Ako jos jednom procitas moj prvi post vezan za Vrsaljka mozes vidit da sam napisa AKO sredi NEKE STVARI U GLAVI da ce mozda postat nesto od njega, potencijal definitivno ima i sve je na njemu.Kalasnjikov je napisao/la:A ti isčitavaš iz graha da će on imati veliku karijeru na temelju čega?Utakmica hrvatske lige i 2-3 europske,bitno da bosancima mi hrvati seremo i prigovaramo da bezveze veličaju svoje igrače.Tritolone je napisao/la:
To ti iscitavas iz graha ili iz salice kave pa znas sta ce i kako ce bit???
Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.![]()
To što je Mandžukić TRENUTNO najbolji napadač reprezentacije dovoljno govori o kvaliteti napadača,nikad neće biti razina Šukera ili Eduarda prije ozljede,kao ni Vrsaljko Srne,a te bombastične najave su toliko glupe,toliko svojstvene balkančinama da se zapravo uopće nebi trebale niti komentirati.
Naši igrači su svi sami genijalci je li tako?Kako smo prošli na zadnjem SP-u?Podsjeti me malo,kratka sam sjećanja.
Ja sam samo rekao svoje misljenje, a pricati kako momak nije nada a pise se stalno o potraznji stranih klubova za njim je glupost na sedmu.
On tek ima 19 godina i pred njim je jos ohoho karijere, moze zavrsit u vinjanima donjim a moze isto tako igrati premierligu, ali tako odgovorno tvrditi da od njega nece bit nista moze samo nostradamus, ako ti uistinu jesi nostradamus onda se ispricavam.
Suker je jedan od najboljih napadaca 90-ih, cijele dekade, i niti jedan igrac na ovim prostorima se nemoze usporedit sa njim (od ovih sta aktualno igraju) tako da usporedba njega i Mandže je glupa i naravno da ovaj nikad nece dostic njegovu kvalitetu, nece ni Eduardovu.