Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Reuf
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Reuf » 06 dec 2011, 10:48

Veceras moramo pokazati koliko smo mentalno jaki , igrati mozemo sa svima ali do sada nam je falila ona mentalna strana igre.
Nadam se spektaklu veceras i konacno rusenju barijere...

AMUNT
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 dec 2011, 11:13

Mene već sad nervoza uhvatila kao da ću ja večeras igrati. :) Ne bi mi bilo žao što ne učim za ispite samo da prođu dalje. :lol:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2011, 11:23

Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan :|
Inace,sastav Valencije bi trebao biti ovakav:
Alves,Bruno,Rami,Ruiz,Alba,Albelda,T.Costa,Pablo (Fegohuli),Jonas,Mathieu i Soldado.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 dec 2011, 11:49

Sta se sekirate ,kad cete izgubit 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 06 dec 2011, 13:25

veceras soldado 2 gola i jonas 1 bit ce dosta 8-) 8-) 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2011, 13:57

ANTIFA ! je napisao/la:Sta se sekirate ,kad cete izgubit 8-)
Lopta je okrugla,sve je moguce :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 dec 2011, 16:48

Zar je tolika nervoza ? :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 06 dec 2011, 16:55

Valjda ce Emery hrabro da udje od samog pocetka :)
Valencija ima kapacitet i to ce abd. da dokaze u Londonu.
“You talkin’ to me?”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 dec 2011, 16:55

Sumnjam da ce Valencia sa onim luzerom na klupi izdrzat pritisak. No, mozda iznenade ali svakako je Chelsea veceras favorit.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 06 dec 2011, 17:52

Samo nek odigraju hrabro pa kod da zavrsi, a ne nekom povucenom igrom pokudsti nrdto. Treba nam bar 1:1 pa zato Soldado ja te molim da veceras to i uradis, gurni je neka samo predje liniju, ne treba to biti nikakav euro gol..Svim srcem uz Šišmiše uvijek, a večeras posebno!!!!!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 06 dec 2011, 21:47

gledam i placem :cry: .kako su se samo usrali pa to je nevjerojatno uopste nema kombinatorike koja krasi ovu ekipu :shock: . NADAM SE DA ce u drugom poluvremenu biti malo bolje sa ulaskom evera i pabla to su izmjene koje su neophodne AMUNT!!!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 dec 2011, 22:44

treba vam tri puta objasnjavat , pozz 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 dec 2011, 22:50

Adi_Zepce je napisao/la:Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan :|
Alves,Bruno,Rami,Ruiz,Alba,Albelda,T.Costa,Pablo (Fegohuli),Jonas,Mathieu i Soldado.
Nije te prevario osjecaj, zijanili su kao i Bosna.

Stvarno me iznenadila Valencia, ni priblizno nisu odigrali kao u proslim utakmicama. Steta, volio bih da ste prosli.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2011, 22:59

Goalgetter je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan :|
Nije te prevario osjecaj, zijanili su kao i Bosna.

Stvarno me iznenadila Valencia, ni priblizno nisu odigrali kao u proslim utakmicama. Steta, volio bih da ste prosli.
Ocito je to bio taj losi osjecaj :cry: :cry:
Pomalo bojazljivo smo odigrali,no treba nastaviti raditi i rezultat ce doci.Treba sada ozbiljno shvatiti Europa ligi,pa ako je moguce pokusati doci i do samog finala.

