Pusti se tih prica "trening tekme" a poslali najjaci tim. Samo se vi potrudite saznajte rezultat

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 nov 2011, 14:10

5: 1

trixmix
Kontakt:

Post Postao/la trixmix » 30 nov 2011, 14:11

Info sa org-a Zeljo-Celik 5:1

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, zeljooo13 i 38 gostiju.