Reuf je napisao/la:Kakva lakrdija i sranja.
Dodje šaban i napise da tamo neki kreatin nije stetan ili pak da nije hemijski obradzen itd.
Sta je tableta ? Hemija 
Sta je prah(najcesce kreatin) tableta u prahu.
Amino-kiseline takodzer hemikalije.
To je ista stvar kao da meni neko kaze da paracetamol ili apaurin nije otrov.
Ublazi ti trenutnu bol ali dugotrajno nanosi stetu.
Konzumirao sam razna sredstva od No Exploada,Horse Powera,PBAA,Whey-a, Mono hidrate i ostala ****.
Jedini razlog koji je pozitivan u uzimanju ovoga je psihicka snaga i volja.Mada je i to u neku ruku prisiljeno jer kad vec dajes pare za suplemente ides u teretanu da se rokas 

Godinama sam trenirao bez toga i imao fantasticnu figuru,trcao svaki dan,trenirao po 2 sata u teretani i brinuo o nacinu ishrane , poceo koristiti suplemente i dobio samo nus pojave i tzv, neko LAZNO samopouzdanje.
Postao gojazniji , dobio prdaru od 6-packa ostalo 4-pack .Dobio 10 kila vise , glomazniji jesam ali jaci , brzi zasigurno nisam.
Snaga nije dici 150 na bencku , nego staviti 70 -80 i gurati serije po 20-30.
U tom periodu "heminiziranja" vjerujem da nisam mogao istrcati 1 kilometar a sada istrcim bez problema svaki dan 10.O brzini ne treba ni trositi rijeci,refleksima i agilnosti.
Ako vec idete u teretanu radi zena , zene vole vitku figuru i zategnutu bez pretjeranosti sa definisanjem.
Sve sto je u granici normalnog to je i lijepo,ostalo je nerealno i po mnogima neukusno.
Sve je stvar ukusa u koliko zelis izgledati kao neki šaban sa sela onda se rokaj cime stignes ali ako zelis imati lijepu i zategnutu figuru bez nekog pretjerivanja onda sve mozes postici redovnim treningom sa vise strpljenja cak bi rekao i vise kucnom radu nego li troskovima u teretani.
Nakon prosle godine vratio sam se staroj dobroj prirodi cak i prestao ici u teretanu i vratio sve ono sto sam imao za manje od 2 mjeseca 

Evo sada sam iz neke dosade uplaio u Centralu mjesec , doduse vise radi bazena , saune ,turskog kupatila i raznovrsnosti kardio sprava nego li klupa i tegova.
Meni licno u izgradnji najvise je zasigurno pomoglo vratilo koje je najbolja moguca vjezba.
Danas svoju kilazu (85kg) bez problema dignem 25 puta u seriji kao i razboja 50 puta.
Imam avliju i vratilo u njoj koje sam napravio od jedne sipke , osjeko krajeve, zakrivio ih i zavario.Sve za 20 minuta 

Jasno je meni da svi hoce i zele preko noci biti Apoloni ili ti ga neki tamo foto modeli.
Sve se moze strpljivoscu i na zdraviji nacin izgraditi.Bit ces vise ponosan na sebe ako to uspjes.
Ja i dan danas proklinjem dan kada sam prvu kapsulu i prvi kreatin popio.