Dalje će zavisiti od ždrijeba, volio bih lično i sinoć sam to odmah pomislio da se u osmini finala sastanu Milan i Bayern. Milan itekako ima mogućnost i snage da izbaci Bayerna za koji smatram da nije ništa jači od Milana. I jedni i drugi imaju slabe i jake strane, nijanse bi odlučivale i niko nikoga nne bi nabio i ponizio ni približno kao što je sinoć Lyon Dinama.
Inter će proći dalje ako izvuku Apoel ili možda Basel, ne vidim ih kao sposobne da izbace bilo koju jaču ekipu.
Napoli može izbaciti svakoga, imaju snage u napadu, kontri, srednjem redu, odbrani, po meni su oni ''blackhorse'' osmine finala i nikome neće biti lako sa njima, mada bih lično volio da izbjegnu Barcu ili Reala bar u osmini a dalje sve je moguće.
Što se tiče opklade podržavam vas obojicu ali bi mi bilo žao da neko trajno napusti ovaj forum.
Zbog @Magice koji ima vrlo kvalitetne komentare (iako smo se znali ''dobro poklati'' ali šta je na kraju krajeva ''posao'' nas navijača?

I zbog @Gere koji je 'nako prava legenda i zafrkant te takođe je za kvalitetnu raspravu.
Zato momci hladne glave i laganini, možda se ni ne sastanu Bayern i Milan ostaje da se vidi.