GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

bambina
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la bambina » 09 dec 2011, 20:47

To je leglo mafije tu se nema šta govorit,sad kad Bandić i vlast padne gotovo i grad i tugara postaje stadion i sve koji novac ide iz proračuna grada . :roll:

Ostalo Tomeščak i ekipa omladinsak škola Dinama ne igra klasa momci jer nisu u Mamićevoj-sin koji vodi agenciju nemaju minutažu već par utakmica ti momci ne igraju, ili igraju 10 minuta to je to ostalo se sve forsira to Dinamovci znaju svi!.

Kažem opet napravili su brend svoj ostalo ništa,liga coma,savez coma,sve je to odraz stanja .

To dok ne bude neka revizija mafije i ostalog do tada haraju u depresivnoj ligi.A momci i onako igarju svi za lovu i skupe aute , vile po Zagrebu ostalo tugara ;)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 dec 2011, 21:14

Ima li negdje snimak tih golova ,protiv Lyona ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 09 dec 2011, 21:52

LudLo 4 je napisao/la:Ima li negdje snimak tih golova ,protiv Lyona ?
stari moj, youtube cini cuda...tamo imas sve, ako nisi upoznat s tom cinjenicom ;)

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 09 dec 2011, 22:30

kako ste smijesni
ovo kao da se i nije desilo
sve ostaje isto
osim sto mamic vise ne pije seven up :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 dec 2011, 23:06

Spartak je jedan obični trol, ne komentarišite njegove postove... Kompleksaš obični!
Čelik Zenica 1945

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 09 dec 2011, 23:14

Transparenti diljem Zagreba: USKOK dolazi, Mamić odlazi!

'Dinamo iz Europe, Mamići u Remetinec' i 'Je.. mu se za zakone, je.. mu se za poraze', samo su neki od transparenata postavljenih tijekom petka diljem Zagreba

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo nastavlja borbu protiv Zdravka Mamića, a poslala nam je fotografije transparenata postavljenih diljem Zagreba. Od Dubrave, preko centra do zapada Grada. Navijači su ogorčeni ružnim porazima u Ligi prvaka, a neki i time što je Mamić na čeku kluba.

Svi transparenti upućeni su izvršnom predsjedniku 'modrih':

'Mrš iz Dinama bando lopovska'
'Uskok dolazi, Mamić odlazi'
'Je.. mu se za zakone, je.. mu se za poraze'
'NarkoMamić'
'Mamiću, računi?'
'Mamiću, bojiš li se zatvora?'
'Cufre trn u oku, Mamiću smanji koku'
'Našmrkani letiš iz 'd'
'Mamiću lopove'
'Dinamo iz Europe, Mamići u Remetinec'
'Mamić je ubio Dinamo'

mrsko mi stavljat slike, jer imaju u tekstu svi natpisi sa transparenata...samo bi volio kad bi ova ekipa koja radi te transparente bila malo kreativnija, a ne uradila transparente kako se moj prijatelj izrazio 'na posteljini'...nisu problem bijele plahte, al da se to napravi nekako ljepse, ovo kao da su neka djeca pravila...da sam iz Zagreba i da se bavim ovim barem bi se potrudio da lici na nesto, jer sve ce bit objavljeno u novinama i bilo bi lijepo da se pokaze da ozbiljni ljudi to rade...svaka cast njima na trudu, al to se moze puno, puno bolje...Mamic se samo moze nasmijat kad vidi kako to sve izgleda, mene prvog ovakvo sto nebi ni trunku preplasilo jer mi ne izgleda ni malo ozbiljno :?
bez uvrede deckima koji to rade, samo savjet dajem ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 dec 2011, 00:32

