Pustiću ja tebi još koji

Tako je, treba mu para da u zimskom prelaznom nabavi igraca da stignu city u EPLtyler durden je napisao/la:manchester united prodao utakmicu takode!
sa ovakvom politikom(prodaja najboljih igrača i dovođenje polovnih "pojačanja") bolje da više ne traže ulazak u ligu prvaka......eto im liga uefa,tu i mogu uzet poneke bodoveSarajlijc@ je napisao/la:Prodano ne prodano Dinamo se ove godine obrukao u evropi i ovako ce im vazda biti.

ugasit ce klub i osnovat noovi isti pod istim imenom, s istom upravom, igracima, trenerima i svim ostalimamerosm je napisao/la:Ukoliko se pokaze tacnom tvrdnja da je utakmica namjestena bojim se da od strane UEFA-e nece samo Dinamo ispastati vec cijeli hrvatski fudbal - tu prvenstveno mislim na reprezentaciju - ali nadam se da to nece biti slucaj.
UEFA ce se u tom slucaju voditi logikom da pokaze ko je gazda i tim potezom da do znanja ostalim da takve radnje nece toleristi. Takodjer to bi u istom trenutku znacilo gasenje Dinama, jer sam siguran da bi dobili dozivotnu suspenziju za Evropska takmicenja.
I opet su izbacili Ajax.fera je napisao/la:jos jednom nisu prezimili u europi ali ovaj put su usli u historiju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.