GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Haman da će Holanđani pokrenuti istragu,a što i ne bi.Sasvim 2 različita poluvremena Dinama ne bi rekao slučajno.U svakom slučaju sramotan rezultat,još i onaj rekord za najgoru momčad u historiji Lige Prvaka.

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
jos jednom nisu prezimili u europi ali ovaj put su usli u historiju...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Imalo ozbiljan trener i Mamić ne mogu zajedno.Zato je i Ćiro otisao,pa Vaha poslije.Sad ce opet dovesti nekog poslusnika i nastaviti po starom.Dinamo je za cijelu bivsu drzavu samo san sto se tice momcadi,novca i svega ostalog,al dok je Maminja,nema rezultata u europi!!!Nije mi zao sto su nizozemci ispali,steli se u utorak da ispane Olimpijakos ,pa opet nikom nista!!!
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da su utakmica i opklade na nju pod istragom. Gomis je dao najbrzi hattrick CL istorije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sad mi je jasno zasto je Vaha otjeran. Moš' mislit otjeras Vahu dovedes Krunu Jurcica , s konja na magarca.Vaha ovo ne bi nikad dozvolio pogotovo ovaj ne ofiran otkaz. Prvo slucaj Henry ruka , pa slucaj Spahic penal, prekjucer slucaj Marsej,pa sad slucaj Lyon. Kljucna rijec Platini.
Ukoliko se pokaze tacnom tvrdnja da je utakmica namjestena bojim se da od strane UEFA-e nece samo Dinamo ispastati vec cijeli hrvatski fudbal - tu prvenstveno mislim na reprezentaciju - ali nadam se da to nece biti slucaj.
UEFA ce se u tom slucaju voditi logikom da pokaze ko je gazda i tim potezom da do znanja ostalim da takve radnje nece toleristi. Takodjer to bi u istom trenutku znacilo gasenje Dinama, jer sam siguran da bi dobili dozivotnu suspenziju za Evropska takmicenja.
UEFA ce se u tom slucaju voditi logikom da pokaze ko je gazda i tim potezom da do znanja ostalim da takve radnje nece toleristi. Takodjer to bi u istom trenutku znacilo gasenje Dinama, jer sam siguran da bi dobili dozivotnu suspenziju za Evropska takmicenja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Principatus
- Kontakt:
Veoma cudna situacija.
I da je namjestena, covjek bi morao biti veoma, veoma lud, da pristane na ovako nesto.
I da je namjestena, covjek bi morao biti veoma, veoma lud, da pristane na ovako nesto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ugasit ce klub i osnovat noovi isti pod istim imenom, s istom upravom, igracima, trenerima i svim ostalimamerosm je napisao/la:Ukoliko se pokaze tacnom tvrdnja da je utakmica namjestena bojim se da od strane UEFA-e nece samo Dinamo ispastati vec cijeli hrvatski fudbal - tu prvenstveno mislim na reprezentaciju - ali nadam se da to nece biti slucaj.
i to nece bit prvi put tako...slucaj Gradjanski --> Dinamo...tu je samo ime promijenjeno
samo sto kad klub krene sve ispocetka onda mora krenut iz najnize lige, al tu je Mamic da to sredi...nece Dinamo propast tek tako...
i mislim da utakmica nije namjestena, sve su zakuali Nizozemci koji su ispali, al ko ih je*e, sad znaju kako je to kad o nekom ovisis i ispanes
I opet su izbacili Ajax.fera je napisao/la:jos jednom nisu prezimili u europi ali ovaj put su usli u historiju...
Gomis je oborio rekord tako sto je zabio najbrzi hatrick odkad postoji ovo takmnicenje ali to nije sve isto tako je Dinamo Z oborio jedan rekord a to je da su najgora ekipa od kad postoji ovo takmnicenje
Onaj pijun Kruno kazem pijun jer cika Mamic upravlja snjim kako hoce je dobio otkaz, sada ce na red opet doci neki pijun koji ce slusati naredbe cike Mamica, Vaha dok je bio nije htio da bude niciji pijun i zato je jako kratko ostao na klupi Dinama.Dali je utakmnica namjestena ili nije to stvarno nebih znao reci sumljivo jeste, isto tako porediti Lyon i Dinamo je kao nebo i zemlja ljudi su puno bolji i kvalitetni u svim segmentima, ali kad bi se dokazalo da je utakmnica namjestena u sta cisto sumljam Dinamo i cijeli hrvatski fudbal bi se nasli u jako nezgodnoj situaciji.
