Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Muris91
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Muris91 » 10 dec 2011, 21:18

Imal ko kakvoh HHL-a za predlozit

martingela
Kontakt:

Post Postao/la martingela » 10 dec 2011, 21:57

pintol_TM87 je napisao/la:
martingela je napisao/la:1. 10/12 16:00 Liverpool FC - Queens Park Rangers 1 1.28
2. 10/12 16:00 Manchester United - Wolverhampton Wanderers 1 1.22
3. 10/12 16:00 Celtic - Heart of Midlothian 1 1.35
@ malo preko 2 [ 2,11 ]

P.S. Naj sigurniji tiket tj.prolaz garant !
zar jos neko stavlja liverpul i mančester i govori da je to sigurno???
da igraju protiv zelje ne bih ih igrao :D
bJa bre, reko da je sigurno,u cemu je problem ?[/]

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 dec 2011, 00:04

slika
103 KM. yebeni zabari. sutra otvaram groblje, al' niko nece umrjeti to je sigurno. koji sam ja peh boze. :cry: :cry:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2011, 00:24

Monolog je napisao/la:Više od 7 kartona na meču Real - Barcelona. :mrgreen:
Iako na prvi pogled ovo izgleda puno, svi znamo kakav antagonizam vlada među njima. Grubi startovi, valjanja, prigovaranja, odugovlačenja. Tja, imam osjećaj da bismo večeras mogli gledati sve ovo x 2. :lol: Vjerovatno u nekim kladionicama ima i 6.5 u ponudi (dakako, nešto je manja kvota :mrgreen: ), tako da..
.

Vodeći se statistikom Palermo bi trebao dobiti Cesenu. Klasična domaćinska momčad, kontra slabašnog gosta. Za one sa mu*ima preporučujem i hendikep. Vjerujem da će se Miccoli i društvo još jednom pokazati negostoljubivim timom i ispratiti Cesenu sa nekoliko golova u mreži. :mrgreen:

Swansea - Fulham 0-2 :mrgreen: Vodeći se statistikom, ovo bi trebalo proći. Swanselona je kod kuće primila svega 2 gola u prethodnih 7 mečeva, dok su Cottagersi u gostima 4x zatresli mrežu domaćina. I, činjenica je da Fulham igra tvrd fudbal, sa malo postignutih golova (nebitno da l' su domaćini ili gosti).

I jedan po osjećaju. Betis bi mog'o uzeti Valenciu. Nisu 100 godina pobijedili, tako da je krajnje vrijeme da ekipa koja je startala sa 4 pobjede, dobije nekog nakon, ako se ne varam, 10 utakmica. Valencia je igrala prije par dana na SB-u, gdje je poražena od Chelsea. Kvalitet jeste na strani gostiju (iskustvo, također), al' lopta je okrugla, a tu je i zakon velikih brojeva koji kaže da se sve serije moraju završiti. Prije ili kasnije.

Sretno svima.
Yebat ga. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 11 dec 2011, 08:01

deno_TM87 je napisao/la: Inter M - Fiorentina(SP) 1 2.10
Arsenal - Everton(L8) 1 1.80
Marseille - Bordeeaux 1 1.75
FC Koln - Freiburg pik 1 1.75
C.Zvezda - Vojvodina 1 1.60
Betis - Valencia pik 2 1.75
Zurich - Sion pik 1 1.70
Hibernian - Rangers 2 1.45

Kvota 84.70
Uplata 1.00

Real M - Barcelona(SP) X2 1.60
Werder - Wolfsburg(L8) 1 1.90
Rapid B. - Wacker 1 1.55
Genk - Lierse 1 1.40
Liverpool - QPR 1 1.30
Rennes - Brest 1 1.65
PAOK - Atromitos 1 1.65
Sporting L.- Nacional 1 1.25

Kvota 30.95
Uplata 0.50

Norwich - Newcastle pik 2 2.10
Sochaux - PSG pik 2 1.60
Hannover - Bayer L. Oba daju gol 1.65
Beira Mar - Porto 2 1.35
Palermo - Casena 1 1.60
St.Johnstone - Motherweel Gda 1.30
Levante - Sevilla Dda 1.30
Thun - Young Boys pik 2 1.80

Kvota 38.60
Uplata 0.50

Sandhausen - Offenbach 1 2.00
Stranrear -Stirling 1 1.40
Barnsley - Ipswich 1 2.00
Lecce - Lazio 2 2.00
Swansea - Fulham X=3 1 1.70

