Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Veceras moramo pokazati koliko smo mentalno jaki , igrati mozemo sa svima ali do sada nam je falila ona mentalna strana igre.
Nadam se spektaklu veceras i konacno rusenju barijere...
AMUNT
Nadam se spektaklu veceras i konacno rusenju barijere...
AMUNT
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Mene već sad nervoza uhvatila kao da ću ja večeras igrati.
Ne bi mi bilo žao što ne učim za ispite samo da prođu dalje. 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan
Inace,sastav Valencije bi trebao biti ovakav:
Alves,Bruno,Rami,Ruiz,Alba,Albelda,T.Costa,Pablo (Fegohuli),Jonas,Mathieu i Soldado.
Alves,Bruno,Rami,Ruiz,Alba,Albelda,T.Costa,Pablo (Fegohuli),Jonas,Mathieu i Soldado.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
veceras soldado 2 gola i jonas 1 bit ce dosta

Lopta je okrugla,sve je moguceANTIFA ! je napisao/la:Sta se sekirate ,kad cete izgubit
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valjda ce Emery hrabro da udje od samog pocetka
Valencija ima kapacitet i to ce abd. da dokaze u Londonu.
Valencija ima kapacitet i to ce abd. da dokaze u Londonu.
“You talkin’ to me?”
- Nail for Real
- Kontakt:
Sumnjam da ce Valencia sa onim luzerom na klupi izdrzat pritisak. No, mozda iznenade ali svakako je Chelsea veceras favorit.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samo nek odigraju hrabro pa kod da zavrsi, a ne nekom povucenom igrom pokudsti nrdto. Treba nam bar 1:1 pa zato Soldado ja te molim da veceras to i uradis, gurni je neka samo predje liniju, ne treba to biti nikakav euro gol..Svim srcem uz Šišmiše uvijek, a večeras posebno!!!!!
gledam i placem
.kako su se samo usrali pa to je nevjerojatno uopste nema kombinatorike koja krasi ovu ekipu
. NADAM SE DA ce u drugom poluvremenu biti malo bolje sa ulaskom evera i pabla to su izmjene koje su neophodne AMUNT!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije te prevario osjecaj, zijanili su kao i Bosna.Adi_Zepce je napisao/la:Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan![]()
Stvarno me iznenadila Valencia, ni priblizno nisu odigrali kao u proslim utakmicama. Steta, volio bih da ste prosli.
Ocito je to bio taj losi osjecajGoalgetter je napisao/la:Nije te prevario osjecaj, zijanili su kao i Bosna.Adi_Zepce je napisao/la:Imam osjecaj kao da veceras igra BiH neku kljucnu utakmicu,ubi me nervoza.Biti ce danas vrlo dug dan![]()
Stvarno me iznenadila Valencia, ni priblizno nisu odigrali kao u proslim utakmicama. Steta, volio bih da ste prosli.
Pomalo bojazljivo smo odigrali,no treba nastaviti raditi i rezultat ce doci.Treba sada ozbiljno shvatiti Europa ligi,pa ako je moguce pokusati doci i do samog finala.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Po mom misljenju vrlo dobro smo igrali, prvi gol je tref gol, drugi go glupost pojedinca, poslije toga celzi se zatvorio i isao na kontre, tako su dali i treci gol ... mi smo imali 4-5 finih prilika, ali nije se dalo ... sve u svemu vrlo nerealan rezultat, ali nema veze, posvetiti se prvenstvu, i eventualno ganjati neki uspjeh u EL , ali prioritet je biti 3. i to sto blize Barci, jer to bi bila dobra poruka potencijalnim pojacanjima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
Uvijek na isti nacin gubite od klubova koji igraju cvrst fudbal. Jednodimenzionalna ekipa. Mozda ne bi bilo lose da Emery ode.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Cuj mozdaNail for Real je napisao/la:Uvijek na isti nacin gubite od klubova koji igraju cvrst fudbal. Jednodimenzionalna ekipa. Mozda ne bi bilo lose da Emery ode.
Treba Valensia traziti novog trenera, sa Emerikom nikada nece napraviti veliki rezultat. Koga dovesti? Po meni, trebalo bi opet pokusati sa nekim mladim i ambicioznim trenerom, koji ce se na klupi zadrzati duzi period i pokusati izgraditi tim za buducnost. Samo da ne bude luzerskog mentaliteta kao Emeri i Flores.
I sa mutavim trenerom, Valensia ima sansu osvojiti UEFA Kup. Nema bas puno timova koji bi mogli udariti na kompleks manje vrijednosti. Ima Valensia dobar i kompaktan tim.
Samo se odbrana opet pokazuje katastrofalno,.. Onaj Ruiz je levat'na kao i onaj Kosta sto dodje iz Volfsburga. Puno nabrijanosti i dva grama mozga. I Rami zna odlutati, al' se jedan takav stoper moze tolerisati. Al' ako su oba defanzivca ljudjaci, onda si u problemu. Treba vrnuti Albiola ili pokusati dovesti Brunu Alvesa iz Zenita. Ima dobrih igraca za izabrati. I Majkon iz Porta je dosta dobar igrac. Al' otom potom,.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Nail for Real
- Kontakt:
Benitez je slobodan? Ako ce dovoditi ponovo neko jeftino rjesenje, onda neka ne otpustaju Emerya.
Nema ova ekipa trenutno raznovrsnosti. Igraju uvijek isto, sto uglavnom prolazi u Spaniji jer ekipe nisu fizicke jake, vec pokusavaju da se nadigravaju. U CL je to drugi slucaj i oni tu nemaju sta da traze.
A igracki kadar im je solidan. Mislim da bi pored odbrane morali i nekog boljeg defanzivnog veznog da kupe, mada da Emery nije ukljucen u biranje igraca
.
Provjereno ime treba ovom timu da bi se stanje promijenilo.
Nema ova ekipa trenutno raznovrsnosti. Igraju uvijek isto, sto uglavnom prolazi u Spaniji jer ekipe nisu fizicke jake, vec pokusavaju da se nadigravaju. U CL je to drugi slucaj i oni tu nemaju sta da traze.
A igracki kadar im je solidan. Mislim da bi pored odbrane morali i nekog boljeg defanzivnog veznog da kupe, mada da Emery nije ukljucen u biranje igraca
Otkud to da Emery nije ukljucen u biranje pojacanja??Nail for Real je napisao/la:Benitez je slobodan? Ako ce dovoditi ponovo neko jeftino rjesenje, onda neka ne otpustaju Emerya.
A igracki kadar im je solidan. Mislim da bi pored odbrane morali i nekog boljeg defanzivnog veznog da kupe, mada da Emery nije ukljucen u biranje igraca.
@Valencia Ruiz je puno bolji od R.Coste,veceras jeste pogrijesio ali vecerasnja utakmica bila je i najveca u njegovoj karijeri to je sasvim sigurno.
Od pomenutih igraca sto si rekao nece niko moci doci do Valencije,jer igracki kadar cine proklete financije
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa napisao sam, da ako celnici kluba budu preduzimali nesto oko igrackog kadra, da smijene i Emerya jer sumnjam da on moze dovesti neko dobro ime. Nisi me shvatio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.