Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2011, 13:46

Blue_He4rt je napisao/la:Mlijeko + Sklekovi=Idealna kombinacija ;)
:lol: :lol: da si napisao ovo na nekom bb forumu ovo bi islo u najsmjesnije postove na forumu :lol: :mrgreen: ... Mlijeko sadrzi laktozu , a laktoza ti je najgori secer na dunjaluku. Ponekad pola litra mlijeka saliti. U ovom drugom postu kazes ne zelis da budes kao onaj lik na slici :lol: Da je meni biti kao 10% on, nemas pojma koliko znoja moras proliti da bi bio onakav.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 dec 2011, 16:27

HZ_ilidzaa je napisao/la:
:lol: :lol: da si napisao ovo na nekom bb forumu ovo bi islo u najsmjesnije postove na forumu :lol: :mrgreen: ... Mlijeko sadrzi laktozu , a laktoza ti je najgori secer na dunjaluku. Ponekad pola litra mlijeka saliti. U ovom drugom postu kazes ne zelis da budes kao onaj lik na slici :lol: Da je meni biti kao 10% on, nemas pojma koliko znoja moras proliti da bi bio onakav.
za sta prolijevat znoj ?? da, kad te raja vidi onakvog, da im se smuci zivot...jeli moguce da je nekom onakvo "tijelo" finog izgleda ?? bolje mi je sto sam kost i koza, neg onakav bilder....a sto se tice mlijeka, ko hoce da se udeblja, nek ga sto vise pije...kazem, ko hoce masu, a ne misice...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2011, 17:10

dok je lijepo vrijeme bilo svaki dan konstano sklekove inace imam kalup za dobro izgradjeno tijelo pa mi se sve to bilo uoblikovalo ko bombona ....oduvijek od malena sam imao plocice :D i dan danas ih imam i jos uvijek ih gradim, vjezbam sklekove, trbusnjake....naravno i prsa imam fino oblikovana ,ali hocu jos da ih napusem..treniram ...nije da se hvalim. :) i da jos ako neko zna kako ramena (od vrata do ramena) da malo tu nabacim mase ...posto mi je tu kost sama. :mrgreen:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 07 dec 2011, 17:20

nime_tm87 je napisao/la:dok je lijepo vrijeme bilo svaki dan konstano sklekove inace imam kalup za dobro izgradjeno tijelo pa mi se sve to bilo uoblikovalo ko bombona ....oduvijek od malena sam imao plocice :D i dan danas ih imam i jos uvijek ih gradim, vjezbam sklekove, trbusnjake....naravno i prsa imam fino oblikovana ,ali hocu jos da ih napusem..treniram ...nije da se hvalim. :) i da jos ako neko zna kako ramena (od vrata do ramena) da malo tu nabacim mase ...posto mi je tu kost sama. :mrgreen:
đes' Brus Li ... p*cko izdefinisana ... :D
aaa za ramena nema nekih "obicnih" vjezbi ... nego se sve radi sa tegovima ... a za to ti vec treba teretana ... to tesko moze kod kuce ko sklekovi i trbusnjaci ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2011, 17:21

forza je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:dok je lijepo vrijeme bilo svaki dan konstano sklekove inace imam kalup za dobro izgradjeno tijelo pa mi se sve to bilo uoblikovalo ko bombona ....oduvijek od malena sam imao plocice :D i dan danas ih imam i jos uvijek ih gradim, vjezbam sklekove, trbusnjake....naravno i prsa imam fino oblikovana ,ali hocu jos da ih napusem..treniram ...nije da se hvalim. :) i da jos ako neko zna kako ramena (od vrata do ramena) da malo tu nabacim mase ...posto mi je tu kost sama. :mrgreen:
đes' Brus Li ... p*cko izdefinisana ... :D
aaa za ramena nema nekih "obicnih" vjezbi ... nego se sve radi sa tegovima ... a za to ti vec treba teretana ... to tesko moze kod kuce ko sklekovi i trbusnjaci ...
od kad sam se rodio uvijek sam bio sportski gradjen i izdefinisan ...samo mi je trebalo dobrog treninga da to fino uoblikujem i tako ... ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 dec 2011, 17:53

nime jos se malo potrudi na poradis na misicnoj masi. Iako te nisam vidio to mi izgleda kao deficit mase. Sokiraj malo tijelo, nabaci koji kg, vidjet ces kako ces postat jaci :D (imat ces i veca ramena)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2011, 18:12

