FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 09 dec 2011, 00:55

Kada smo u praznicnoj atmosferi. :mrgreen:
[youtube][/youtube]

I onda pitaju mene i @Triba sto smo pijanice. :roll: :mrgreen: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 dec 2011, 12:45

Dokle vise cigani dokle !?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2011, 19:36

NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!

Skoro 2000 Delija danas na treningu,i ja sam morao sa posla otici da bih prisustvovao tome cinu.U 13:00 casova,radni dan,-7,skupi se toliki broj da podrzi ove manekene. 8-) Pa to samo mogu oni cija je bolest neizleciva. ;) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2011, 20:10

slika -slika

CRVENA ZVEZDA-VOSA

Subota,10.12,13:00
Stadion:Marakana
Prenos:Arena sport 3

Prazne tribine,ludih navijaca. :lol:
Derbi kola i utakmica koja tradicionalno privuce veliku gledanost,ovaj put ce da se igra pred praznim tribinama odlukom disciplinske komisije FSS.Na Marakanu dolazi ove sezone nesretna ekipa Vojvodine koja je veoma glupo prosula veliki broj bodova ove sezone i zbog toga je sada treca,a mogla je biti za petama Partizanu,igrom to su i trebali ali fudbal je takav,zbog toga ga i volimo sto se ne desava sve onako kako se isplaniralo.
Mi ulazimo najverovatnije sa standardnom postavom u utakmicu,dakle Bajko,Petko,Micko,Adi,Mika,Chava,Kovacevic,Evandro,Laza,Borja i Andrija.
Nisam naisao na sastav Vose ali i oni bi trebali igrati u najjacem sastavu.Ocekuje se solidno vreme za fudbal koliko sam video oko 12 stepeni,bez padavina pa se moze ocekivati jedan lep fudbal,steta samo sto dosta ljudi koji bi zeleli nece moci da ga gledaju jer Prva Turska televizija mora celi dan da reprizira "najgledanije" serije. :evil:

Posto sutra nece biti publike,danas je odradjen trening pred lepo popunjenim tribinama(oko 2000 gledalaca),i igraci su dobili jasnu poruku. ;)

TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO DA KAO LAV SE BORIS !!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 13:07

Stalno potenciraju pricu o regularnosti, a njihovu utakmicu na domacem terenu protiv jakog, ali sestrinskog tima Srbija nece moci da gleda. Da sad cete reci da to nije tacno, jer ima prenos na areni 3, a ja vas pitam koliko ljudi u Srbiji ima ovaj kanal? Par hiljada vise-manje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 dec 2011, 13:47

Koliko ljudi ima internet?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 dec 2011, 14:49

Poigravanje 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 15:06

@braoylo mnogo manje nego se cini. U BiH oko 200 000, a u Srbiji nesto malo jace. I oni sto ga imaju nisu svi fudbalski fanovi, + mnogi ne znaju naci linkove, nemaju readon tv player i druge zezancije.
P.S. Nego Bata vas ne pusta danas. Ljubavni problemi ili poslovni nesporazumi?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 dec 2011, 15:10

DANTES je napisao/la:@braoylo mnogo manje nego se cini. U BiH oko 200 000, a u Srbiji nesto malo jace. I oni sto ga imaju nisu svi fudbalski fanovi, + mnogi ne znaju naci linkove, nemaju readon tv player i druge zezancije.
P.S. Nego Bata vas ne pusta danas. Ljubavni problemi ili poslovni nesporazumi?
Ko hoce da gleda utakmicu, najmanji je problem naci nacin.
Poceo si pisati gluposti prije pocetka, prosto mi nevjerovatno da i nakon kraja imas nesto za dodati.

Robi, dovidjenja.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 dec 2011, 15:22

Gledao sam samo drugo poluvreme i ono sto sam u njemu video govori mi da je pobeda Vojvodine zasluzena.
Iskusno su prepustili mrsenje lopte Zvezdi,a onda iz kontre ugrozavali istu.
Da je Partizanu jedan Abubakar gde mi nam bio kraj,strasan igrac.Brzina,skok,snaga....velika greska Zvezde sto ga nije zadrzala.

Vrh tabela na kraju polusezone:

1 Partizan...............42
2 Crvena zvezda..........32
3 Vojvodina .............30
4 Radnički 1923..........25 (utakmica manje)
5 Sloboda Point Sev. ....25
6 Spartak Zlat. voda ....25

Skor Zvezde sa ovim ekipama 5....0 2 3 (2-8)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 dec 2011, 15:25

braoolyo je napisao/la: Robi, dovidjenja.

