Ne volim ni jedan ni drugi klub,tako da se moram kladiti,da mi bude zanimljivija utakmicananek je napisao/la:Samo jedna stvar za el clasico,na to se ne kladi! El clasico se gleda

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne volim ni jedan ni drugi klub,tako da se moram kladiti,da mi bude zanimljivija utakmicananek je napisao/la:Samo jedna stvar za el clasico,na to se ne kladi! El clasico se gleda
da i ti nesto pametno kazesnanek je napisao/la:Samo jedna stvar za el clasico,na to se ne kladi! El clasico se gleda
Ja mislim da ce biti 1 - 0 HALA MADRID!pintol_TM87 je napisao/la:da i ti nesto pametno kazesnanek je napisao/la:Samo jedna stvar za el clasico,na to se ne kladi! El clasico se gledato ja danas čitav dan ponavljam...ja mislim da će biti 0:0
Možda mogu i do pobjede,ko zna Grci su to.VanBasten je napisao/la:pintole, jebol'te Xanthi
evo, izjednačiše, još 7-8 minuta. Juriš
mogu ****Future je napisao/la:Možda mogu i do pobjede,ko zna Grci su to.VanBasten je napisao/la:pintole, jebol'te Xanthi
evo, izjednačiše, još 7-8 minuta. JurišKako bi godio jedan penal.
druze info je bio direkt iz kluba...bio lik na tekmi i kaze ebga ovi se branili...a trebao je doći 1VanBasten je napisao/la:mogu ****Future je napisao/la:Možda mogu i do pobjede,ko zna Grci su to.VanBasten je napisao/la:pintole, jebol'te Xanthi
evo, izjednačiše, još 7-8 minuta. JurišKako bi godio jedan penal.
![]()
ma nije mi ba što sam pao, imao sam još 2 para za proć, a i markicu sam uložio. **** to. Nego što sam gledao sat i po' užasnog fudbala, i još pao. Da sam prošao, hajde nekako bi sebi opravdao ovo mučenje.![]()
helem, da ne začatavamo
Flash_28 je napisao/la:E jeste sta uboli evo mojih tiketa za danas sto sam igrao i sad se prati![]()
FC Köln - SC Freiburg : 1 1.55
Norwich - Newcastle Udeholdet scorer: Ja 1.27
Celtic - Hearts : 1 1.30
Verona - Albinoleffe : 1 1.24
Deportivo La Coruña - Numancia : 1 1.60
Femling
Totale odds:5.08
Total indsats (DKK):127.00
Mulig gevinst (DKK):644.80
Inter - Fiorentina : 1 1.93
1. FC Köln - SC Freiburg : 1 1.55
Arsenal - Everton : 1 1.55
Marseille - Bordeaux : 1 1.75
FK Novi Pazar - Jagodina : ah1 1.65
Femling
Totale odds:13.39
Total indsats (DKK):100.00
Mulig gevinst (DKK):1338.88
druze info je bio direkt iz kluba...bio lik na tekmi i kaze ebga ovi se branili...a trebao je doći 1[/quote]pintol_TM87 je napisao/la::
helem, da ne začatavamo
Imam i ja oba daju gol.Sparta je napisao/la:Imam dojavu "El Clasico" crveni karton
1. Pol XOmerbavarac je napisao/la:Imam i ja oba daju gol.Sparta je napisao/la:Imam dojavu "El Clasico" crveni karton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.