Evo ovako otprilike sam gradjen (ovo nije moja slika) mada nemam bas ovako izrazene plocice ...imam 4 solidne, vidljive ... :D treba mi jos mase moram se udebljat svi mi kazu ...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 07 dec 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 dec 2011, 18:27

brate mili to je kost i koža živa :lol:

nego da pitam u vezi odmora. često mi se desi da izgubim volju, idem 3 puta sedmično 1,5-2h traje trening. kada je najbolje uzeti odmor i koliko? evo sad idem 2 mjeseca bez prestanka na treninge, nisam samo za bajram išao i malo mi je dosadilo. nekako više psihički nego fizički.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2011, 18:41

Limuntos je napisao/la:
za sta prolijevat znoj ?? da, kad te raja vidi onakvog, da im se smuci zivot...jeli moguce da je nekom onakvo "tijelo" finog izgleda ?? bolje mi je sto sam kost i koza, neg onakav bilder....a sto se tice mlijeka, ko hoce da se udeblja, nek ga sto vise pije...kazem, ko hoce masu, a ne misice...
ama bolan hocu da kazem da nije uopste lagano sa preparatima kako mislite , preparati ti mozda cca. 20% vise napredka daju , steroidi 120% ... Ne podrzavam ja uopste onakve monstrume , ali za ono treba 15 godina treninga sa savrsenom prehranom bez cheat dana. Ono su fanatici i dosta ih nije 10 godina cokoladice probalo. Svi misle ja cu uzeti protein i razvalit cu se. Treba mnogo truda i rada da bi se istakao na plazi.
nime_tm87 je napisao/la:slika
Evo ovako otprilike sam gradjen (ovo nije moja slika) mada nemam bas ovako izrazene plocice ...imam 4 solidne, vidljive ... :D treba mi jos mase moram se udebljat svi mi kazu ...
Bez uvrede , ali ovo je kost i koza haman anoreksija. Udri po kasici i viljusci !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2011, 19:08

Ma kazem da mi treba mase

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 07 dec 2011, 19:11

Reuf je napisao/la:Kakva lakrdija i sranja.
Dodje šaban i napise da tamo neki kreatin nije stetan ili pak da nije hemijski obradzen itd.

Sta je tableta ? Hemija

Sta je prah(najcesce kreatin) tableta u prahu.

Amino-kiseline takodzer hemikalije.

To je ista stvar kao da meni neko kaze da paracetamol ili apaurin nije otrov.
Ublazi ti trenutnu bol ali dugotrajno nanosi stetu.
Konzumirao sam razna sredstva od No Exploada,Horse Powera,PBAA,Whey-a, Mono hidrate i ostala ****.
Jedini razlog koji je pozitivan u uzimanju ovoga je psihicka snaga i volja.Mada je i to u neku ruku prisiljeno jer kad vec dajes pare za suplemente ides u teretanu da se rokas ;)

Godinama sam trenirao bez toga i imao fantasticnu figuru,trcao svaki dan,trenirao po 2 sata u teretani i brinuo o nacinu ishrane , poceo koristiti suplemente i dobio samo nus pojave i tzv, neko LAZNO samopouzdanje.

Postao gojazniji , dobio prdaru od 6-packa ostalo 4-pack .Dobio 10 kila vise , glomazniji jesam ali jaci , brzi zasigurno nisam.
Snaga nije dici 150 na bencku , nego staviti 70 -80 i gurati serije po 20-30.
U tom periodu "heminiziranja" vjerujem da nisam mogao istrcati 1 kilometar a sada istrcim bez problema svaki dan 10.O brzini ne treba ni trositi rijeci,refleksima i agilnosti.

Ako vec idete u teretanu radi zena , zene vole vitku figuru i zategnutu bez pretjeranosti sa definisanjem.
Sve sto je u granici normalnog to je i lijepo,ostalo je nerealno i po mnogima neukusno.

Sve je stvar ukusa u koliko zelis izgledati kao neki šaban sa sela onda se rokaj cime stignes ali ako zelis imati lijepu i zategnutu figuru bez nekog pretjerivanja onda sve mozes postici redovnim treningom sa vise strpljenja cak bi rekao i vise kucnom radu nego li troskovima u teretani.

Nakon prosle godine vratio sam se staroj dobroj prirodi cak i prestao ici u teretanu i vratio sve ono sto sam imao za manje od 2 mjeseca ;)

Evo sada sam iz neke dosade uplaio u Centralu mjesec , doduse vise radi bazena , saune ,turskog kupatila i raznovrsnosti kardio sprava nego li klupa i tegova.

