Damir_BvB je napisao/la:Banovan sam za nista puta nista, hiljadu puta su se gore i teze rijeci pisale pa ljudi nisu bili banovali. Ovaj moj ban je smjesan. Zelim napomenuti da je ovo naravno maslo Bayernovaca, koji ovdje dodju provociraju, pljuju po grbu DORTMUNDA, ja to necu ne zelim nit mogu tolerisati . Oni koji sute na te provokacije, i dopuste to pljuvanje po nasem klubu ne moraju se nazivati navijacima BvB . Uvijek treba branit boje svog kluba, i prezentovat svoj klub u najboljem mogucem smislu. A ne ovdje bavarci dodju bukvalno pljuju ismijavaju crno zuti tim, a vi to dozvoljavati. Zbog cega, ulizivanja ili sta je upitanju .
Znam da nisam zasluzio ovaj ban, da su ga zasluzili drugi ljudi, ali kao sto HZBvB kaze, ovdje se mogu banovati samo Dortmundovci, dok Bavarci mogu provocirati do mile volje ( cast izuzetcima ). Sta sam ja trebo dodje 15 bavaraca pljuvat nakon poraza protiv arsenala po nama, i da ja sutim ne ne ne, NIKAD. Ovim putem se obracam Seceru, koji je ovo sve odradio po najvise, doces na red ne brini se

.... Samo langzam ... Nije ti ovo trebalo da ispadas kao mali 13 godisnji streber u skoli, tipa profesorice ovaj prepisuje ili prica . Eh tako si se ti ponasao, iskreno znam i zasto... Ali nema veze necemo to javno

, ipak nisam ja ti da idem na taj nivo ispod pojasa. Ali hajde odrast ces i ti jednog dana bit ce bolje abd ...
Sa ovakvim ponasanjem Admina, moderatora kvari se ovaj forum .. Nisam se htio vracati ovdje uopste, ali sam se vratio radi Dortmundovaca svojih i pojedinim momaka koji su kvalitetni forumasi ... Moze se i mora ovdje na mnogo cemu poradit, kao prvon ove ankete trebe osvjezavati malo cesce a ne da stoje po 3 mjeseca i duze ... Kao drugo treba provokatore malo stesati, i uvest nekog reda ...
Auuuu Gundogan u prvih 11 ....nadam se da je shvatio da se nece tolerisat njegova nonsalantnost u odbrani...
Ovo mu je mozda prva i zadnja prilika da vrati povjerenje Klopp-a s pocetka sezone i nama dokaze kako je razuman momak , jer je igranje odbrane samo stvar volje !!!
HVALA MOJIM DORTMUNDOVCIMA KOJI SU PISALI O MENI DOK SAM BIO BANOVAN SAMO SAM SE RADI VAS VRATIO ...
Hvala HZ BvB, Hvala Sema BvB, Hvala Hare_BvB !!!!
geronimo je napisao/la:
Što se tiče "vašeg" @Damira nisam ziha zbog čega je banovan (vjerovatno vrijeđanje). Mada ste mogli i sami vidjeti do kojih je granica on došao. Ne postavljajte ta pitanja ovdje, niti je administracija vama dužna odgovoriti, ali u krajnjem slučaju možete se obratiti Adminu.
Svaka ti cast druze, nisam se nadao ovom od tebe aferim

... Mislim da se ovdje nasa rasprava druzenje komentarisanje, citiranje zavrsava ... Stvarno si me iznenadio mislim da je ovo ipak bilo nisko od tebe, na ovakav nacin me uzet u usta ... Auf wiedersehen Gero

....