GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 23:06

sedra je napisao/la:
Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP. ;)
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za :oops: .
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju... :?: :?: :?:
Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos veci :oops: .
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 dec 2011, 23:11

Vazno je ucestvovati i uzet 6 miliona ha ya :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 23:12

Devil je napisao/la:
sedra je napisao/la:
Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP. ;)
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za :oops: .
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju... :?: :?: :?:
Pa jos gore ako je namestena utakmica,to je za jos veci :oops: .
Bas bih voleo pogledati snimak nadam se da ce biti negde.
i to nebi bilo prvi put da je Dinamo igrao namjestenu utakmicu...kad se pojavila ona afera s Varazdincima, kad su u zatvoru zavrsili nogometasi...tad je otkriveno da su Sapini namjestili jednu Dinamovu utakmicu, al Dinamo nije bio umijesan, sudac i protivnicu su bili akteri...ovo bi sad bila sramota za cijeli hrvatski nogomet...iskreno bi vise volio da je postena i zasluzena pobjeda nego da su prodali...nogomet se ne igra zbog toga, zato mi i jest draze slusat dida kako prica price od prije 40 godina, nego gledat ove danasnje placenike sto rade sve za pare :(

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 dec 2011, 23:45

Leko sledeci put budi pametniji i drzi jezik za zubima.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 dec 2011, 23:48

"Na Loto-u u Hrvatskoj danas izvucena sedmica, listic je uplacen u zagrebu a sretni dobitnik je dinamo! I bez vredjanja mala sala ;)"

Salu na stranu,Krunu treba otjerati.Budimo realni,u zivotu ga drzi samo sto je "izborio" lp,a izborio ju je tako sto mu je Vaha sredio ekipu, i on je samo preuzeo.I opet se napatio sa Malmeom.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 07 dec 2011, 23:49

Cestitke Dinamu nije malo biti najgori u europi .... IKAD hahahahahahhahahaa

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 dec 2011, 23:54

mamic raskinuo sa krunom.

nije da sam vidovnjak,al et

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 08 dec 2011, 00:02

leti, leti ptica...leti, leti avion...leti leti Kljuno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...sretan sam ko malo dijete :D

Odzvonilo mu: Zdravko Mamić uručio je otkaz Kruni Jurčiću!
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ekspresno je nakon poraza 'modrih' od Lyona otkazao suradnju treneru Kruni Jurčića nakon šestog poraza u Ligi prvaka

Teško stradavanje Dinama od Lyona na Maksimiru 7-1 i titula najgore momčadi u povijesti Lige prvaka bila je kap koja je prelila čašu Zdravku Mamiću. Izvršni predsjednik 'modrih' ekspresno nakon poraza uručio je otkaz treneru Kruni Jurčiću.
- Jednoglasnom odlukom Izvršnog i Nadzornog odbora Kruno Jurčić od večeras nije više trener Dinama. Ispričavam se navijačima za sramotu koju im je priredio voljeni klub - rekao je Zdravko Mamić nakon utakmice i dodao:
- Žao mi je zbog najvećeg Dinamovog poraza u povijesti.
Na utakmici je bio cijeli Nadzorni i Izvršni odbor Dinama.
- Želim da se odmah sastanemo. Jednoglasno je odlučeno da rastajemo s trenerom. To je bilo neobranjivo. Žao mi je kao čovjeku jer sam danas sjedio s Jurčićem, pričali smo o planovima za sljedeću sezonu. Ni u primislima mi nije bio rastanak - rekao je izvršni predsjednik Dinama.

Drugi mandat trajao je šest mjeseci

Početkom 2009. godine postao je Dinamov trener, prvi put. Sa Slaven Belupom je bio doprvak i tako si zaradio poziv u Maksimir. Do kraja sezone 2008/09. odveo je 'modre' do dvostruke krune, ali nije ih uspio uvesti u Ligu prvaka. Red Bull Salzburg bio je prejak, a u Europskoj ligi nije prošao skupinu s Anderlechtom, Ajaxom i Temišvarom. U sezoni 2009/10. osvaja novi naslov prvaka, ali napušta klupu na kraju te sezone, u svibnju 2010.
Nakon kratke pauze preuzeo je Lokomotivu, a ubrzo i Dinamo, drugi put. Točno godinu dana nakon prvog odlaska došao je na mjesto Vahida Halilhodžića.
Ovaj put potrajao je još kraće, nešto duže od šest mjeseci. 'Modri' su u polufinalu Kupa, prvi u HNL-u sa šest bodova više od drugoplasiranog Hajduka, ali pogled na nastup u Ligi prvaka je 'kriminalan'. Iako je njegova zasluga prolaz u LP, tamo su i statistički postali najgora momčad u povijesti natjecanja. Nula bodova i gol razlika 3-22.
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 08 dec 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2011, 00:07

JAK POTRES U ZAGREBU 7.1 po RIHTERU AHAHHA :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 08 dec 2011, 00:18

daleko od toga da se očekivala nekakva berba bodova u ovog grupi,ali što je previše je previše....očekivalo se da će bar dinamo "malo" bolje stajat na terenu i da se neće ovako sramotit....nisu to tako loši igrači....realno kriv je trener, ali i malodušne **** od igrača...