Meni licno u izgradnji najvise je zasigurno pomoglo vratilo koje je najbolja moguca vjezba.
Danas svoju kilazu (85kg) bez problema dignem 25 puta u seriji kao i razboja 50 puta.
Imam avliju i vratilo u njoj koje sam napravio od jedne sipke , osjeko krajeve, zakrivio ih i zavario.Sve za 20 minuta ;)

Jasno je meni da svi hoce i zele preko noci biti Apoloni ili ti ga neki tamo foto modeli.
Sve se moze strpljivoscu i na zdraviji nacin izgraditi.Bit ces vise ponosan na sebe ako to uspjes.

Ja i dan danas proklinjem dan kada sam prvu kapsulu i prvi kreatin popio.
A orbit zvake cola i ostala sranja su sigurno dobiveni prirodnim putem :roll: ... Nego ti nadji kakvu knjigu o sportskoj prehrani i sportskim dodatcima i obrazuj se. Kakve si ti gluposti napisao ne mozes da vjerujes.E cuj 2 sata trenirao i dobio kila , jesi al mal ne rekoh , trenirajuci 2 sata mogao si samo 10 kila smrsati. Moje misljenje je da ti je neki tamo dilber koji koristi dodatke prehrani ukrao neku curu (nabio ti komplexe) pa sad ovdje iskaljujes svoj bijes i takodjer mislim da ti nikad nisi primirisao teretane , sa ovim znanjem kojeg ti imas ili bolje receno nemas nema sanse da napredujes. ;) :mrgreen:
Sta se sve na ovom forumu nece procitat... :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2011, 23:58

Arsenalisation je napisao/la:
Reuf je napisao/la:Kakva lakrdija i sranja.
Dodje šaban i napise da tamo neki kreatin nije stetan ili pak da nije hemijski obradzen itd.

Sta je tableta ? Hemija

Sta je prah(najcesce kreatin) tableta u prahu.

Amino-kiseline takodzer hemikalije.

To je ista stvar kao da meni neko kaze da paracetamol ili apaurin nije otrov.
Ublazi ti trenutnu bol ali dugotrajno nanosi stetu.
Konzumirao sam razna sredstva od No Exploada,Horse Powera,PBAA,Whey-a, Mono hidrate i ostala ****.
Jedini razlog koji je pozitivan u uzimanju ovoga je psihicka snaga i volja.Mada je i to u neku ruku prisiljeno jer kad vec dajes pare za suplemente ides u teretanu da se rokas ;)

Godinama sam trenirao bez toga i imao fantasticnu figuru,trcao svaki dan,trenirao po 2 sata u teretani i brinuo o nacinu ishrane , poceo koristiti suplemente i dobio samo nus pojave i tzv, neko LAZNO samopouzdanje.

Postao gojazniji , dobio prdaru od 6-packa ostalo 4-pack .Dobio 10 kila vise , glomazniji jesam ali jaci , brzi zasigurno nisam.
Snaga nije dici 150 na bencku , nego staviti 70 -80 i gurati serije po 20-30.
U tom periodu "heminiziranja" vjerujem da nisam mogao istrcati 1 kilometar a sada istrcim bez problema svaki dan 10.O brzini ne treba ni trositi rijeci,refleksima i agilnosti.

Ako vec idete u teretanu radi zena , zene vole vitku figuru i zategnutu bez pretjeranosti sa definisanjem.
Sve sto je u granici normalnog to je i lijepo,ostalo je nerealno i po mnogima neukusno.

Sve je stvar ukusa u koliko zelis izgledati kao neki šaban sa sela onda se rokaj cime stignes ali ako zelis imati lijepu i zategnutu figuru bez nekog pretjerivanja onda sve mozes postici redovnim treningom sa vise strpljenja cak bi rekao i vise kucnom radu nego li troskovima u teretani.

Nakon prosle godine vratio sam se staroj dobroj prirodi cak i prestao ici u teretanu i vratio sve ono sto sam imao za manje od 2 mjeseca ;)

Evo sada sam iz neke dosade uplaio u Centralu mjesec , doduse vise radi bazena , saune ,turskog kupatila i raznovrsnosti kardio sprava nego li klupa i tegova.

Meni licno u izgradnji najvise je zasigurno pomoglo vratilo koje je najbolja moguca vjezba.
Danas svoju kilazu (85kg) bez problema dignem 25 puta u seriji kao i razboja 50 puta.
Imam avliju i vratilo u njoj koje sam napravio od jedne sipke , osjeko krajeve, zakrivio ih i zavario.Sve za 20 minuta ;)

Jasno je meni da svi hoce i zele preko noci biti Apoloni ili ti ga neki tamo foto modeli.
Sve se moze strpljivoscu i na zdraviji nacin izgraditi.Bit ces vise ponosan na sebe ako to uspjes.