Onaj pijun Kruno kazem pijun jer cika Mamic upravlja snjim kako hoce je dobio otkaz, sada ce na red opet doci neki pijun koji ce slusati naredbe cike Mamica, Vaha dok je bio nije htio da bude niciji pijun i zato je jako kratko ostao na klupi Dinama.Dali je utakmnica namjestena ili nije to stvarno nebih znao reci sumljivo jeste, isto tako porediti Lyon i Dinamo je kao nebo i zemlja ljudi su puno bolji i kvalitetni u svim segmentima, ali kad bi se dokazalo da je utakmnica namjestena u sta cisto sumljam Dinamo i cijeli hrvatski fudbal bi se nasli u jako nezgodnoj situaciji.
zasto bi cijeli hrvatski fudbal ispaštao? tj.kakve veze imaju npr.Hajduk i hrvatska reprezentacija s tim sto je Dinamo "navodno"prodao utakmicu? niđe veze,ako dokazu (a nece,jer nije prodano) kazniti će Dinamo(naravno,ne dozivotnom kaznom,vec nekom od 4,5,pa neka bude i 10 godina neigranja u eurokupovima) i Mamića i to je to.kakvo,bolan,gasenje Dinama,o cemu pricas?previse ljudi voli taj klub da bi ga samo tako neko ugasio,nije ni Juve propao,a nastimali su milion utakmica..amerosm je napisao/la:Ukoliko se pokaze tacnom tvrdnja da je utakmica namjestena bojim se da od strane UEFA-e nece samo Dinamo ispastati vec cijeli hrvatski fudbal - tu prvenstveno mislim na reprezentaciju - ali nadam se da to nece biti slucaj.
P.S.jel se to nadas da ce Hrvatsku suspendovati s Eura,a da ce BiH dobiti pozivnicu?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Juventus nije štimao utakmice, malo se raspitaj pa pričaj takvo nešto 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ali su štimali sebi sudije koje su im "sklone"....isto njesra,drugo pakovanje(pa,nisu ih valjda izbacili u 2.ligu zato sto su se bavili humanitarnim radom??))!! samo kazem ovom gore da Dinamo(i Lyon,jer su oni navodno platili Dinamu,sto znaci da su krivi kao i Dinamo) neće biti ugasen ako se dokaze stimaljka,kao sto se nije ni Juve ugasio,ne kontam sto se ti uopste javljas??Bianconeri1988 je napisao/la:Juventus nije štimao utakmice, malo se raspitaj pa pričaj takvo nešto
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Isto kao što ja ne kontam zašto ti kao primjer navodiš baš Juventus!?
Juventus su izbacili jer su bili najbolji i to je svima smetalo u Italiji i htjeli su da ga skinu, ne bi me čudilo da isto pokušaju i sa Dinamom jer Mamić je svima trn u oku pogotovo klapi iz Dalmacije sa Štimcem na čelu.
Kao primjer si mogao npr navesti sve engleske klubove koji nisu igrali 5 godina u UEFA takmičenjima pa svi i dan danas postoje...
Juventus su izbacili jer su bili najbolji i to je svima smetalo u Italiji i htjeli su da ga skinu, ne bi me čudilo da isto pokušaju i sa Dinamom jer Mamić je svima trn u oku pogotovo klapi iz Dalmacije sa Štimcem na čelu.
Kao primjer si mogao npr navesti sve engleske klubove koji nisu igrali 5 godina u UEFA takmičenjima pa svi i dan danas postoje...
