GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Akhenaten
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Akhenaten » 07 dec 2011, 22:45

pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 22:48

Akhenaten je napisao/la:
zao mi ajaxa...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 22:51

Akhenaten je napisao/la:
Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 dec 2011, 22:52

gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit :mrgreen:
Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom. :D :D :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 dec 2011, 22:57

Realnost potop balkanski ,karton zadnjeg igrača Leke coma kiks .Loše ali lova pokupljena.
idemo dalje.Povijest loše piše..... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 23:00

I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP. ;)
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za :oops: .
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 23:01

Oxygen je napisao/la: Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.
Gled'o sam golove i igrači Dinama su mi bili potpuno nezainteresovani da se brane... Ma ni da se pokrenu u odbrani, smiješno su izgledali... :?
Čelik Zenica 1945

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 dec 2011, 23:04

Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP. ;)
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za :oops: .
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju... :?: :?: :?:

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 23:05

sedra je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit :mrgreen:
Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom. :D :D :D
hahaha...ma sjecam se prije par godina neko kosarkasko prvenstvo bilo i BiH imala sve poraze pa su izjavili ovo, a onda je izasao clanak u nekim novinama i ispisano koliko je sportskih reprezentacija tako otislo na natjecanja i vratila se bez boda...od tad je za mene moto Bosne i Hercegovine vazno je ucestovat, a ne pobijedit :mrgreen:
a kad bi neka BiH ekipa usla u LP to bi bio nacionalni praznik...s ovim sistemom natjecanja ima neka sansa da nema Izraelaca i petardi u predkolima :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 23:06

sedra je napisao/la:
Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP. ;)
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju... :?: :?: :?:
Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos veci :oops: .
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 dec 2011, 23:11

Vazno je ucestvovati i uzet 6 miliona ha ya :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 23:12

Devil je napisao/la:
sedra je napisao/la:
Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos veci :oops: .
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
i to nebi bilo prvi put da je Dinamo igrao namjestenu utakmicu...kad se pojavila ona afera s Varazdincima, kad su u zatvoru zavrsili nogometasi...tad je otkriveno da su Sapini namjestili jednu Dinamovu utakmicu, al Dinamo nije bio umijesan, sudac i protivnicu su bili akteri...ovo bi sad bila sramota za cijeli hrvatski nogomet...iskreno bi vise volio da je postena i zasluzena pobjeda nego da su prodali...nogomet se ne igra zbog toga, zato mi i jest draze slusat dida kako prica price od prije 40 godina, nego gledat ove danasnje placenike sto rade sve za pare :(

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 dec 2011, 23:45

Leko sledeci put budi pametniji i drzi jezik za zubima.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 dec 2011, 23:48

"Na Loto-u u Hrvatskoj danas izvucena sedmica, listic je uplacen u zagrebu a sretni dobitnik je dinamo! I bez vredjanja mala sala ;)"

Salu na stranu,Krunu treba otjerati.Budimo realni,u zivotu ga drzi samo sto je "izborio" lp,a izborio ju je tako sto mu je Vaha sredio ekipu, i on je samo preuzeo.I opet se napatio sa Malmeom.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 07 dec 2011, 23:49

Cestitke Dinamu nije malo biti najgori u europi .... IKAD hahahahahahhahahaa

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 dec 2011, 23:54

mamic raskinuo sa krunom.

nije da sam vidovnjak,al et

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 08 dec 2011, 00:02

leti, leti ptica...leti, leti avion...leti leti Kljuno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...sretan sam ko malo dijete :D

Odzvonilo mu: Zdravko Mamić uručio je otkaz Kruni Jurčiću!
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ekspresno je nakon poraza 'modrih' od Lyona otkazao suradnju treneru Kruni Jurčića nakon šestog poraza u Ligi prvaka

Teško stradavanje Dinama od Lyona na Maksimiru 7-1 i titula najgore momčadi u povijesti Lige prvaka bila je kap koja je prelila čašu Zdravku Mamiću. Izvršni predsjednik 'modrih' ekspresno nakon poraza uručio je otkaz treneru Kruni Jurčiću.
- Jednoglasnom odlukom Izvršnog i Nadzornog odbora Kruno Jurčić od večeras nije više trener Dinama. Ispričavam se navijačima za sramotu koju im je priredio voljeni klub - rekao je Zdravko Mamić nakon utakmice i dodao:
- Žao mi je zbog najvećeg Dinamovog poraza u povijesti.
Na utakmici je bio cijeli Nadzorni i Izvršni odbor Dinama.
- Želim da se odmah sastanemo. Jednoglasno je odlučeno da rastajemo s trenerom. To je bilo neobranjivo. Žao mi je kao čovjeku jer sam danas sjedio s Jurčićem, pričali smo o planovima za sljedeću sezonu. Ni u primislima mi nije bio rastanak - rekao je izvršni predsjednik Dinama.

Drugi mandat trajao je šest mjeseci

Početkom 2009. godine postao je Dinamov trener, prvi put. Sa Slaven Belupom je bio doprvak i tako si zaradio poziv u Maksimir. Do kraja sezone 2008/09. odveo je 'modre' do dvostruke krune, ali nije ih uspio uvesti u Ligu prvaka. Red Bull Salzburg bio je prejak, a u Europskoj ligi nije prošao skupinu s Anderlechtom, Ajaxom i Temišvarom. U sezoni 2009/10. osvaja novi naslov prvaka, ali napušta klupu na kraju te sezone, u svibnju 2010.
Nakon kratke pauze preuzeo je Lokomotivu, a ubrzo i Dinamo, drugi put. Točno godinu dana nakon prvog odlaska došao je na mjesto Vahida Halilhodžića.
Ovaj put potrajao je još kraće, nešto duže od šest mjeseci. 'Modri' su u polufinalu Kupa, prvi u HNL-u sa šest bodova više od drugoplasiranog Hajduka, ali pogled na nastup u Ligi prvaka je 'kriminalan'. Iako je njegova zasluga prolaz u LP, tamo su i statistički postali najgora momčad u povijesti natjecanja. Nula bodova i gol razlika 3-22.
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 08 dec 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2011, 00:07

JAK POTRES U ZAGREBU 7.1 po RIHTERU AHAHHA :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 08 dec 2011, 00:18

daleko od toga da se očekivala nekakva berba bodova u ovog grupi,ali što je previše je previše....očekivalo se da će bar dinamo "malo" bolje stajat na terenu i da se neće ovako sramotit....nisu to tako loši igrači....realno kriv je trener, ali i malodušne **** od igrača...

sad će maminjo smijenit jurčića,prodat par igrača i ajde sve ispočetka...dinamo nema problema sa svojom omladinskom školom(evo kovačić je postao najmlađi stijelac u ligi prvaka) ali šta mu to vrijedi kad svaki malo bolji igrač odmah želi pobjeći iz ove jadne lige(a ne možeš ih ni krivit)...odn. vrijedi maminju da zadrži lovu, a tek mali dio odvoji za nekakva "pojačanja" od polovnih igrača

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 08 dec 2011, 00:38

predobar potez, otkazom je na trenera svalio svu krivicu, i zdravoo, jos jedan potez lo stilo zdravkec

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []