Dobiće "tricu" u subotu i adio

pa vjerovatno nemaju vise od 4 razreda osnovneKRKSR914 je napisao/la:Ma pustite ih ljudi,nije puno ljudi čulo za Gradačac,a kamoli za neku "Zvijezdu" uz Gradačca..pih
druze nije bitno sta je bilo nekad..bitno je sta je sad...al ajd ba da se ne svadjam i ne prepucajem ovdje...to je za malu djecu i za kojekakve seljake..subota tekma pa nek pobijedi boljigrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Rudar igrao polifnale kupa bivse nam drzave, osvojio je 377 bodova na vjecnoj listi 2 savezne lige SFRJ, igrao doigravanje za prvu ligu itd itd.
Zvijezda nikad nije ni prismrdila 2 saveznoj ligi.
edo_malesak je napisao/la:pa vjerovatno nemaju vise od 4 razreda osnovneKRKSR914 je napisao/la:Ma pustite ih ljudi,nije puno ljudi čulo za Gradačac,a kamoli za neku "Zvijezdu" uz Gradačca..pih
Pa ako ko to ima imate vi....neznalica je napisao/la:rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija
neznalica je napisao/la:ma baš me briga za zvijezdom,rudarom,željom, sarajevom,samo sam dao svoju prognozu,to što ona nekom ne odgovara nije moj problem....stara poslovica kaže ne kiti se starim perjem,mislio sam da se smije iznijeti svoje mišljenje, al izgleda prevario sam se, žao mi je što ste tako osjetljivi, čujemo se po završetku prvenstva-adios
njemu je odgovor namijenjenNedzadPD je napisao/la:Pa ako ko to ima imate vi....neznalica je napisao/la:rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija
I molim te prekinite da pisete ovde, kad vas pitam nesto za istoriju kluba gde ste igrali u ex yu nesto vi se pocuctite, ako nemas sta da kazes o svom klubu(instant) bolje cuti.
Molim te Zvijezda Gradacac da jebote ahahaha
jojjj seljacka liga.
neznalica je napisao/la:njemu je odgovor namijenjenNedzadPD je napisao/la:Pa ako ko to ima imate vi....neznalica je napisao/la:rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija
I molim te prekinite da pisete ovde, kad vas pitam nesto za istoriju kluba gde ste igrali u ex yu nesto vi se pocuctite, ako nemas sta da kazes o svom klubu(instant) bolje cuti.
Molim te Zvijezda Gradacac da jebote ahahaha
jojjj seljacka liga.
calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
cole-ch je napisao/la:FK Rudar Prijedor 200.000 € ukupna vrednost, prosek po igracu oko 8.000 eura (podaci sa transfermarkt-a.de).
Ja bih klubovima koji imaju budzet manji od 2 milki zabranio ucesce u P.L. BiH.