i ja mislim da bucan ode..90%posto..e fol im dolazi koroman :O :O hihihi..mada i on je pao u sisupintol_TM87 je napisao/la:ajde ko sazna rezultat nek objavi ovdje...gollum je napisao/la:Utakmica protiv Čelika je u toku, nema polufinala, samo utakmica za 3. mjesto i finale u 17:20h. Ako Čelik dobije, oni su u finalu, pobijedili su Olimpic 4:0.
p.s. mislim da bučan nema mjesta u prvih 11
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
nanek
Re: FK Željezničar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neki portali su to objavili, kao da koroman dolazi, a bucan odlazialeksandar_veliki je napisao/la:Pricas gluposti druze, Bucan ne ide iz Borca, ne znam samo odakle vam te informacije.zlatandr je napisao/la:Mogao bi nam se Bucan vratiti na proljece, eno ide iz Borca.
Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
nego dajte nek neko iskopa rezultat protiv celika 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma pitali su amara nakon serije losih rezultata sto nije potpisao bucana, on je odgovorio, zna se kome se treba obratiti kad se dolazi u zelju, bucan to nije ucinio, tako da se tu sa njim sva prica zavrsava i ne znam odakle ga sad opet guraju kod nas cccaleksandar_veliki je napisao/la:Objavio je Pressss da ce RS imati fudbalsku reprezentaciju, pa sta cemo sad. U Borcu su zadovoljni Bucanom i nemaju namjeru raskidati ugovor ili nesto slicno. A u krajenjem slucaju, i da ode, vjerujte mi da nije u nikakvim planovima Amara Osima.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neki portali su to objavili, kao da koroman dolazi, a bucan odlazialeksandar_veliki je napisao/la: Pricas gluposti druze, Bucan ne ide iz Borca, ne znam samo odakle vam te informacije.
Za zivot cijeli!
- viva_il_chelik
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:nego dajte nek neko iskopa rezultat protiv celika
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da, u subotu utakmica, u 13:00h na stadionu Jošik u Lukavcu.damirfile je napisao/la:Vidjeo sam najavu Radnicki Lukavac - Zeljeznicar 3.12. zna li neko sta o ovome ??
" onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmica se igra povodom 90og rođendana Radničkog.
Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic
kad mi je rekao to clan uprave kluba zijanio sam se, a Amar i Cviko bacili su pik na Emira Hadzica iz Čelika koji je meni licno u sali jos ljetos rekao da "sad da me pozove Amar pjeske bi dosao", golmana Denisa Mujkica iz Slobode covjek platu nije dobio pola godine a ako bi dosao dosao bi kao slobodan igrac a i sam njegov menadzer "gura" ga u Želju, e meni licno najrealnije je Bucan da se vrati s tim da je moguce da klub napusti jedan ili dva standardna igraca u slucaju da bude dobrih ponuda sto je i sam Amar rekao ... a ko zna mozda jos neko uleti iz treceg plana uglavnom to su imena gdje se treba traziti potencijalna pojacanja s tim da se spominje i veznjak iz Crnogorske lige ali nije mi rekao covjek ime tako da mogu lupati samo ... 
Meni od ovih nabrojanih samo Mujkic predstavlja pojacanje, ovo ostalo je obična škart roba.Rioo je napisao/la:Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic![]()
kad mi je rekao to clan uprave kluba zijanio sam se, a Amar i Cviko bacili su pik na Emira Hadzica iz Čelika koji je meni licno u sali jos ljetos rekao da "sad da me pozove Amar pjeske bi dosao", golmana Denisa Mujkica iz Slobode covjek platu nije dobio pola godine a ako bi dosao dosao bi kao slobodan igrac a i sam njegov menadzer "gura" ga u Želju, e meni licno najrealnije je Bucan da se vrati s tim da je moguce da klub napusti jedan ili dva standardna igraca u slucaju da bude dobrih ponuda sto je i sam Amar rekao ... a ko zna mozda jos neko uleti iz treceg plana uglavnom to su imena gdje se treba traziti potencijalna pojacanja s tim da se spominje i veznjak iz Crnogorske lige ali nije mi rekao covjek ime tako da mogu lupati samo ...
Takodjer sad vidjeh članak i mogu reci da je cista novinarska, sam Bucan nije zadovoljan u Borcu prvo imao je problema poslije onih nereda na stadionu prozivali su ga i nazivali ga balijom i slicno, drugo kada se u javnost pojavio info kako ga Sipovac nije htjeo jer je musliman trazili od njega da na pressici potvrdi kako mu je ok. u BL i Borcu sto on nije htio na sta mu je Sipovac prijetio suspenzijom, doci ce on u Želju ja ti garantujem ...aleksandar_veliki je napisao/la:Rioo je napisao/la:Od igraca koji ce napustiti klub u zimskom prelaznom roku spekulise se da su to Baljić i Drakul, a velike su sanse da se vrati Sead Bucan jer je pao u drugi plan i nije "opravdao" epitet pojacanja u Borcu, dok se spominje i jedan junior Dinama koji bi trebao doci na pozajmicu na pola godine, a Želji se otvoreno nudi Admir Rascic![]()
"Odlično sam primljen u Borcu i žao mi je samo što nisam postigao i koji gol, a imao sam dosta prilika. Verujem da će nastavak sezone biti uspješniji i za klub, ali i za mene", rekao je Bučan.