sad će maminjo smijenit jurčića,prodat par igrača i ajde sve ispočetka...dinamo nema problema sa svojom omladinskom školom(evo kovačić je postao najmlađi stijelac u ligi prvaka) ali šta mu to vrijedi kad svaki malo bolji igrač odmah želi pobjeći iz ove jadne lige(a ne možeš ih ni krivit)...odn. vrijedi maminju da zadrži lovu, a tek mali dio odvoji za nekakva "pojačanja" od polovnih igrača

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 08 dec 2011, 00:38

predobar potez, otkazom je na trenera svalio svu krivicu, i zdravoo, jos jedan potez lo stilo zdravkec

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 08 dec 2011, 00:46

izgleda da se vise ne puni dinamo samo u Madridu imaju sad i domacu proizvodnju u Zagrebu xD
:lol: :lol: :lol: :lol:
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 08 dec 2011, 00:49

Evo i brojeva večerašnjeg kola LOTA 7 od 90

45, 47, 48, 52, 64, 70, 74,

Poštovani natjecatelji SEDMICA je pogođena a SRETNI DOBITNIK je iz MAKSIMIRA

:D :D :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 01:06

Da li su fakat prodali utakmicu!?

Ako jesu, onda ih treba doživotno izbaciti, gledam ove pojedine golove Lyona, pa ni na socceru ovako igrači nisu statični...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 dec 2011, 01:07

Rekao sam nakon verbalnog sukoba s Mamićevim pristašama da neću ovdje ni a napisati dok Mamić ne ode.

Ali evo, reći ću da se osjećam posrano, da mi je jako neugodno, crvenim se zbog ovoga, i da je ovo jedan od najtežih dana u životu. A bio bi dosta, dosta teži da mi se određeni dio osjećaja prema Dinamu nije izgubio kroz posljednje vrijeme. I taj odlazak osjećaja i dalje traje, i trajat će dok se mafija ne pokupi i umjesto lože na mitskom stadionu završi iza rešetaka Lepoglave.
Ekipi koja vodi Dinamo želim sve najgore, i više od toga.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 dec 2011, 01:09

Nikad nisam bio protiv Maminja, ali ovo danas zahtjeva neke promjene, ovo nije moj Dinamo, Dinamo na koji sam navikao, ovo je sramota svijetskih razmjera i ja mu okrecem leđa dok neode on i cijela bagra koja se sa njim nakotila u ovih zadnjih godina.

Doviđenja i do nekih lijepsih vremena. :cry: :cry:

[youtube][/youtube]

Nisi ti sad nista bez nas

tko ti je dusa, srce, a i glas

pa, kad sve to znas

ne srami se sad' nas
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 dec 2011, 01:26

badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam nakon verbalnog sukoba s Mamićevim pristašama da neću ovdje ni a napisati dok Mamić ne ode.

Ali evo, reći ću da se osjećam posrano, da mi je jako neugodno, crvenim se zbog ovoga, i da je ovo jedan od najtežih dana u životu. A bio bi dosta, dosta teži da mi se određeni dio osjećaja prema Dinamu nije izgubio kroz posljednje vrijeme. I taj odlazak osjećaja i dalje traje, i trajat će dok se mafija ne pokupi i umjesto lože na mitskom stadionu završi iza rešetaka Lepoglave.
Ekipi koja vodi Dinamo želim sve najgore, i više od toga.
"Prestani vise lagat ovaj napaceni narod!"

U ovoj skupini su "mucka djubrad". /c=ć, ne č - sto je bilo za ocekivati/

Jedva cekam kzs, narocito sada kad krenu napadi iz cele Evrope da je utakmica namestena. A Mamic na nikada tanjem ledu, kako mi se cini.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 dec 2011, 01:47

Mogao bi uskoro otići... kraj tog tiranina... :?

Bilo bi lijepo da UEFA malo pogleda tu situaciju. Ne bih imao ništa protiv desetogodišnjeg izgona iz Europe.

Što je kzs?
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 dec 2011, 01:58

Negdje procitah ovaj komentar pa reko da ga napisem ovdje poslije ove blamaze
Kao sto rekoh pa da jos jednom ponovim, nogomet i slicni sportovi su dozivjeli potpuni poraz nakon silaska sa scene onih sportasa koji su odgajani u jugoslaviji. Dakle mi vise nikad necemo ni blizu dostici te uspjehe osim sto smo umjetnici u napuhavanju
Istinito i tuzno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 02:03

Koji djavo? Ajaksu niste 2 cista gola. Dinamo kao poveo da zamaze oci uefi, pa ostavio gomija samog da ih puni. Detalj kod ne znam kog gola, kad vida pokazuje palac gore igracu liona kad ovaj trci po loptu dovoljno govori.
Ako su istapirali Tapija vala mogu i Maminja. Dosta se Dinamu gledalo kroz prste!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.