za jedno 100 godina,a mozda ni tad...ribery77 je napisao/la:
Bilono polje nakon rekonstukcije![]()
ovo je projekat turkica koji je sve projekte napravio po zenici , jos ovaj neka izvedu i ja zadovoljan .ribery77 je napisao/la:
Ljepota ali tesko da cemo ovo docekati. Neka pokusaju naci nekog sponzora da prodaju ime stadiona i tako skupe makar nesto love.ribery77 je napisao/la:
Odlicna ideja, ali za sponzora to ne bi bilo isplativo iz vise razloga. Kao prvo nasa liga je u qurcu, kao drugo svim organizatorima utakmice pod "krovom" FIFA-e i UEFA-e je zabranjeno koristenje imena sponzora.calcio je napisao/la:Ljepota ali tesko da cemo ovo docekati. Neka pokusaju naci nekog sponzora da prodaju ime stadiona i tako skupe makar nesto love.ribery77 je napisao/la:
Etihad stadium, Alianz arena itd
Ko bi kod nas mogao kupiti ime stadiona? Tesko da ima neka domaca firma, Bosnalijek stadion ili nesto slicno... Treba se okrenuti seicima
Pa valjda grad pravi stadion,a ne klub.HOPLIT je napisao/la:Absurdima u BiH nikad kraja, ima se para da se grade tribine a nema se za plate igračima
Uz to koliko sam ja upucen moraju napraviti tribinu zbog uvjeta od min. 3000 sjedecih mjesta.Ako sam pogrijesio izvinjavam se.Devil je napisao/la:Pa valjda grad pravi stadion,a ne klub.HOPLIT je napisao/la:Absurdima u BiH nikad kraja, ima se para da se grade tribine a nema se za plate igračima
ZAPADNA GLAVNA TRIBINA ATLETSKOG STADIONA KAMBEROVIĆA POLJE-A- je napisao/la:Je l' moze neko od upucenije raje da mi akze koliko je novca potroseno za krov one tribine na stadionu na Kamberovica Polju ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.