[youtube][/youtube]
I onda pitaju mene i @Triba sto smo pijanice.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
Ko hoce da gleda utakmicu, najmanji je problem naci nacin.DANTES je napisao/la:@braoylo mnogo manje nego se cini. U BiH oko 200 000, a u Srbiji nesto malo jace. I oni sto ga imaju nisu svi fudbalski fanovi, + mnogi ne znaju naci linkove, nemaju readon tv player i druge zezancije.
P.S. Nego Bata vas ne pusta danas. Ljubavni problemi ili poslovni nesporazumi?
braoolyo je napisao/la: Robi, dovidjenja.
Kakve veze ima Zvezda sa izborom prenosa.DANTES je napisao/la:Stalno potenciraju pricu o regularnosti, a njihovu utakmicu na domacem terenu protiv jakog, ali sestrinskog tima Srbija nece moci da gleda. Da sad cete reci da to nije tacno, jer ima prenos na areni 3, a ja vas pitam koliko ljudi u Srbiji ima ovaj kanal? Par hiljada vise-manje
Vec sam ti objasnio,Prva nije htela da prenosi u 13:00 jer "postuju" prava,verovatno su mislili da postuju prava turskih serija.Zvezda ih je skoro pa molila da ih puste jer gledaoci nece moci na stadion.Kada je Prva to odbila iz vec navedenih razloga "zasticenog" termina,Arena je uzela uz dopust FSS-a,i RTS-a drugu utakmicu,jer Arena nema prava na 2 utakmice po kolu.DANTES je napisao/la:@devile nije mogla Prva, a arena je mogla. Zasticeni termini se odnose najvise na strane lige, ali to niko ne postuje. Zvezda ima neki ugovor sa Prvom Zvezdanom TV, pa prema tome da CZ nije bas nista kriva ne pije vodu. Ja sad ocekujem Dzaju u klubu, sut kartu strancima, i u prvi tim na proljece par omladinaca tipa Causic(ako tako bi), Krnet (nas), Jankovic itd
dana 23 okt 2011, 19:46, tema Novi Pazar. A ti mi nisi vjerovao,ccccccccccccDevil je napisao/la:Znam da je jasno svima da ce Partizan biti novi prvak i meni je.prigoda je napisao/la: Izvini, moja greška, Crvena Zvezda je truba od ekipe. Partizan će opet biti prvak u JSL, to je već svima jasno.
Ne znam što se pališ đavole, gledao sam na RTS, u više navrata su se baš pravo čuli, ono grmilo drama, bilo mi je čudno pored tolikog broja cigana da se čuju ali tako je bilo!![]()
![]()
Salim se,bice ovo zanimljiva sezona do kraja ako ovako nastave veciti igrati Vosa bi mogla da im se priblizi i da zapreti,ali kao i obicno ocekujem da sve ostane na pretnji.
Dalje jos ovo da ti kazem,RTS,i svaka ostala TV kuca mikrofone i kamere stavlja koliko god moze prema juznoj tribini upravo zbog onakvih stvari kao sinoc,petarde,baklje,dimovi i ostalo.Gledao sam i ja snimak na RTS-u i ti si verovatno to primetio da su kamere 2 i 3 bile totalno van prenosa vecinu drugog dela jer je konstanto bio pojas dima i magle ispred njih.Na osnovu TV-a nikako se ne moze proceniti glasnoca neke grupe.Pogledaj taj gore klip navijanja sto neko postavi,postavio sam i ja na temi CZV,i premotaj na deo kada krece koreografija pocetkom drugog poluvremena,kada se snima sa jugozapada i bice ti neke stvari jasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.