Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ramiral
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ramiral » 08 dec 2011, 08:36

To je ta Serie A - slaba, korumpirana, loša, negledljiva a 3 predstavnika u osmini finala, jah :mrgreen:

Dalje će zavisiti od ždrijeba, volio bih lično i sinoć sam to odmah pomislio da se u osmini finala sastanu Milan i Bayern. Milan itekako ima mogućnost i snage da izbaci Bayerna za koji smatram da nije ništa jači od Milana. I jedni i drugi imaju slabe i jake strane, nijanse bi odlučivale i niko nikoga nne bi nabio i ponizio ni približno kao što je sinoć Lyon Dinama.
Inter će proći dalje ako izvuku Apoel ili možda Basel, ne vidim ih kao sposobne da izbace bilo koju jaču ekipu.
Napoli može izbaciti svakoga, imaju snage u napadu, kontri, srednjem redu, odbrani, po meni su oni ''blackhorse'' osmine finala i nikome neće biti lako sa njima, mada bih lično volio da izbjegnu Barcu ili Reala bar u osmini a dalje sve je moguće.

Što se tiče opklade podržavam vas obojicu ali bi mi bilo žao da neko trajno napusti ovaj forum.
Zbog @Magice koji ima vrlo kvalitetne komentare (iako smo se znali ''dobro poklati'' ali šta je na kraju krajeva ''posao'' nas navijača? :mrgreen: )
I zbog @Gere koji je 'nako prava legenda i zafrkant te takođe je za kvalitetnu raspravu.
Zato momci hladne glave i laganini, možda se ni ne sastanu Bayern i Milan ostaje da se vidi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 dec 2011, 14:08

samo da ne ode inzaghi u januaru onda bayern ima bar 30% veće šanse protiv milana :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 dec 2011, 15:26

baresi#6 je napisao/la:samo da ne ode inzaghi u januaru onda bayern ima bar 30% veće šanse protiv milana :lol:
Obrni, okreni - opet isto:

slika

slika

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 16:44

Trabzon,CSKA, Novara :? :lol: , italijanski predstavnici ne mogu dalje od cetvrtine finala, sve dalje bi bio plod neke srece, nemaju kvalitet.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 08 dec 2011, 16:58

sta je cudno ako 16ti izgubi od 18og na tabeli?neki dan izgubi Bayern koji je prvi od Mainza koji je 14ti,,,vi tacno niste normalni,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 dec 2011, 16:58

JuveSissoko je napisao/la:Trabzon,CSKA, Novara :? :lol: , italijanski predstavnici ne mogu dalje od cetvrtine finala, sve dalje bi bio plod neke srece, nemaju kvalitet.
dijagnoza: interofobia
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 17:02

JuveSissoko je napisao/la:Trabzon,CSKA :? :lol:
A gdje ste vi misu...Inter igra dalje, Inter nikada losiji nije bio u svojoj historiji i opet ide dalje, a gdje ste vi misu, do prosle sezone vam je LE bio uspjeh, dok Inter 7-8 godina ulazi redovno u KO fazu...

Kad mi dodje navijac kluba koji nije vidio najelitnijeg takmicenja godinama i prica o nekom drugom, prvo u svoje dvoriste, pa onda u komsijino...Sto se tice razultata u Serie A mozes zaje*avat do mile volje, ali kada je LP u pitanju poklopi se i zavuci i najdublju rupu i nadaj se da cete i vi opet nekada igrati to takmcienje...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:02

neroazzurni je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Trabzon,CSKA, Novara :? :lol: , italijanski predstavnici ne mogu dalje od cetvrtine finala, sve dalje bi bio plod neke srece, nemaju kvalitet.
dijagnoza: interofobia
interoprezir ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 dec 2011, 17:03

Seria A u padu, Seria A više nema šanse u Ligi prvaka, Italijani više nisu u vrhu nogometa... :roll: A predstavnici Italije u CL 3/3... Milan, Inter i Napoli su lagano prošli u drugu (knock-out) fazu, što znači da su jedino svi iz Serie A koji su bili u grupnoj fazi prošli dalje. U ovom segmentu je ispred "velikih" La Lige i Premiershipa, te Bundeslige. Najviše nade za dalje polažem u Milaneze, a ne isključujem mogućnost iznenađenja ni Intera i Napolija.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:04

Huska je napisao/la:
A gdje ste vi misu...Inter igra dalje, Inter nikada losiji nije bio u svojoj historiji i opet ide dalje, a gdje ste vi misu, do prosle sezone vam je LE bio uspjeh, dok Inter 7-8 godina ulazi redovno u KO fazu...