slika
Hayley <3

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 10 dec 2011, 17:07

ajvardedo je napisao/la: jesi li ti ikada u životu imao pozitivno mišljenje o nečemu??? iz nekog razloga si se natakario na teme Hrvatske i Dinama i samo kritiziraš,po tvojim postovim čovjek bi rekao da Dinamo nije nikad proizveo ni jednog kvalitetnog igraca,a da se hrvatska reprezentacija nije nikada plasirala na neko veliko takmicenje... molim lijepo nabroji ti igrace u Hrvatskoj od kojih bi po tebi moglo biti nešto,ako si vec takav ekspert,budi malo koristan,navedi zasto mislis da nema kvalitete u Dinamu, nemoj samo laprdat uprazno...samo spominjes Ligu prvaka i poraze,ali nisi skontao da je npr.Vida iako igra u Dinamu koji rusi sve negativne rekorde LP-a bio jedan od najboljih igraca hrvatske reprezentacije protiv Turske i da je strpao Ardu Turana,trenutno jednog od boljih veznjaka u Španiji,u mali džep...
Šta trebam imati pozitivno mišljenje o klubu koji ruši sve rekorde u negativnostima u Ligi Prvaka? :lol: :lol: :lol:
Kako smo prošli na zadnjem Svjetskom Prvenstvu? :lol: :lol: :lol:

ajvardedo je napisao/la: nisi ti,druškane moj,Hrvatske ni na razglednici vidio niti navijaš za istu...sad sam potpuno siguran,iako se moglo to i naslutiti po tvojim komentarima,niko ne moze biti toliko kritican prema timu za koji navija (osim ako se pretvara da je navijač)...priznaj sam sebi da si obican trol :lol:
Ovakve gluposti neću ni komentirati.Ti slobodno živi u uvjerenju da je Hrvatska najbolja,iako nije bila ni na SP,a nije mogla biti prva ni u ovoj jadnoj skupini sa jadnicima kao što su Grci,Izraelci,Latvijci i slične velesile.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 dec 2011, 17:28

ZAsto se predstavljas kao Hrvat ako to nisi, pa barem se iz tvojih upisa moze vidit da si trolcina, zalim te i ovo je zadnji put da ti odgovaram na bilo koji post, smaras.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 10 dec 2011, 17:53

Tritolone je napisao/la:ZAsto se predstavljas kao Hrvat ako to nisi, pa barem se iz tvojih upisa moze vidit da si trolcina, zalim te i ovo je zadnji put da ti odgovaram na bilo koji post, smaras.
Ja jesam hrvat i svoje hrvatstvo ne moram dokazivat na internetu kao vi ostali "veliki hrvati",slijep nisam da ne vidim činjenice da je prvak Hrvatske porušio sve negativne rekorde Lige Prvaka,a reprezentacija nije bila na SP,a u jadnoj skupini za EP je bila druga.To su činjenice,a ja zbilja nemam namjeru poput vas velikih hrvata dokazivat hrvatstvo na internetu i to na bosanaskom forumu,zamisli ti to ako ne obranim čast hrvatskog nogometa na internetskom forumu i to kod susjeda,onda će nogomet u hrvata propasti right?Ja za dobrobit nogometa neću gurati glavu u pijesak i pravit se mutav kao što se pravi 90% ljudi,kao što ni moj Dinamo nije bajan klub kako ga mnogi predstavljaju,a za razliku od tebe ja navijam za svoj Dinamo,nisam kao neki poput tebe,veliki internet navijači Dinama i Hrvatske koji vječito sjede na forumima.Pozrdav,pusa,uživaj.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 dec 2011, 17:59

Ta uefa ima sve dokaze i sve na papirima kako Štimac sinoć reko na htv-u, sve se u 5 minuta može ispitat eto toliko o dokazima i argumentima.Protiv sam Mamića i definitivno treba bokirat imovinu mu i državno odvjetništvo to ispitat i onda vidjet stanje kluba jer ovo nema smisla, liga, mafija.... :roll:

Svaka čast ljudima koji rade u klubu strvaraju djecu talente u omladinskoj školi ostalo je sve užas, treba uništit mafiju ,samo tako će bit i Zagreb i navijači ponosni, ovo što se radi je povjesna bruka i sramota!!!!!

