FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 avg 2009, 13:30

Kone: Sarajevo je opasan protivnik

Nakon dolaska u Sarajevo, Kluž je sinoć na stadionu Koševo obavio trening. Trener Antonio Konseisao (Conceisao) suočio se s nenadanim problemima. Tek što je prijavio 23 igrača za nastup u plej-ofu za Evropsku ligu UEFA, povrede su mu počele praviti probleme.

Kako stvari stoje, u postavi neće biti Deaka (Deac) i Dubarbijea (Dubarbier), pa će u ekipi mjesto vjerovatno pronaći Eugen Trica, iako zbog povrede ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za svoj tim. S druge strane, na spisak je naknadno uskočio i mladi fudbaler iz Obale Slonovače Traor (Traore), koji bi, zavisno od zdravlja ostalih igrača, možda mogao u u kombinacije za postavu.

Prema svim mišljenjima, najveću opasnost po Alaima predstavljat će nama dobro znani Jusuf Kune iz Obale Slonovače. Tamnoputi napadač imao je problema s povredom, ali se oporavio, pa bi večeras mogao biti jedini klasični špic Rumuna. Ovaj fudbaler je prošle godine na Stemford Bridžu postigao gol protiv Čelzija.

- Ne znam baš mnogo toga o Sarajevu i zato ga smatram vrlo opasnim protivnikom - kaže Kone.

oslabljeni su neigranjem dvojice fudbalera i zaustavimo konea riješili smo više od pola posla
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2009, 13:33

azzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
Da odes van BiH i da gledas preko satelita :mrgreen:

ima stream na netu gledaj ako ti nije zao MB :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 20 avg 2009, 13:36

azzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
a nista jarane,kad budemo igrali grupnu fazu,onda ce biti na tv-u sigurno

dinac
Kontakt:

Post Postao/la dinac » 20 avg 2009, 13:37

na sopcastu je ce biti prijenos

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 avg 2009, 13:39

kako se bliži tekma sve sam više i više uvjereniji u pobjedu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

azzar
Kontakt:

Post Postao/la azzar » 20 avg 2009, 13:40

lolo d pitar je napisao/la:
heh..cisto sumnjam da ce papci i tad prenositi utakmice....
i daj te mi link nakojem ce biti utakmica...i koliko mi ode MB kad gledam utakmicu cijelu????

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2009, 13:41

i to na OBN-u

dinac
Kontakt:

Post Postao/la dinac » 20 avg 2009, 13:41

ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 avg 2009, 13:42

ako prođemo u grupnu fazu OBN će prenositi naše utakmice, naravno biraju koje će tekme prenositi tako da će nas izabrati

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 avg 2009, 13:52

Delegaţia CFR 1907 Cluj a ajuns cu bine la Sarajevo, un oraş liniştit în care urmele războiului, încă vizibile pe clădiri, contrastează cu zonele în plină reconstrucţie, cochete, în care trăiesc localnicii primitori. Totuşi, interesul manifestat de presa locală şi de clubul FK Sarajevo faţă de oaspeţii de la Cluj-Napoca nu a fost unul foarte ridicat, la conferinţa de presă de aseară fiind egalitate între părţile prezente: trei oficiali feroviari şi trei jurnalişti români, lipsa unei participări constante în competiţiile europene îndreptându-i, probabil, pe oficialii bosniaci spre activităţi mai interesante într-o seară de miercuri. După întâlnirea cu presa, jucătorii noştri au efectuat antrenamentul oficial pe muzică de armă automată, ce s-a auzit, la un moment dat, într-una din clădirile din vecinătatea stadionului, din fericire fără incidente sau întâmplări neplăcute. În cursul zilei de astăzi, jucătorii s-au plimbat prin centrul istoric, urmând să-şi ocupe după-amiaza cu pregătirile pentru partida din această seară.

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 20 avg 2009, 13:53

Sretno momci!
Iako mislim da FK Sarajevo nema sta da trazi u mecu protic Cluja,ali eto ruku na srce volio bi da prodje FK Sarajevo,samo sam realan.
U 2 utakmice mislim da ce ipak Cluj da prodje.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 avg 2009, 13:55

CFR 1907 Cluj delegacija stigla sigurno u Sarajevu, gradu gdje se tragovi još uvijek rata, još uvijek vidljive na zgradama, u kontrastu s punim rekonstrukcija, koketni, koji žive u mještana dobrodošlice. Međutim, kamata na lokalnim pritisnite kluba i FK Sarajevo od gostiju iz Cluj-Napoca nije bila vrlo visoka jedan, na konferenciji za novinare sinoć kao jednakost između stranaka prisutni: tri željeznički dužnosnici i tri rumunjske novinare, nedostatak sudjelovanja konstanta u europskim natjecanjima režiju i vjerojatno na bosanski dužnosnici raditi bolje na srijeda noć. Nakon sastanka sa press, igrači su obuku naših službenih glazbenih automatskim oružjem, koje je čuo u trenutku, u jednoj od zgrada u neposrednoj blizini stadiona, srećom bez incidenta ili neugodnih događanja. Tijekom današnjeg dana, igrači su šetnje povijesnog centra, će zauzimati poslijepodne s pripremama za igru ovu večer.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2009, 14:00

Bit će gusto večeras. Sarajevo pred svojom publikom će pokušati ostvariti dobar rezultat, a Cluj je dosta jaka momčad i svakako da će htjeti doći do povoljnog rezultata.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 avg 2009, 14:02

Sretno FK Sarajevo. Drzim vam palceve, samo hrabro!
Nadam se da ce u kasnim vecernjim satima biti oboren forum na sportsport.ba, razlog pobeda Sarajeva!

azzar
Kontakt:

Post Postao/la azzar » 20 avg 2009, 14:44

dinac je napisao/la:ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata
eeee sto ja nisam sad u inostranstvu...mozel mi neko dati link za prijenos na netu...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 20 avg 2009, 14:45

SRCE NA TEREN PA STA BUDE.LJUBAV NASA GRANICA NEMA.FCS.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 20 avg 2009, 14:56

azzar je napisao/la:
dinac je napisao/la:ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata
eeee sto ja nisam sad u inostranstvu...mozel mi neko dati link za prijenos na netu...

http://www.rojadirecta.org/
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 avg 2009, 15:05

Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj sliku :mrgreen: Salim se!
Sta ces, i ti i ja i svi u BiH koji nisu u mogucnosti doci na Kosevo su u istom haltijatu, ko kad ovi nasi nisu u stanju utakmicu da prenose :cry: . Slao sam e-mail onoj sportskoj redakciji Hayata, ali mi nisu nista odgovorili izgleda da su obezbijedili samo snimak :roll:. Haj bolje ista nego nista, sta ces :x :cry:

azzar
Kontakt:

Post Postao/la azzar » 20 avg 2009, 15:06

Butmiran je napisao/la:
azzar je napisao/la:

http://www.rojadirecta.org/
i sta kad odem na ovu stranicu....trebali samo otici tamo gdje pise sarajevo -cluj i stisnuti misem na to...ilii pak treba jos nestoo..??

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 20 avg 2009, 15:07

SRETNO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, BungaBum, galia95, Lik, Seipronto, supervizor, Vanja8 i 85 gostiju.