snimak u 5.50 ujutro...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj slikuazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......Salim se!
Sta ces, i ti i ja i svi u BiH koji nisu u mogucnosti doci na Kosevo su u istom haltijatu, ko kad ovi nasi nisu u stanju utakmicu da prenose. Slao sam e-mail onoj sportskoj redakciji Hayata, ali mi nisu nista odgovorili izgleda da su obezbijedili samo snimak
. Haj bolje ista nego nista, sta ces
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
danas sam malo više na ovom dijelu zato što mislim da je ova tekma važna za cijelu BIH a nisam vidio niti jedan post navijača borca ,zrinsko većinom su tu RA TM RZ i oni su poželili sreću sarajevu dok ovi ostali ništa(čašt izuzecima)inače sam zeničanin i još jednom puno sreće i nek večeras slavi cijela BIH
Odoh i ja poslati , a trebali bi i ostali da ih nekako uvjerimo da prenose...azzar je napisao/la:snimak u 5.50 ujutro...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj slikuazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......Salim se!
Sta ces, i ti i ja i svi u BiH koji nisu u mogucnosti doci na Kosevo su u istom haltijatu, ko kad ovi nasi nisu u stanju utakmicu da prenose. Slao sam e-mail onoj sportskoj redakciji Hayata, ali mi nisu nista odgovorili izgleda da su obezbijedili samo snimak
![]()
edit: evo možete ovdjeposlati poruku

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
azzar je napisao/la:snimak u 5.50 ujutro...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj slikuazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......Salim se!
![]()
Da ali na SAT-u. Jutros sam cuo na jutarnjem programu da je ona rekla da je na zemaljskoj snimak u 10 (22) samo sto ne pise, ovako pise
21:05 Ispuni mi želju, zabavni program
23:52 Sport centar
23:57 VIP, igrana serija
Ja sam kopirao kao i na hayatu a tamo je po jedna praznina a vidis da se vise odvojile Ispuni mi zelju i Sport Centar. Ispuni mi zelju traje sat, znaci to je do 22:05 i onda je do sport centra taman koliko utakmica traje. A na teletextu ovako pise
21:05 Ispuni mi zelju
22:05 (prazno)
23:52 Sport centar
Digi Sport ro i Digi Sport + ce prenositi utakmicu, za one koji imaju taj resiver sto im je otkljucano moci ce gledati za one koji nemaju bit ce na Balkaniyum.net ali se, kao sto sam vec pisao, placa 4€=1 Mjesec a 10.80€ za 3 mjeseca pretplate
Tracy McGrady!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
produžila se diskusija oko prijenosa
još četiri i po sata do tekme
horde bodre te srcem igrajte

još četiri i po sata do tekme
horde bodre te srcem igrajte
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
evo poslao sam i ja taj mail redakciji Hayata , ma ja mislim da ce oni prenositi utakmicu i na zemaljskom kanalu samo sto to nece da objave radi bolje posjete na stadionu
nesto mi nelogicno da rade prenos za satelit , a ne rade za zemaljski kanal ...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
I ja sam to kont`o. Daj Bože !mostar_mo je napisao/la:evo poslao sam i ja taj mail redakciji Hayata , ma ja mislim da ce oni prenositi utakmicu i na zemaljskom kanalu samo sto to nece da objave radi bolje posjete na stadionunesto mi nelogicno da rade prenos za satelit , a ne rade za zemaljski kanal ...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Sanjao sam 3:0. 