Otužno da je Maksimir oko 15 tisuća skupio navijača da svi skandiraju protiv uprave da se ljudi zmrzavaju gledaju debilizam i da te karte su u paketu koštale znamo kako!!!!! I da je grad grafitima ukrašen užas,znamo kako kap prelila času !!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 10 dec 2011, 18:09

Kalasnjikov je napisao/la: Šta trebam imati pozitivno mišljenje o klubu koji ruši sve rekorde u negativnostima u Ligi Prvaka? :lol: :lol: :lol:
Kako smo prošli na zadnjem Svjetskom Prvenstvu? :lol: :lol: :lol:
Ovakve gluposti neću ni komentirati.Ti slobodno živi u uvjerenju da je Hrvatska najbolja,iako nije bila ni na SP,a nije mogla biti prva ni u ovoj jadnoj skupini sa jadnicima kao što su Grci,Izraelci,Latvijci i slične velesile.
kako smo prošli na zadnjem europskom kad se već vraćaš u prošlost??? šta bi tek trebali navijači BiH misliti o svojoj reprezentaciji koja jos uvijek nije otisla ni na jedno takmicenje kada bi se vodili tvojim primjerom?

navedi mi post u kojem sam ja rekao da je Hrvatska najbolja??? (nismo Brazil,ali po tvojim postovima bi se reklo da je i Zimbabve bolji).

ta Grčka je bila europski prvak,ta Grcka ulaze u nogomet bar 20 puta više od Hrvatske,ta Grčka ima uvijek 1 ili 2 kluba u Ligi prvaka,tako da ih teško možeš svrstati u društvo Latvije i Izraela...sasvim solidna reprezentacija koju,ako nisi u formi,teško možeš dobiti

slušaj,nisi ti prvi koji se na ovom forumu predstavlja kao navijac jedne reprezentacije,a onda maksimalno pljuje i sere po istoj,to su stari djeciji fazoni,a to navijači ne rade...druže,trolaš,čak i ne pokušavaš da se uključiš u nekakvu normalnu komunikaciju i da objasniš svoje stavove,nego kao dijete ponavljas "kako smo prosli na SP?"(prosli smo kako smo prosli,ne mozes uvijek ici na SP i EP).ipak je Hrvatska zemlja od 4,5 miliona stanovnika i ne ulaze u nogomet koliko ulazu npr.Njemacka,Engleska i ostale velesile.dovoljno je reci da nam reprezentacija trenira u Sloveniji,jer nemamo kamp u Hrvatskoj,tako da je svaki plasman veliki uspjeh i sve što se napravi preko toga je bonus...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 dec 2011, 20:16

Tema je GNK Dinamo,
a svaka pozitivna kritika bilo na račun reprezentacije (postoji tema) bilo na račun lige i klubova je dobrodošla. Prvi ću kritizirati ako smatram da nešto ne štima, a dosta toga je raštelano i trulo, trenutno. Bez kritike nema napretka, to je valjda svakome jasno.
Samo što je drugi problem, što je narod uvijek navikao i razmazio se na odlaske na velika natjecanja i maštanja o polufinalima i finalima, a ponekad za to nema pokrića.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 dec 2011, 13:24

Uletila 4 boysa na presicu Mamicevu 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 13:31

Na indexu piše 20 :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 dec 2011, 13:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Na indexu piše 20 :mrgreen:
Ma laze index evo ja gledam uzivo presicu.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 dec 2011, 13:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Na indexu piše 20 :mrgreen:
mora da su indexovi novinari negdje sa Sammirom proveli noc pa vide peterostruko :mrgreen:

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 dec 2011, 14:01

Ovaj drugi je bio nekulturan samo psuje , a prvi je pravi dingospo posteno je mamica pozvao na tucu ispred kluba :mrgreen:

RogerPro
Kontakt:

Post Postao/la RogerPro » 12 dec 2011, 14:14

Mamić je Bog!

"Da nije mene, ove budale, vi biste Ligu prvaka gledali kod Gige u šupi, a ne na uređenom Maksimiru!"

"Sa mnom da ide skrivena kamera po Zagrebu, vi biste mislili da se Gospa ukazala koliko ljudi želi da se rukuje sa mnom i slika"

"U jednom trenutku je prema meni letilo 200 flasa i pepeljara, Bog ih je sklanjao"

"Budite sigurni da ću ovog magarca od predsjednika udruge BBB-a prebiti kad ga vidim, a ne budem u Dinamu. Ja sam za njih šampion, ja sam za sa ovakvim leđima za njih i Frazier i Ali, ajde dođite 1 po 1, face to face, pa ja sam na štakama jači od njih"

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 12 dec 2011, 14:24

Mamić:"kad ja kažem bicikl,vi kažete svemirska letjelica"....i još je nešto prtljao o vrućem žaraču u dupetu,nisam skontao :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.