Ja i dan danas proklinjem dan kada sam prvu kapsulu i prvi kreatin popio.
A orbit zvake cola i ostala sranja su sigurno dobiveni prirodnim putem :roll: ... Nego ti nadji kakvu knjigu o sportskoj prehrani i sportskim dodatcima i obrazuj se. Kakve si ti gluposti napisao ne mozes da vjerujes.E cuj 2 sata trenirao i dobio kila , jesi al mal ne rekoh , trenirajuci 2 sata mogao si samo 10 kila smrsati. Moje misljenje je da ti je neki tamo dilber koji koristi dodatke prehrani ukrao neku curu (nabio ti komplexe) pa sad ovdje iskaljujes svoj bijes i takodjer mislim da ti nikad nisi primirisao teretane , sa ovim znanjem kojeg ti imas ili bolje receno nemas nema sanse da napredujes. ;) :mrgreen:
Sta se sve na ovom forumu nece procitat... :o
Jel to hoces reci da je dobro 2 sata trenirati(u teretani)??

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 dec 2011, 00:35

Mislim da je to @ HZ ilidža ironično rekao, jer na glupost kakvu je Reuf napisao drugačije ne možeš odgovoriti !
Mnogi misle da ako više vremena provode u teretani da će tako postići bolje rezultate, no to nikako nije tačno !
1h je sasvim dovoljno vremena da se uz maksimalno ozbiljan pristup, precizne pauze između serija i vježbi trening savršeno dobro odradi ! Bitno je stvoriti ravnotežu između kvantiteta i kvaliteta i izbalansirati ih, a ne ići logikom što više vremena u teretani provedem, prije ću napredovati i postići željene rezultate To su obične ublehe, a to mnogi shvate nakon određenog vremena kada ne vide i ne osjete nikakav napredak na sebi ! Zbog čega ? Najčešće zbog loše isplaniranog treninga, ili nekvalitetne ishrane !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 08 dec 2011, 01:42

Ovaj pametnjakovic baca bombe ovdje na temi.Naravno da je trcanje potrebno kao i duzi treninzi.

Preparati su nepotrebni , potrebni su komplexasima i onima koji nemaju vjeru da mogu biti fantasticno gradjeni bez nekog praha i tableta.Finansijski nije pogodno i nimalo pristupacno.
naravno djecaku od 18 godina to vjerovatno se i ne cini tako ali kada zaradjujes svoj hlje cca 100 km ti i nije drago potrositi.Radje bi izveo drustvo ili djevojku nego li se ogranicio na hemiju ;)

Ovaj genije je poceo spominjati neku koka kolu i ostala pica.Ja ne znam da je i jedan covjek na planeti spomenuo nju u pozitivnom smislu sem da je ukusna.Ja licno ne volim gazirano i ne pijem ga.Volim jecam i sok od njega.

Nepotreno je razglabati ovdje sta je dobro sta nije.Svako radi onako kako misli da je ispravno.Neka tako i nastavi i svi sretni i zadovoljni ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 dec 2011, 01:53

Reuf je napisao/la:Ovaj pametnjakovic baca bombe ovdje na temi.Naravno da je trcanje potrebno kao i duzi treninzi.

Preparati su nepotrebni , potrebni su komplexasima i onima koji nemaju vjeru da mogu biti fantasticno gradjeni bez nekog praha i tableta.Finansijski nije pogodno i nimalo pristupacno.
naravno djecaku od 18 godina to vjerovatno se i ne cini tako ali kada zaradjujes svoj hlje cca 100 km ti i nije drago potrositi.Radje bi izveo drustvo ili djevojku nego li se ogranicio na hemiju ;)

Ovaj genije je poceo spominjati neku koka kolu i ostala pica.Ja ne znam da je i jedan covjek na planeti spomenuo nju u pozitivnom smislu sem da je ukusna.Ja licno ne volim gazirano i ne pijem ga.Volim jecam i sok od njega.

