Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
- pintol_TM87
- Kontakt:
zao mi ajaxa...Akhenaten je napisao/la:Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.Akhenaten je napisao/la:Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom.gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit
Realnost potop balkanski ,karton zadnjeg igrača Leke coma kiks .Loše ali lova pokupljena.
idemo dalje.Povijest loše piše.....
idemo dalje.Povijest loše piše.....
I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za
.
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gled'o sam golove i igrači Dinama su mi bili potpuno nezainteresovani da se brane... Ma ni da se pokrenu u odbrani, smiješno su izgledali...Oxygen je napisao/la: Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.
Čelik Zenica 1945
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.![]()
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za.
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hahaha...ma sjecam se prije par godina neko kosarkasko prvenstvo bilo i BiH imala sve poraze pa su izjavili ovo, a onda je izasao clanak u nekim novinama i ispisano koliko je sportskih reprezentacija tako otislo na natjecanja i vratila se bez boda...od tad je za mene moto Bosne i Hercegovine vazno je ucestovat, a ne pobijeditsedra je napisao/la:Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom.gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit![]()
![]()
a kad bi neka BiH ekipa usla u LP to bi bio nacionalni praznik...s ovim sistemom natjecanja ima neka sansa da nema Izraelaca i petardi u predkolima
Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos vecisedra je napisao/la:Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.![]()
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za.
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju...![]()
![]()
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vazno je ucestvovati i uzet 6 miliona ha ya 
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
i to nebi bilo prvi put da je Dinamo igrao namjestenu utakmicu...kad se pojavila ona afera s Varazdincima, kad su u zatvoru zavrsili nogometasi...tad je otkriveno da su Sapini namjestili jednu Dinamovu utakmicu, al Dinamo nije bio umijesan, sudac i protivnicu su bili akteri...ovo bi sad bila sramota za cijeli hrvatski nogomet...iskreno bi vise volio da je postena i zasluzena pobjeda nego da su prodali...nogomet se ne igra zbog toga, zato mi i jest draze slusat dida kako prica price od prije 40 godina, nego gledat ove danasnje placenike sto rade sve za pareDevil je napisao/la:Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos vecisedra je napisao/la:Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.![]()
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju...![]()
![]()
.
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
Leko sledeci put budi pametniji i drzi jezik za zubima.
"Na Loto-u u Hrvatskoj danas izvucena sedmica, listic je uplacen u zagrebu a sretni dobitnik je dinamo! I bez vredjanja mala sala
"
Salu na stranu,Krunu treba otjerati.Budimo realni,u zivotu ga drzi samo sto je "izborio" lp,a izborio ju je tako sto mu je Vaha sredio ekipu, i on je samo preuzeo.I opet se napatio sa Malmeom.
Salu na stranu,Krunu treba otjerati.Budimo realni,u zivotu ga drzi samo sto je "izborio" lp,a izborio ju je tako sto mu je Vaha sredio ekipu, i on je samo preuzeo.I opet se napatio sa Malmeom.
Cestitke Dinamu nije malo biti najgori u europi .... IKAD hahahahahahhahahaa
mamic raskinuo sa krunom.
nije da sam vidovnjak,al et
nije da sam vidovnjak,al et
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
leti, leti ptica...leti, leti avion...leti leti Kljuno
...sretan sam ko malo dijete
Odzvonilo mu: Zdravko Mamić uručio je otkaz Kruni Jurčiću!
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ekspresno je nakon poraza 'modrih' od Lyona otkazao suradnju treneru Kruni Jurčića nakon šestog poraza u Ligi prvaka
Teško stradavanje Dinama od Lyona na Maksimiru 7-1 i titula najgore momčadi u povijesti Lige prvaka bila je kap koja je prelila čašu Zdravku Mamiću. Izvršni predsjednik 'modrih' ekspresno nakon poraza uručio je otkaz treneru Kruni Jurčiću.
- Jednoglasnom odlukom Izvršnog i Nadzornog odbora Kruno Jurčić od večeras nije više trener Dinama. Ispričavam se navijačima za sramotu koju im je priredio voljeni klub - rekao je Zdravko Mamić nakon utakmice i dodao:
- Žao mi je zbog najvećeg Dinamovog poraza u povijesti.
Na utakmici je bio cijeli Nadzorni i Izvršni odbor Dinama.
- Želim da se odmah sastanemo. Jednoglasno je odlučeno da rastajemo s trenerom. To je bilo neobranjivo. Žao mi je kao čovjeku jer sam danas sjedio s Jurčićem, pričali smo o planovima za sljedeću sezonu. Ni u primislima mi nije bio rastanak - rekao je izvršni predsjednik Dinama.
Drugi mandat trajao je šest mjeseci
Početkom 2009. godine postao je Dinamov trener, prvi put. Sa Slaven Belupom je bio doprvak i tako si zaradio poziv u Maksimir. Do kraja sezone 2008/09. odveo je 'modre' do dvostruke krune, ali nije ih uspio uvesti u Ligu prvaka. Red Bull Salzburg bio je prejak, a u Europskoj ligi nije prošao skupinu s Anderlechtom, Ajaxom i Temišvarom. U sezoni 2009/10. osvaja novi naslov prvaka, ali napušta klupu na kraju te sezone, u svibnju 2010.
