To bi ekstra bilo. Cudi me da nema Varupe u izboru za najboljeg fudbaleraAman je napisao/la:Predrag Šimić dobio otkaz u Splitu ,nadam se da će karijeru nastaviti kod nas.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To bi ekstra bilo. Cudi me da nema Varupe u izboru za najboljeg fudbaleraAman je napisao/la:Predrag Šimić dobio otkaz u Splitu ,nadam se da će karijeru nastaviti kod nas.
Lazo je bio enigma protivnicke odbraneSarajlijc@ je napisao/la:Lazo je jedanSeyo_TM je napisao/la:Pa nije bas ni tako...ima dobar osjecaj za gol, a i puca na gol, sto je najveca razlika njega i Laze...sto bi gumena glava rekla: igrac koji ne puca na go', nece dati go', a igrac koji puca...
Što jest jest,slavio bi njegov go ko da sam ga ja postigao,al ne da de mi se puno puta nazalostBianconeri1988 je napisao/la:Lazo je meni legenda i uvijek će ostati, iako se u večini slučajeva blamirao, ali je igrao srcem i dušom za Želju i uvijek je davao sve od sebe, nije mu bilo svejedno, to je meni dovoljno.
Ma svi znamo da kad smo uzeli titulu, Popovic je dobro igrao imao je jos pored sebe Bekrica, dao nam je par vazni golova za titulu i momak je bio solidan.tm8782 je napisao/la:Kad spomenusmo Lazu, cinjenica jeste da ga nije islo. To su i ptice na grani znale, ali sto neko rece igrao je srcem za Zelju. Meni ce ostati drag dok sam ziv, nikad necu zaboraviti njegove golove protiv Borca, kad je dotrcao na JUG. To ne mogu opisati. Svi mi nekog volimo ili ne volimo, ali svaki igrac koji je igrao u Zelji meni je drag, bez obzira na njegov kvalitet. Bilo je fudbalera koji su me nervirali iskreno, ali opet kad sve sagledam igrali su za INSTITUCIJU. Hvala svima onima koji su igrali u najdrazem dresu, a posebno veliko HVALA onima koji su doprinjeli u osvajanju titule ili kupa. Hocu da kazem bezobzira kakav je Lazo igrac bio, donio nam je titulu. LAZO HVALA TI!!!
P.S. Mnogi ce sada da me mozda kritukuju ili sta vec, ali jednostavno to je moje misljenje.
Ma treba nam jos jedan fakin iskusan u ekipi, to je sigurno, a Simic nam dobro dosao.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma svaka njemu čast, ali kad smo bili prvaci i on i Bučan su poletili za parama u Split, zato ga ne treba vraćati.
Bolje da i Čolić igra i dalje, prije ćemo njega prodati i uzeti neke fine pare nego Šimića od 30 i kusur godina.
To je moje mišljenje.
A bil vam više značilo max 50 milja eura za Čolića sad, ili četverostruko toliko za 2 godine? Momak je potencijal, mladi reprezentativac, i potencijalno skup proizvod u klupskom izlogu za realtivno kratko vrijeme.ZeLJooo je napisao/la:Ja bih prodao sada Colica i doveo Simica.
Vise bi nam znacio Simic nego Colic, a jos pored toga po meni Colic i nije kakav igrac realno, mozda malo bolji od Stanica, a isto za Evrope bi nam vise znacio Simic nego Colic, ali eto otom potom.
Vidjet cemo sta ce biti.
Skontaj samo kakav je Visca igraci i za koliko je otisao.VanBasten je napisao/la:A bil vam više značilo max 50 milja eura za Čolića sad, ili četverostruko toliko za 2 godine? Momak je potencijal, mladi reprezentativac, i potencijalni skup proizvod u klupskom izlogu za realtivno kratko vrijeme.ZeLJooo je napisao/la:Ja bih prodao sada Colica i doveo Simica.
Vise bi nam znacio Simic nego Colic, a jos pored toga po meni Colic i nije kakav igrac realno, mozda malo bolji od Stanica, a isto za Evrope bi nam vise znacio Simic nego Colic, ali eto otom potom.
Vidjet cemo sta ce biti.
halalite na uletu
Bez uvrede, ali lupaš samo tako... Ko da ti je neku trebu zbario pa pljuješ večeras po njemu. Benjo je iz juniora prebačen u prvi tim i vidjelo se odma' da zna. Druga je stvar što mu je vugla bila malo u offside pa ga neko vrijeme nije bilo u prvom timu. Sad se vratio i odigrao pravo fino ovu polusezonu. Ima 3 asistencije i ima vrijeme ispred sebe da napreduje.S druge strane, Šime je fakat tito...jedan od najdražih igrača u zadnje vrijeme. Lik je pravi sarajevski mangup. Znao je odigrat i timiski, bez isticanja ali sa bitnom ulogom. Često je i bilo poteza za raju (biciklo pred sjeverom...ne znam koga je ono slomioZeLJooo je napisao/la:Skontaj samo kakav je Visca igraci i za koliko je otisao.VanBasten je napisao/la:A bil vam više značilo max 50 milja eura za Čolića sad, ili četverostruko toliko za 2 godine? Momak je potencijal, mladi reprezentativac, i potencijalni skup proizvod u klupskom izlogu za realtivno kratko vrijeme.ZeLJooo je napisao/la:Ja bih prodao sada Colica i doveo Simica.
Vidjet cemo sta ce biti.
halalite na uletu
Ne znam sada klub koji bi kupio Colica, pa i za dvije godine, mozda je to i vec problem prodat njega, kome? Ko cega realno ?
Visca onakav igrac pa ode u Tursku, a ovakvi prosjecni bekova imas gdje god hoces.
Ma reprezentacija nije mjerilo, zna se kako se poziva u reprezentaciju.