Kvota 19.00
Uplata 0.70
:P jucer los dan, valjda ce danas biti bolje .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 11 dec 2011, 09:09

ajmo za danas stavljajte

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 11 dec 2011, 10:53

Borussia D. - K`lautern(L8) 1 1.40
LIlle - Dijon(SP) 1 1.40
Kerkyra - Olympiakos 2 1.40
Waalwijk - Ajax 2 1.40
Maritimo - Benfica 2 1.75
Udinese - Chievo 1 1.50
Villarreal - R.Sociedad 1 1.85
Club B. - St.Truiden 1 1.25

Kvota 24.75
Uplata 1.00

Ath.Bilbao - R.Santander(L8) 1 1.60
Bologna - MIlan(SP) 2 1.65
Lorient - Lyon Oba daju gol 1.80
Besiktas - Buyuksehir 1 1.70
Xamax - Basel pik 2 1.55
Astra P. - Dinamo B. 2 2.00
Salzburg - Admira Oba daju gol 1.65
Stoke - Tottenham pik 2 1.65

Kvota 72.25
Uplata 0.50
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 11 dec 2011, 11:03

Ingolstadt-St.Pauli 2.

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 11 dec 2011, 11:21

Monolog je napisao/la:
Iako na prvi pogled ovo izgleda puno, svi znamo kakav antagonizam vlada među njima. Grubi startovi, valjanja, prigovaranja, odugovlačenja. Tja, imam osjećaj da bismo večeras mogli gledati sve ovo x 2. :lol: Vjerovatno u nekim kladionicama ima i 6.5 u ponudi (dakako, nešto je manja kvota :mrgreen: ), tako da..
.

Vodeći se statistikom Palermo bi trebao dobiti Cesenu. Klasična domaćinska momčad, kontra slabašnog gosta. Za one sa mu*ima preporučujem i hendikep. Vjerujem da će se Miccoli i društvo još jednom pokazati negostoljubivim timom i ispratiti Cesenu sa nekoliko golova u mreži. :mrgreen:

Swansea - Fulham 0-2 :mrgreen: Vodeći se statistikom, ovo bi trebalo proći. Swanselona je kod kuće primila svega 2 gola u prethodnih 7 mečeva, dok su Cottagersi u gostima 4x zatresli mrežu domaćina. I, činjenica je da Fulham igra tvrd fudbal, sa malo postignutih golova (nebitno da l' su domaćini ili gosti).

I jedan po osjećaju. Betis bi mog'o uzeti Valenciu. Nisu 100 godina pobijedili, tako da je krajnje vrijeme da ekipa koja je startala sa 4 pobjede, dobije nekog nakon, ako se ne varam, 10 utakmica. Valencia je igrala prije par dana na SB-u, gdje je poražena od Chelsea. Kvalitet jeste na strani gostiju (iskustvo, također), al' lopta je okrugla, a tu je i zakon velikih brojeva koji kaže da se sve serije moraju završiti. Prije ili kasnije.

Sretno svima.
JBG ispratio sam te i mogu rec s pravom jer malo ko je mogo pogodit sve one ostale.Daj nesto i za danas.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 11 dec 2011, 11:23

Monolog je napisao/la:
.

Sretno svima.
Prepisao sam Swanseu i Palermo,jedno pao jedno prosao...A mislim da si ti ovdje pao i na broju kartonu,bilo je tacno 7 ;)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 11 dec 2011, 12:21

Danas probat

H 43 - Redbergslids-2

H 43 je svake godine najlosija ekipa i svedskoj ligi i da nema doigravanja za opstanak u ligi ispali bi davno i sad bi bili zadnji da nema Caperiotumba-ea rijetko dobijaju i kuci i u gostima tu nema neke razlike,Redbergslids je vise domacinska ekipa igraju bolje kuci al protiv H43 sigurno mogu i moraju uzet dva buda ako zele nesto bolje mjesto u doigravanju

Nurnberg - Ingolstadt-2

Nurnberg najlosija ekipa u ligi imaju velikih problema da povezu dvije kvalitetne partije vecinu ovih bodova su i sakupili u svojoj dvorani al u zadnje vrijeme i kuci igraju lose a danas im u goste dolazi ekipa u najboljoj formi Ingolstadt koji igra sjajno gdje god da dode zabijaju puno golova najbolja su ekipa u ligi kada imju igraca vise na ledu osigurali su doigravanje al sigurno da ce ganjat ii tu prvu poziciju kako bi kroz doigravanje imali laksi put i prednost domace dvorane stoga bi trebali danas dobiti. Sa Nurnberg-om nemaju pozitivan omjer zadnjih godina Nurnberg ih je redovno dobijo i sad Ingolstadt treba iskoristit bolji igracki kadar i formu i popravit malo taj medusobni omjer...