Slijedom logike, Bucan nije opravdao epitet pojacanja u Borca, koji je cetvrti, pa ce pojacati jesenjeg prvaka. Mislim...
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-
pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ...viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-
Rano je,jako je rano pricati o bilo kakvim pojacanjima kao i o odlascima,igraci jos nisu kako treba ni na odmoru.Ima mnogo vremena,mislim da ni nas strucni stab ne razmislja pretjerano o tim stvarima,iako sam siguran da imaju viziju sta i kako.Za ocekivati je da ce neki igraci nezadovoljni statusom mozda potraziti novu sredinu,i oni igraci koji bas nisu u Amarovim planovima (Drakul,Savic,Markovic,Stanceski,Baljic,Prutina,E.Colic,mozda jos neko),siguran sam da ce bar neko od njih otici,jer ovde su mrtvi igraci,nece se naigrati ni ubuduce u nasem klubu.Ja ocekujem da ce i iz prve postave otici jedan,mozda i dva igraca,siguran sam da Amar nece dozvoliti rasipanje kadra,eventualno ce pustiti nekoga ako dodje dobra ponuda i gdje cemo se jos vise finansijski popraviti.Ne ocekujem ni neki spektakl u samom dovodjenju igraca,mozda se Amar pozabavi dovodjenjem golmana ili jos nekog igraca ako je dobar i ako ispadne kakva sansa da bi ga mogao dovesti.Vidim mozda sansu u nekim hrvatskim prvoligasima,par timova su u fazi raspadanja,pa da se desi neki igrac,kao sto je dosao i Kvesic.Sigurno necemo zabijati lovu za obestecenja.Zaista ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11,a moguce da cemo dovesti nekoga,zavisno od odlazaka.Mislim da ce ovo biti stabilna ali i dosadna zima za nas,to je bar moje misljenje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Nisam pitao sta je realno a sta ne, nego sam pitao za rezultat. Hvala lijepo !Rioo je napisao/la:pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ...viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-![]()
![]()
-
nanek
Vjeruj nam da ne pratimo toliko nase trening tekme,ali bit ces blagovremeno obavjestenviva_il_chelik je napisao/la:Nisam pitao sta je realno a sta ne, nego sam pitao za rezultat. Hvala lijepo !Rioo je napisao/la:pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ...viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-![]()
![]()
Slazem se u potpunosti, info o imenima koje sam nabrojao dolaze iz kluba i clanova uprave, inace kakav god info imam objavim pa tako i ovaj sto se da vidjeti po broju postovaboccaccio je napisao/la:Rano je,jako je rano pricati o bilo kakvim pojacanjima kao i o odlascima,igraci jos nisu kako treba ni na odmoru.Ima mnogo vremena,mislim da ni nas strucni stab ne razmislja pretjerano o tim stvarima,iako sam siguran da imaju viziju sta i kako.Za ocekivati je da ce neki igraci nezadovoljni statusom mozda potraziti novu sredinu,i oni igraci koji bas nisu u Amarovim planovima (Drakul,Savic,Markovic,Stanceski,Baljic,Prutina,E.Colic,mozda jos neko),siguran sam da ce bar neko od njih otici,jer ovde su mrtvi igraci,nece se naigrati ni ubuduce u nasem klubu.Ja ocekujem da ce i iz prve postave otici jedan,mozda i dva igraca,siguran sam da Amar nece dozvoliti rasipanje kadra,eventualno ce pustiti nekoga ako dodje dobra ponuda i gdje cemo se jos vise finansijski popraviti.Ne ocekujem ni neki spektakl u samom dovodjenju igraca,mozda se Amar pozabavi dovodjenjem golmana ili jos nekog igraca ako je dobar i ako ispadne kakva sansa da bi ga mogao dovesti.Vidim mozda sansu u nekim hrvatskim prvoligasima,par timova su u fazi raspadanja,pa da se desi neki igrac,kao sto je dosao i Kvesic.Sigurno necemo zabijati lovu za obestecenja.Zaista ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11,a moguce da cemo dovesti nekoga,zavisno od odlazaka.Mislim da ce ovo biti stabilna ali i dosadna zima za nas,to je bar moje misljenje.
- viva_il_chelik
- Kontakt:
quote="nanek"]
[/quote]
Pusti se tih prica "trening tekme" a poslali najjaci tim. Samo se vi potrudite saznajte rezultat
Vjeruj nam da ne pratimo toliko nase trening tekme,ali bit ces blagovremeno obavjestenviva_il_chelik je napisao/la:Nisam pitao sta je realno a sta ne, nego sam pitao za rezultat. Hvala lijepo !Rioo je napisao/la:pa realno gledajuci uzmemo li u obzir s kim igramo nebitan je rezultat zna se ko uvijek izvuce deblji kraj pa tako i na malonogometnom turniru ...viva_il_chelik je napisao/la:Ima li tog rezultata? Ne mozete saznat rezultat u svom gradu, svog kluba -.-![]()
![]()
Pusti se tih prica "trening tekme" a poslali najjaci tim. Samo se vi potrudite saznajte rezultat
5: 1
Info sa org-a Zeljo-Celik 5:1
hahahaha sta sam rekao ?? evo Čelik nece produziti ugovor sa Hadzicem
eto ga u Želju !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.