FK Rudar Prijedor

KRKSR914
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 02:20

Ma pustite ih ljudi,nije puno ljudi čulo za Gradačac,a kamoli za neku "Zvijezdu" uz Gradačca..pih
Dobiće "tricu" u subotu i adio :twisted:

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 20 avg 2009, 08:06

Rudar dobija 101% posle ovoliko kikseva mora dobiti........napred RUDAR :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 avg 2009, 08:19

KRKSR914 je napisao/la:Ma pustite ih ljudi,nije puno ljudi čulo za Gradačac,a kamoli za neku "Zvijezdu" uz Gradačca..pih
pa vjerovatno nemaju vise od 4 razreda osnovne
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 20 avg 2009, 09:28

Rudar igrao polifnale kupa bivse nam drzave, osvojio je 377 bodova na vjecnoj listi 2 savezne lige SFRJ, igrao doigravanje za prvu ligu itd itd.

Zvijezda nikad nije ni prismrdila 2 saveznoj ligi.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 avg 2009, 09:51

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Rudar igrao polifnale kupa bivse nam drzave, osvojio je 377 bodova na vjecnoj listi 2 savezne lige SFRJ, igrao doigravanje za prvu ligu itd itd.

Zvijezda nikad nije ni prismrdila 2 saveznoj ligi.
druze nije bitno sta je bilo nekad..bitno je sta je sad...al ajd ba da se ne svadjam i ne prepucajem ovdje...to je za malu djecu i za kojekakve seljake..subota tekma pa nek pobijedi bolji
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 20 avg 2009, 10:09

Jako je bitno sto je nekad bilo jer danas se igra da bi se sutra pamtilo.

Ali eto necu se vise prepucavati, nek bolji pobijedi.

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 12:39

edo_malesak je napisao/la:
KRKSR914 je napisao/la:Ma pustite ih ljudi,nije puno ljudi čulo za Gradačac,a kamoli za neku "Zvijezdu" uz Gradačca..pih
pa vjerovatno nemaju vise od 4 razreda osnovne

Alo Papani,mo smo civilzacija za vas... 8-) ...Zvijezda je "instant" klub iz vrećice,kao Cedevita..malo se pjeni,onda se utopi u vodu,pa se popije....e tako ćete i vi .Pjeniti se 2-3 sezone,i onda vas neće biti,3.liga federacije :twisted:
Pitaj poznavaoce EX-YU lige o ova dva kluba pa će vidjeti ko je klub sa tradicijom,a ko "cedevita"...Tišu,dobićete 3 komada u subotu :!:

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 20 avg 2009, 12:50

Naravno da ne znaju za Rudar Prijedor ovi net-navijaci, i toliko mi je nebitna ova liga i uvjek ce mi biti draza Rudarova istorija nego da uzme duplu krunu ove namjestene lige gdje igraju klubovi tipa Travnik,Laktasi,Olimpik i slicni klubovi, kakva nam je drzava takav i fudbal znaci sve korumpirano zato ne znam kakos e moze neko radovati tituli prvaka BiH kad je kupljena. :|

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2009, 12:53

pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 20 avg 2009, 12:55

rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 20 avg 2009, 13:03

neznalica je napisao/la:rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija
Pa ako ko to ima imate vi....

I molim te prekinite da pisete ovde, kad vas pitam nesto za istoriju kluba gde ste igrali u ex yu nesto vi se pocuctite, ako nemas sta da kazes o svom klubu(instant) bolje cuti.

Molim te Zvijezda Gradacac da jebote ahahaha

jojjj seljacka liga.

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 13:09

evo vam link pa procitajte o istoriji Rudara,koja se sigurno ne moze mjerit sa Željinom,Borčevom,Veležovom..ili od Sarajeva.....all s vašom može sigurno

http://sr.wikipedia.org/wiki/Rudar_prijedor

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 13:13

Historija [uredi]

Klub je osnovan 1922. godine u Gradačcu, pod imenom Vardar. To ime je nosio do završetka Drugog svjetskog rata kada dobija novi naziv po kojem je poznat i danas - Zvijezda. Do 1992. godine Zvijezda se uglavnom takmičila u sreskoj, zonskoj, regionalnoj i podsaveznoj ligi. Najveći uspjeh je postigla 1978. godine kada je postala član Republičke lige BiH.

Republička liga najveći uspjeh 8-) ...svaka čast,veći ste klub od rudara..hahahhahah...Tišina :twisted:

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 20 avg 2009, 13:18

ma baš me briga za zvijezdom,rudarom,željom, sarajevom,samo sam dao svoju prognozu,to što ona nekom ne odgovara nije moj problem....stara poslovica kaže ne kiti se starim perjem,mislio sam da se smije iznijeti svoje mišljenje, al izgleda prevario sam se, žao mi je što ste tako osjetljivi, čujemo se po završetku prvenstva-adios

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 13:20

neznalica je napisao/la:ma baš me briga za zvijezdom,rudarom,željom, sarajevom,samo sam dao svoju prognozu,to što ona nekom ne odgovara nije moj problem....stara poslovica kaže ne kiti se starim perjem,mislio sam da se smije iznijeti svoje mišljenje, al izgleda prevario sam se, žao mi je što ste tako osjetljivi, čujemo se po završetku prvenstva-adios

Tebi niko ništa nije rekao,svako ima pravo na prognozu,ovo je bilo za one što već duže prozivaju Rudar

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 20 avg 2009, 13:22

NedzadPD je napisao/la:
neznalica je napisao/la:rudar će ove godine ispasti iz ove tzv. premijer lige zajedno sa travnikom, a zvijezdu mogu pobijediti samo uz pomoć sudija

I molim te prekinite da pisete ovde, kad vas pitam nesto za istoriju kluba gde ste igrali u ex yu nesto vi se pocuctite, ako nemas sta da kazes o svom klubu(instant) bolje cuti.

jojjj seljacka liga.
njemu je odgovor namijenjen

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 13:25

neznalica je napisao/la:
NedzadPD je napisao/la:

jojjj seljacka liga.
njemu je odgovor namijenjen

Ne njemu,prepoznaće se oni sami

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 avg 2009, 13:34

FK Rudar Prijedor 200.000 € ukupna vrednost, prosek po igracu oko 8.000 eura (podaci sa transfermarkt-a.de).
Ja bih klubovima koji imaju budzet manji od 2 milki zabranio ucesce u P.L. BiH.

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 20 avg 2009, 13:36

calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.

Polu-Finale Kupa SFRJ Rudar-Vojvodina,a drugo polu finale Partizan-Zvezda
Nisi cuo za Dragoljuba Bekvalca-Bekija?
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!

KRKSR914
Kontakt:

Post Postao/la KRKSR914 » 20 avg 2009, 13:41

cole-ch je napisao/la:FK Rudar Prijedor 200.000 € ukupna vrednost, prosek po igracu oko 8.000 eura (podaci sa transfermarkt-a.de).
Ja bih klubovima koji imaju budzet manji od 2 milki zabranio ucesce u P.L. BiH.

Idi ti u Iran..tamo ti je mjesto

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Paromlinac, VolimoSarajevo i 28 gostiju.