Nepotreno je razglabati ovdje sta je dobro sta nije.Svako radi onako kako misli da je ispravno.Neka tako i nastavi i svi sretni i zadovoljni ;)
Ja ti predlazem da se obrazujes prije nego pocnes pametovati ! Ovo sto sam ja rekao ce ti reci svaki expert za ovo.Ja 3 godine mal te ne izucavam ljudsko tijelo , a pogotovo misice i dodje meni neki ne znam ni ja kako da te nazovem i pametuje mi. Moze se napredovati i bez preparata , ali kolk'o para tolk'o muzike.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 dec 2011, 12:59

"Djeca ti se smiju moj Reufe" ! :mrgreen: Naravno da su suplementi i preparati skupi, s obzirom na ulogu koju imaju u izgradnji mišićne mase i postizanju željenog cilja, nije ni čudo, međutim to nije tema ove rasprave !
Ti si u ova 2 posta napisao hrpu gluposti a evo i sada nastavljaš !
Trčanje je potrebno svakako, što zbog bolje kondicije što zbog činjenice da odlično djeluje na psihu i organizam ljudi, ali duži treninzi ? Vjerovatno misliš na te od 2h, i to bez suplemenata !? :mrgreen:
Duži treninzi su za one poput Colemana i kompanije, jer njihova mišićna struktura zahtjeva više rada, više različitih vježbi, obilniju ishranu i puno puno odricanja, rada i prolivenog znoja. To su ljudi koji su čitav život posvetili BB-u i smiješno je porediti se sa njima, pogotovo u dužini trajanja treninga !

Cijela poenta ove rasprave je da suplementi kvalitetnih proizvođaća nisu štetni i nemaju negativan uticaj na organizam i zdravlje ljudi ! Naučnici su vršili istraživanja i to nikada nije dokazano, tako da možemo zaključiti priču o ovome !
Reuf je napisao/la:Nepotreno je razglabati ovdje sta je dobro sta nije.Svako radi onako kako misli da je ispravno.Neka tako i nastavi i svi sretni i zadovoljni

Mora se pričati o tome šta je dobro a šta nije ! Ovo je tema o BB-u i potrebno je ukazati na eventualne greške koje neko možda pravi prilikom treniranja, ishrane il nećeg trećeg ! Zato i postoji ova tema !
Tu smo da diskutujemo i pomažemo jedni drugima ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Klare

Post Postao/la Klare » 08 dec 2011, 14:21

Trening da li sat ili tri zavisi od čovjeka do čovjeka. Kada si početnik ne možeš više od sata i da hoćeš, ali vremenom dolazi kondicija, snaga, te izdržljivost počinje da raste, tako da kod onih najaspremnijih trening može trajati i više od dva sata, nije štetno za mišiće, ako možete izdržati, naravno da ćete i više napredovati. ;)

Inače najidelanije je da 3 radite 1 odmarate, jesti 1-2 sata prije treninga kako potrefite, a nakon iscrpljujućeg rada još više ogladnite, tako da se valja dobro najesti i kada dođete kući. :mrgreen:

Trčanje je za pi*kice. :mrgreen:

Inače lijepo je između teških serija sa tegovima ubaciti pokoju seriju lakih vježbi za stomak.

Nisam za nekakve preparate, a to je sve čovjekov izbor, pa ko hoće nek' uzima, nemam ništa protiv, a što bih i imao. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 dec 2011, 14:32

Za vecinu onih koji idu u teretanu da bi bili cool jedna poruka: " U teretani se ne postaje frajer, tamo ne rastu muda ".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 dec 2011, 14:38

Elegant je napisao/la:Za vecinu onih koji idu u teretanu da bi bili cool jedna poruka: " U teretani se ne postaje frajer, tamo ne rastu muda ".
Ova se poruka moze dvosmisleno shvatiti. Ne znam kako je vi shvacate , ali je.be se meni kolko cu ja biti opasan nekome ja hocu da sta ubodem :mrgreen:

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 13 dec 2011, 00:57

@ formance

Ovo nije tema o BB-u nego o teretani.A u teretanu ne idu iskljucivo Bilderi.

Kad smo vec kod treninga ocito pricas o sebi.Ja sam od svoje 6-te godine u sportu i prakticno mi je organizam naucen na velike napore tokom citavog dana tako da ti to pada u vodu.Ja ne pisem ovo osobama poput tebe ili ovoh sa slikom grba Reala nego pisem osobama koje se pokusavaju izgraditi.
Preparati su nepotrebni da bi postigao lijepu fguru.Naravno ne ulazim u diskusiju ko zeli biti Colleman ili biti foto model.
Svako sebi bira.

Ocito si pobrkao temu jer ovdje nije rijec o BB-u nego o teretani.Da bi isao u tereanu ne moras biti bilder i ne moras teziti tome da bi isao u istu.Svaki normalan covjek moze ici iskljucivo radi zdravlja.
Sve sto je u granicama normale je zdravo a ove Collemane i ostale jadne tipove niko i nije spomenuo.Ako ti je zivotni cilj teziti ka tome da budes "kao" on onda ces daleko dogurati.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.