Edo_Majka je napisao/la:Digi Sport ro i Digi Sport + ce prenositi utakmicu, za one koji imaju taj resiver sto im je otkljucano moci ce gledati za one koji nemaju bit ce na Balkaniyum.net ali se, kao sto sam vec pisao, placa 4€=1 Mjesec a 10.80€ za 3 mjeseca pretplate
Evo sad sam i ja vidio ima prenos na Sport RO ali koliko sam primjetio biti ce konbinovano sa ostalim Rumunskim predstavnicima u Euro ligi ali **** ga dobro je i to
Da,kliknes na Sarajevo - Cluj i kad pocne tekma izbacice link na koji trebas ici.azzar je napisao/la:i sta kad odem na ovu stranicu....trebali samo otici tamo gdje pise sarajevo -cluj i stisnuti misem na to...ilii pak treba jos nestoo..??
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Dobro je to bolje ista nego nista...xcom je napisao/la:Edo_Majka je napisao/la:Digi Sport ro i Digi Sport + ce prenositi utakmicu, za one koji imaju taj resiver sto im je otkljucano moci ce gledati za one koji nemaju bit ce na Balkaniyum.net ali se, kao sto sam vec pisao, placa 4€=1 Mjesec a 10.80€ za 3 mjeseca pretplate
Evo sad sam i ja vidio ima prenos na Sport RO ali koliko sam primjetio biti ce konbinovano sa ostalim Rumunskim predstavnicima u Euro ligi ali **** ga dobro je i to
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
evo kaze stari da ce biti prijenos na mrezi plus....e sad je pitanje da li ce hayat ukljuciti prijenos te utakmice...!!znate da primera bude isto na mrezi plus i hayat se samo ukljuci...
sve su to ciganska posla,ja imam par drugova navijaju za sarajevo i prije 15 dana su znali da ce ici,ko je mislio ici otici ce...jbt mozes gledat zvezdu i partizan ne mozes klubove iz BIH ciganska posla
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Veceras svi trebamo se spojiti u jednog. Nije bitno ciji smo navijac jer je jedan BH klub na korak do grupne faze Kupa UEFA (Evropske lige), a to se ne dogadja svaki dan.. Svi se trebamo zdruziti u cijeloj BiH. Mi koji ne mozemo da dodjemo na Kosevo drzacemo fige nasim igracima, a oni neka znaju da imaju navijaca i van Koseva..... 

Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 20 avg 2009, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva je to glupost da se u BiH ne prenosi tekma.
O boze lijepiti ti sacuvaj.
Pa ne mogu da vjerujem.
Sta sad ljudi koji nemaju mogucnost da odu na stadion,treba da ne gledaju utakmicu ili da slusaju preko radija one glupe komentatore.
Ja se srecom nalazim van Bosne trenutno i mocu da gledam utakmicu,pa eto ako neko oce da mu posaljem garantno pismo na 2 sata dok je tekma na avion i dolazite meni ,,, sala naravno
uzasno je to sto nema prenosa
O boze lijepiti ti sacuvaj.
Pa ne mogu da vjerujem.
Sta sad ljudi koji nemaju mogucnost da odu na stadion,treba da ne gledaju utakmicu ili da slusaju preko radija one glupe komentatore.
Ja se srecom nalazim van Bosne trenutno i mocu da gledam utakmicu,pa eto ako neko oce da mu posaljem garantno pismo na 2 sata dok je tekma na avion i dolazite meni ,,, sala naravno
uzasno je to sto nema prenosa
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
šta vam je ba pitari šta se vi brinete hoće li biti prijenosa, valjda će te ići na tekmu, valjda niste net navijači, mi drugi navijači koji navijamo za druge klubove treba da se brinemo hoće li prenositi našeg predstavnika u europi zato što nećemo na tekmu, a ovo je sramota da državna tv ne prenosi naše klubove, pa to nema ni u kazastanu, ali zato da igra široki mijo jelić bi fino keširo i bilo bi na tv-u
MOZEMO
MORAMO
HOCEMO
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
MORAMO
HOCEMO
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sarajeva mi smo navijaci,
Bordo, bordo od Cluja jaci!!!
Bordo, bordo od Cluja jaci!!!
ej ljudi..evo sad je moj otac zvao televiziju hayat..i kazu oni da mi u bosni necemo moci gledati utakmicu..kad je moj otac pitao zasto i mi nebi mogli gledat kaze ona pa najvjerovatnije je sarajevo traziloo prijenos u inostranstvu da bi na stadion doslo sto vise gledaoca....eto..hebem imm...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, galia95, Lik, Najprvi, pjankesarajevo, rimljanin90, sarajevo19461987, Seipronto, supervizor i 94 gosta.