Ž '21!
zasto bih navodio engleske klubove?pa,nisu oni zbog stimanja utakmica dobili zabranu 5 godina,nego zbog huligana...ti stvarno ne znas o cemu pricas!a to da su ih izbacili iz prve lige zato sto su bili najbolji je samo tvoje misljenje(vrlo subjektivno,jer si navijac Juventusa),sud je rekao svoje...ako vam sud vrati titule i ako oslobodi Moggi-a optužbi(cini mi se da je dobio 5 godina proslog mjesecaBianconeri1988 je napisao/la:Isto kao što ja ne kontam zašto ti kao primjer navodiš baš Juventus!?
Dinamo i Lion treba pet godina da lete iz evropskih takmičenja. Ipak će tu biti neka muljaža u uefi mafiosi na čelu sa Platinijem, ipak u pitanju je francuski klub.
Što se Dinama tiče pokazao je svoju veličinu, ono što su uvijek bili, uvijek će i ostati.
p...s... čestitke im za rekord LŠ
Što se Dinama tiče pokazao je svoju veličinu, ono što su uvijek bili, uvijek će i ostati.
- " $...
Bianconeri1988 je napisao/la:Isto kao što ja ne kontam zašto ti kao primjer navodiš baš Juventus!?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ajde dobro je,bar nisu nazadovali kao neki,da ih ne spominjemo sada....Bari,Tokyo > Ivanjica,Jagodina,Kula,Gornji Milanovacobannon je napisao/la:Dinamo i Lion treba pet godina da lete iz evropskih takmičenja. Ipak će tu biti neka muljaža u uefi mafiosi na čelu sa Platinijem, ipak u pitanju je francuski klub.
- vidovitadjemila
UEFA bi trebala ozbiljno razmisliti o promjeni sistema takmicenja u Ligi Prvaka.Ovo se vec sezonama desava da ekipe koje izgube sanse za dalji plasman nezainteresovano i namjerno pustaju tekme normalno da zarade jos koju paru kad im sistem takmicenja to nudi.Ne treba sad napadati Dinamo.Dobro i budali koja je gledala onu lakrdiju sinoc jasno je da je pusteno,ali daj da se zapitamo koliko je tekmi pusteno sinoc i preksinoc.Da je sve u redu ne znam bas da li bi CSKA a dobio Intera ,da li bi Bajern izisao sa onakvom ekipom u Mancesteru ,da li bi Marsej okrenuo u Dortmundu te da li bi slucajno Plzen uspio izjednaciti protiv Milana.Ma citavo ovo zadnje kolo je lakrdija cast casnim izuzecima ,ali tu izgleda igra samo onaj ko mora.
Ali brate dragi ovaj Dinamo je sinoc bas usro motku.Pa daj bar malo kulture i kad se stima,a ove stimaljke i nacina na koji je odradjena stidili bi se i nasi kantonalni ligasi.Previse Mamicu jbg, sto jest jest...
Ali brate dragi ovaj Dinamo je sinoc bas usro motku.Pa daj bar malo kulture i kad se stima,a ove stimaljke i nacina na koji je odradjena stidili bi se i nasi kantonalni ligasi.Previse Mamicu jbg, sto jest jest...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Smarate ljudi, komentari nebulozni .Koja grupa koji klub i trener Klaun i šta možemo malo mafija,malo cirkus ,zabava i balkanska realnost.Maminjo se bogati,igrači par njih nešto kvaliteta, ostalo tuga i jad.I to je to očekivano.
Koja grupa dobro su i prošli. Iskustvo ???Sad ismijavat i radit zabavu nije ok,možda šta Kuže ozbiljnije postavi ako dođe na trenersku poziciju iako je sve to jadno ,depresivno,općenito liga,vodstvo ...
Sretno modrima, bar su brend na ovim prostorima ništa drugo,idemo dalje.........
Koja grupa dobro su i prošli. Iskustvo ???Sad ismijavat i radit zabavu nije ok,možda šta Kuže ozbiljnije postavi ako dođe na trenersku poziciju iako je sve to jadno ,depresivno,općenito liga,vodstvo ...
Sretno modrima, bar su brend na ovim prostorima ništa drugo,idemo dalje.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.