Nakon kratke pauze preuzeo je Lokomotivu, a ubrzo i Dinamo, drugi put. Točno godinu dana nakon prvog odlaska došao je na mjesto Vahida Halilhodžića.
Ovaj put potrajao je još kraće, nešto duže od šest mjeseci. 'Modri' su u polufinalu Kupa, prvi u HNL-u sa šest bodova više od drugoplasiranog Hajduka, ali pogled na nastup u Ligi prvaka je 'kriminalan'. Iako je njegova zasluga prolaz u LP, tamo su i statistički postali najgora momčad u povijesti natjecanja. Nula bodova i gol razlika 3-22.
Odzvonilo mu: Zdravko Mamić uručio je otkaz Kruni Jurčiću!
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ekspresno je nakon poraza 'modrih' od Lyona otkazao suradnju treneru Kruni Jurčića nakon šestog poraza u Ligi prvaka
Teško stradavanje Dinama od Lyona na Maksimiru 7-1 i titula najgore momčadi u povijesti Lige prvaka bila je kap koja je prelila čašu Zdravku Mamiću. Izvršni predsjednik 'modrih' ekspresno nakon poraza uručio je otkaz treneru Kruni Jurčiću.
- Jednoglasnom odlukom Izvršnog i Nadzornog odbora Kruno Jurčić od večeras nije više trener Dinama. Ispričavam se navijačima za sramotu koju im je priredio voljeni klub - rekao je Zdravko Mamić nakon utakmice i dodao:
- Žao mi je zbog najvećeg Dinamovog poraza u povijesti.
Na utakmici je bio cijeli Nadzorni i Izvršni odbor Dinama.
- Želim da se odmah sastanemo. Jednoglasno je odlučeno da rastajemo s trenerom. To je bilo neobranjivo. Žao mi je kao čovjeku jer sam danas sjedio s Jurčićem, pričali smo o planovima za sljedeću sezonu. Ni u primislima mi nije bio rastanak - rekao je izvršni predsjednik Dinama.
Drugi mandat trajao je šest mjeseci
Početkom 2009. godine postao je Dinamov trener, prvi put. Sa Slaven Belupom je bio doprvak i tako si zaradio poziv u Maksimir. Do kraja sezone 2008/09. odveo je 'modre' do dvostruke krune, ali nije ih uspio uvesti u Ligu prvaka. Red Bull Salzburg bio je prejak, a u Europskoj ligi nije prošao skupinu s Anderlechtom, Ajaxom i Temišvarom. U sezoni 2009/10. osvaja novi naslov prvaka, ali napušta klupu na kraju te sezone, u svibnju 2010.
Nakon kratke pauze preuzeo je Lokomotivu, a ubrzo i Dinamo, drugi put. Točno godinu dana nakon prvog odlaska došao je na mjesto Vahida Halilhodžića.
Ovaj put potrajao je još kraće, nešto duže od šest mjeseci. 'Modri' su u polufinalu Kupa, prvi u HNL-u sa šest bodova više od drugoplasiranog Hajduka, ali pogled na nastup u Ligi prvaka je 'kriminalan'. Iako je njegova zasluga prolaz u LP, tamo su i statistički postali najgora momčad u povijesti natjecanja. Nula bodova i gol razlika 3-22.
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 08 dec 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
JAK POTRES U ZAGREBU 7.1 po RIHTERU AHAHHA

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
daleko od toga da se očekivala nekakva berba bodova u ovog grupi,ali što je previše je previše....očekivalo se da će bar dinamo "malo" bolje stajat na terenu i da se neće ovako sramotit....nisu to tako loši igrači....realno kriv je trener, ali i malodušne **** od igrača...
sad će maminjo smijenit jurčića,prodat par igrača i ajde sve ispočetka...dinamo nema problema sa svojom omladinskom školom(evo kovačić je postao najmlađi stijelac u ligi prvaka) ali šta mu to vrijedi kad svaki malo bolji igrač odmah želi pobjeći iz ove jadne lige(a ne možeš ih ni krivit)...odn. vrijedi maminju da zadrži lovu, a tek mali dio odvoji za nekakva "pojačanja" od polovnih igrača
sad će maminjo smijenit jurčića,prodat par igrača i ajde sve ispočetka...dinamo nema problema sa svojom omladinskom školom(evo kovačić je postao najmlađi stijelac u ligi prvaka) ali šta mu to vrijedi kad svaki malo bolji igrač odmah želi pobjeći iz ove jadne lige(a ne možeš ih ni krivit)...odn. vrijedi maminju da zadrži lovu, a tek mali dio odvoji za nekakva "pojačanja" od polovnih igrača
predobar potez, otkazom je na trenera svalio svu krivicu, i zdravoo, jos jedan potez lo stilo zdravkec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.