Ima da grmimo opet...
Igraci su ponovili nam ponovo da ce ostaviti Srce na terenu, a to je sve sto trazimo od njih...
Zovite sve svoje bracu, sestre, komsije, amidje, daidje...
I ne zelim da nam istok zakaze...
Ugl... SRETNO NAM VCRS...!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SRCE NA TEREN.Svi ko jedan.Guinnes-Hz je napisao/la:Braco, veceras u sto vecem broju ima da dodjemo i da podrzimo Voljeni klub...
Ima da grmimo opet...
Igraci su ponovili nam ponovo da ce ostaviti Srce na terenu, a to je sve sto trazimo od njih...
Zovite sve svoje bracu, sestre, komsije, amidje, daidje...
I ne zelim da nam istok zakaze...
Ugl... SRETNO NAM VCRS...!!!![]()
![]()
hamid je napisao/la:Veceras ko ne dode na utakmicu znaci taj ne navija za sarajevo.Bruka je da nas i jedan navijac navija za sarajevo i ne dode na utakmicu.Al ja se nadam da ce opet biti oko 30 000 hiljda. Svi na kosevo!!!!!
Madafaka je napisao/la:SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
mostar_mo je napisao/la:Sretno pitariZgazite te rumunjske drakule
azzar je napisao/la:a sta znaci taj sateliti???ja imam kablovsku i imam hayat ..da li cu ja moci gledatii utakmicu
ultra@rajvosa je napisao/la:Prijenosa utakmice nece biti u Bih,nego sam o na satelitu,na hajatu,a bice i na netu,na justin-tv... Fakat neka me je trema spopala,ovi su jaki ko zemlja,ev kladionice skroz spustile kvotu na njih ,al ja sam i dalje ubjedjen da ce nasi momci ostaviti srce na terenu,pa sta nam dragi Bog da...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, goGlobal, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, skoJaa, Varijantas8 i 50 gostiju.