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 dec 2011, 23:11

Po mom misljenju vrlo dobro smo igrali, prvi gol je tref gol, drugi go glupost pojedinca, poslije toga celzi se zatvorio i isao na kontre, tako su dali i treci gol ... mi smo imali 4-5 finih prilika, ali nije se dalo ... sve u svemu vrlo nerealan rezultat, ali nema veze, posvetiti se prvenstvu, i eventualno ganjati neki uspjeh u EL , ali prioritet je biti 3. i to sto blize Barci, jer to bi bila dobra poruka potencijalnim pojacanjima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 dec 2011, 23:15

Uvijek na isti nacin gubite od klubova koji igraju cvrst fudbal. Jednodimenzionalna ekipa. Mozda ne bi bilo lose da Emery ode.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 dec 2011, 23:43

Nail for Real je napisao/la:Uvijek na isti nacin gubite od klubova koji igraju cvrst fudbal. Jednodimenzionalna ekipa. Mozda ne bi bilo lose da Emery ode.
Cuj mozda :mrgreen: . Ne zna se ko je veci debil, Emeri ili Flores. Sto bi nasa raja rekla, 'vidi mu se na faci da je mutav' :mrgreen: .

Treba Valensia traziti novog trenera, sa Emerikom nikada nece napraviti veliki rezultat. Koga dovesti? Po meni, trebalo bi opet pokusati sa nekim mladim i ambicioznim trenerom, koji ce se na klupi zadrzati duzi period i pokusati izgraditi tim za buducnost. Samo da ne bude luzerskog mentaliteta kao Emeri i Flores.

I sa mutavim trenerom, Valensia ima sansu osvojiti UEFA Kup. Nema bas puno timova koji bi mogli udariti na kompleks manje vrijednosti. Ima Valensia dobar i kompaktan tim.

Samo se odbrana opet pokazuje katastrofalno,.. Onaj Ruiz je levat'na kao i onaj Kosta sto dodje iz Volfsburga. Puno nabrijanosti i dva grama mozga. I Rami zna odlutati, al' se jedan takav stoper moze tolerisati. Al' ako su oba defanzivca ljudjaci, onda si u problemu. Treba vrnuti Albiola ili pokusati dovesti Brunu Alvesa iz Zenita. Ima dobrih igraca za izabrati. I Majkon iz Porta je dosta dobar igrac. Al' otom potom,.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 dec 2011, 23:51

Benitez je slobodan? Ako ce dovoditi ponovo neko jeftino rjesenje, onda neka ne otpustaju Emerya.
Nema ova ekipa trenutno raznovrsnosti. Igraju uvijek isto, sto uglavnom prolazi u Spaniji jer ekipe nisu fizicke jake, vec pokusavaju da se nadigravaju. U CL je to drugi slucaj i oni tu nemaju sta da traze.
A igracki kadar im je solidan. Mislim da bi pored odbrane morali i nekog boljeg defanzivnog veznog da kupe, mada da Emery nije ukljucen u biranje igraca :lol: .
Provjereno ime treba ovom timu da bi se stanje promijenilo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2011, 00:00

Nail for Real je napisao/la:Benitez je slobodan? Ako ce dovoditi ponovo neko jeftino rjesenje, onda neka ne otpustaju Emerya.
Nema ova ekipa trenutno raznovrsnosti. Igraju uvijek isto, sto uglavnom prolazi u Spaniji jer ekipe nisu fizicke jake, vec pokusavaju da se nadigravaju. U CL je to drugi slucaj i oni tu nemaju sta da traze.
A igracki kadar im je solidan. Mislim da bi pored odbrane morali i nekog boljeg defanzivnog veznog da kupe, mada da Emery nije ukljucen u biranje igraca :lol: .
Provjereno ime treba ovom timu da bi se stanje promijenilo.
Otkud to da Emery nije ukljucen u biranje pojacanja?? :roll:
@Valencia Ruiz je puno bolji od R.Coste,veceras jeste pogrijesio ali vecerasnja utakmica bila je i najveca u njegovoj karijeri to je sasvim sigurno.
Od pomenutih igraca sto si rekao nece niko moci doci do Valencije,jer igracki kadar cine proklete financije :twisted:

www.valencia-balkan.net

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 dec 2011, 00:02

Pa napisao sam, da ako celnici kluba budu preduzimali nesto oko igrackog kadra, da smijene i Emerya jer sumnjam da on moze dovesti neko dobro ime. Nisi me shvatio.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.