Kad mi dodje navijac kluba koji nije vidio najelitnijeg takmicenja godinama i prica o nekom drugom, prvo u svoje dvoriste, pa onda u komsijino...Sto se tice razultata u Serie A mozes zaje*avat do mile volje, ali kada je LP u pitanju poklopi se i zavuci i najdublju rupu i nadaj se da cete i vi opet nekada igrati to takmcienje...
:D gdje ste vi bili 40 godina, nemoj zapocinjat tu pricu gdje je ko bio, znas da gubis tu.

boldano- ja znam ko nece igrat slijedece sezone ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 08 dec 2011, 17:10

JuveSissoko je napisao/la: :D gdje ste vi bili 40 godina, nemoj zapocinjat tu pricu gdje je ko bio, znas da gubis tu.
ja znam da je Interu trebalo 10 godina da osvoji 2 LP a Juventusu 30 godina za jednu a 40 za drugu LP ;)
plis da je jedan id 4 kluba koji vec 8 godina zaredom ulazi u osminu finala :*
al mi si mozemo dopustit te stvari,nismo mi nikad bili u B jbga :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:14

adointer je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: :D gdje ste vi bili 40 godina, nemoj zapocinjat tu pricu gdje je ko bio, znas da gubis tu.
ja znam da je Interu trebalo 10 godina da osvoji 2 LP a Juventusu 30 godina za jednu a 40 za drugu LP ;)
plis da je jedan id 4 kluba koji vec 8 godina zaredom ulazi u osminu finala :*
al mi si mozemo dopustit te stvari,nismo mi nikad bili u B jbga :mrgreen:
pa i ne mozete u serie b kad vam sudije pomazu kao ove sezone a jednom ste i otisli u serie b nego vas vratili radi prosirenja lige :mrgreen: voli vas FIGC

Juventusu je trebalo 4 decenije da u svakoj igra finale LP,dakle LP nam je tradicija.Kod vas je to na preskok i onda "potonuce" kao ove sezone.Bljesnete i to je to.Nesto poput Porta :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 17:19

JuveSissoko je napisao/la:
Huska je napisao/la:

:D gdje ste vi bili 40 godina, nemoj zapocinjat tu pricu gdje je ko bio, znas da gubis tu.

boldano- ja znam ko nece igrat slijedece sezone ;)
Inter to nije igrao LP izmedju '65 i '10 :roll: Inter je mozda cekao 40 godina, ali na trecu titulu prvaka Europe ... jbg neki broje finala, a neki titule :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:21

Huska je napisao/la:
Inter to nije igrao LP izmedju '65 i '10 :roll: Inter je mozda cekao 40 godina, ali na trecu titulu prvaka Europe ... jbg neki broje finala, a neki titule :D
wauu citavu JEDNU titulu imate vise :cry: :)

p.s.volite vi brojat i tudje titule :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 17:24

Huska je napisao/la:

Sto nas ne stignete ako je samo jedna u pitanju, ide vas nesto dobro u zadnje vrijeme bas me cudi kako to ne uspijevate...

Koje tudje titule :?:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:25

Huska je napisao/la:
Huska je napisao/la:

Sto nas ne stignete ako je samo jedna u pitanju, ide vas nesto dobro u zadnje vrijeme bas me cudi kako to ne uspijevate...

Koje tudje titule :?:
sto nas vi ne stignete u Serie A, aha vi cete to tuzbama i sudom otet :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 08 dec 2011, 17:25

bolje nego upisivati titule koje nemas :mrgreen: odnosno ukrades ;) btw,imamo cijelu titulu vise,kad nas stignete javite jbg al treba proc prvo 30 godina,nije lahko jednu titulu osvojit,pogotovo ako je Tripleta koju niko u Italiji u 56 godina LP nije osvojio ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2011, 17:28

adointer je napisao/la:bolje nego upisivati titule koje nemas :mrgreen: odnosno ukrades ;) btw,imamo cijelu titulu vise,kad nas stignete javite jbg al treba proc prvo 30 godina,nije lahko jednu titulu osvojit,pogotovo ako je Tripleta koju niko u Italiji u 56 godina LP nije osvojio ;)
jaka ta tripleta, sa Coppom krsom od takmicenja gdje drugi timovi igraju, Atl.Madrid vam je uzeo pravu tripletu,cuj Coppa :? :D

p.s.ukrades?? probaj sa dopingom 60-tih :lol:

boldano- :lol: it takes one to know one, tu se pronadje interista :lol:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 08 dec 2011, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 dec 2011, 17:29

STOP STOP STOP STOP aaaaaaa...ranit cu se nastavite li... :evil:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 17:30

JuveSissoko je napisao/la: sto nas vi ne stignete u Serie A, aha vi cete to tuzbama i sudom otet :lol:
Nemoguca misija :!:

Kome je to Inter oteo titulu :?:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 3 gosta.