.... i povedi sa sobom par pulena koji su dovedeni da prave razliku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 dec 2011, 15:29

Hahahahahahahaha neka vala kurcili ste se previse prije pocetka sezone. Satro Gazprom, strani igraci koji ce odskakati od drugih. Pa onda obrukate Ventspilsa ali zato vam Ren vrati pribliznom mjerom,svaku jacu tekmu ste izgubili , a govorili ste kako ste balkanska barselona :lol: :lol: :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 15:41

@braoylo covjek nema na kablovskoj arenu, nema internet i da se snadje? Kako? Gledajuci u grah, kuglu, tarot karte? Uostalom to nije poenta price. Fazon je da veliki Zvjezdas i Srbin Lukic nije pustio prenos tekme na Prvoj, gdje bi je pogledao auditorijum od par miliona, vec na elitnom kanalu dostupnom rijetkima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2011, 15:54

Lepota,mnogo vise mi se svidja 10 nego 7. 8-)

ROBI OSTANI ! 8-) ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2011, 15:58

DANTES je napisao/la:Stalno potenciraju pricu o regularnosti, a njihovu utakmicu na domacem terenu protiv jakog, ali sestrinskog tima Srbija nece moci da gleda. Da sad cete reci da to nije tacno, jer ima prenos na areni 3, a ja vas pitam koliko ljudi u Srbiji ima ovaj kanal? Par hiljada vise-manje
Kakve veze ima Zvezda sa izborom prenosa. :?
Nadam se da si dovoljno pametan da odgovoris,i da shvatis da se Zvezda uopste nije pitala oko prenosa,cak su i molili Prvu Tursku televiziju da radi prenos ali oni su se pravdali zasticenim terminom. :lol: Pazi da im ne poverujem da se nije mogao izganjati termin,ali njima je prece turske serije da rade nego ovo.

Cak je i Arena zajebala stvar,jer derbi je stavila na Arenu 3,koju nema veliki broj ljudi a koja bi privukla troduplo vise ljudi nego onaj mec u Lucanima.Ali eto ja sam odgledao obe utakmice pa se i ne zalim,ali reci da je Zvezda krivac zbog ovoga je apsolutno smesno. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 dec 2011, 16:14

Devile prava ste balkanska Barselona :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 16:33

@devile nije mogla Prva, a arena je mogla. Zasticeni termini se odnose najvise na strane lige, ali to niko ne postuje. Zvezda ima neki ugovor sa Prvom Zvezdanom TV, pa prema tome da CZ nije bas nista kriva ne pije vodu. Ja sad ocekujem Dzaju u klubu, sut kartu strancima, i u prvi tim na proljece par omladinaca tipa Causic(ako tako bi), Krnet (nas), Jankovic itd
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2011, 17:01

DANTES je napisao/la:@devile nije mogla Prva, a arena je mogla. Zasticeni termini se odnose najvise na strane lige, ali to niko ne postuje. Zvezda ima neki ugovor sa Prvom Zvezdanom TV, pa prema tome da CZ nije bas nista kriva ne pije vodu. Ja sad ocekujem Dzaju u klubu, sut kartu strancima, i u prvi tim na proljece par omladinaca tipa Causic(ako tako bi), Krnet (nas), Jankovic itd
Vec sam ti objasnio,Prva nije htela da prenosi u 13:00 jer "postuju" prava,verovatno su mislili da postuju prava turskih serija.Zvezda ih je skoro pa molila da ih puste jer gledaoci nece moci na stadion.Kada je Prva to odbila iz vec navedenih razloga "zasticenog" termina,Arena je uzela uz dopust FSS-a,i RTS-a drugu utakmicu,jer Arena nema prava na 2 utakmice po kolu. ;)

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 11 dec 2011, 15:21

Devil je napisao/la:
prigoda je napisao/la: Izvini, moja greška, Crvena Zvezda je truba od ekipe. Partizan će opet biti prvak u JSL, to je već svima jasno.
Ne znam što se pališ đavole, gledao sam na RTS, u više navrata su se baš pravo čuli, ono grmilo drama, bilo mi je čudno pored tolikog broja cigana da se čuju ali tako je bilo!
Znam da je jasno svima da ce Partizan biti novi prvak i meni je. :lol: :mrgreen:
Salim se,bice ovo zanimljiva sezona do kraja ako ovako nastave veciti igrati Vosa bi mogla da im se priblizi i da zapreti,ali kao i obicno ocekujem da sve ostane na pretnji.

Dalje jos ovo da ti kazem,RTS,i svaka ostala TV kuca mikrofone i kamere stavlja koliko god moze prema juznoj tribini upravo zbog onakvih stvari kao sinoc,petarde,baklje,dimovi i ostalo.Gledao sam i ja snimak na RTS-u i ti si verovatno to primetio da su kamere 2 i 3 bile totalno van prenosa vecinu drugog dela jer je konstanto bio pojas dima i magle ispred njih.Na osnovu TV-a nikako se ne moze proceniti glasnoca neke grupe.Pogledaj taj gore klip navijanja sto neko postavi,postavio sam i ja na temi CZV,i premotaj na deo kada krece koreografija pocetkom drugog poluvremena,kada se snima sa jugozapada i bice ti neke stvari jasnije. ;)
dana 23 okt 2011, 19:46, tema Novi Pazar. A ti mi nisi vjerovao,cccccccccccc
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

RogerPro
Kontakt:

Post Postao/la RogerPro » 11 dec 2011, 16:21

Kako je krenulo ja mislim da mnogi navijači Zvezde neće doživjeti da Zvezda osvoji prvenstvo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.