Groswallstadt - Fuchse Berlin-2

Groswallstadt je ekipa koja igra odsrednji rukomet sveke godine su tu u sredini rijetko se bore za opstanak kadkad izbore i kokvo tekmicenje u europi ove godine im i ne ide najbolje al mislim da ce se vremenom vratit u sredinu gdje im je i mjesto
Fuchse Berlin do brije 3 sezone ista ekipa kao i Groswallstadt sredina tebeli al u meduvremenu taj je se klub pretvorio u jedan od najboljih u ligi poslije Kiela i Hamburga igraju redovno LP gdje guraju jako dobro trenutno su drugi iza Kiel koji je malo odmakao i ispred Hamburga stim da Berlin ima utakmicu manje od Kiela i da Kiel i Hamburga danas igraju medusobno Berlin to mora iskoristi i dobit svoju utakmicu kako bi se problizili Kielu ili odvojili od Hamburga ovo je zadnje kolo prije pauze i odlaska igraca na pipreme za EP i nece bit odmaranja igraca a i za mirniju pauzu Fuche treba pobjedu a i jaci su u svakom pogledu

Sretno... :) :)

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 11 dec 2011, 12:33

evo mojih prijedloga za danas:

slika

ovo ako ne prođe ja neznam šta će proć

za jedno 5 maraka
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 dec 2011, 12:38

Trump J. - Allen M. 1
Momak igra turnir zivota..Gledao sam ga sve meceve, naprosto je fenomenalan.Pobijedio je O'Sullivana, Robertsona, igrace koji su u vrhu vec dugo vremena.Po meni jedan od zicera dana..koeficijent 1,50..

Bologna- Milan 2

Milan u odlicnoj formi, gaze sve redom. Bologna imala utakmicu kupa u cetvrtak i to produzetke igrala protiv Juventusa dok je Milan u šarenom sastavu igrao protiv Plzena u CL.. koeficijent 1.50..

Stuttgart - Bayern 2

Stuttgart dobar ove godine, Bayern u maloj krizi al ovo cu igati iz jedinog razloga sto se Robben vratio..koeficijent 1.60

Waalwijk - Ajax 2

Svi pobijedise sinoc - AZ,PSV i Twente..mora i ajax jer vec puno zaostaju.. koeficijent 1.40

Partizan - Olimpija H2

Olimpija jest u raspadu al ne vjerujem da moze izgubit danas 24 razlike od Partizana koji je imao tesku utakmicu u Belgiji u ovoj sedmici.. Koeficijent 1.80

Panionios - Panathanikos 2

Panionios los kod kuce a Panathaniakos se "ganja" s Olympiakosom..mislim da ce dobit i to mozda hendikep.. koeficijent 1.60

Kvota : 15.10

SRETNO!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 11 dec 2011, 13:00

@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 dec 2011, 13:32

Future je napisao/la:@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?
hehe jel ovo ironično :P ne pristaj mi na muku xD...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 11 dec 2011, 13:35

pintol_TM87 je napisao/la:
Future je napisao/la:@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?
hehe jel ovo ironično :P ne pristaj mi na muku xD...
:roll: :mrgreen:
Nije ba,ozbiljan sam ja. ;) Jučer sam samo na jednom listiću pao na Sandhausenu,al' tu sam na još jednom pao,dok sam na 3 dobio zahvaljujući tvojim parovima. ;) :)
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 11 dec 2011, 13:48

jasko brate pokupio si sve favorite, a bas na tim kao velikim ekipama kladionice i zaradjuju :)

evo od mene jedan dobro razradjen listic ;)

Zaragoza - Mallorca 1 2,15
Eisbaren - Munchen 1 1,60
Poprad - Zilina 1 1,65
Scavolini - Montegranaro(KP) 1 1,35
Salzburg - Admira 1 1,55

kvota je 12, pa ko hoce neka pokusa nece se zahebat :P

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 dec 2011, 13:51

prosle sedmice su svi favoriti pobijedili, zasto ne bi i danas bilo tako..nisu bas svi toliki favoriti al eto..tako sam odlucio jbg..sretno nam u svakom slucaju :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 11 dec 2011, 13:52

Aragon-P.San Antonio (+3,5) h1
Eto vam poklon kvota 1,85.ova margina je u derby-u.Aragon(5-1 kuci)kad tuce,tuce vise od 3 razlike kuci,samo su od reala izgubili.San antonio(0-6 na strani)nije vise sto je nekad bio,kolko para tolko muzike.Proslo kolo nerjeseno kuci protiv 3. odozdo guadalajare dok je aragon kolo prije toga tu istu guadalajaru tukao na strani 3 razlike..san antonio je prije toga jos na strani izgubio 3 razlike od fenjerasa sagunta itd.Da ne duzim pricu,san antonio je u kurc..evoj formi dok je aragon klasicna domaca ekipa gdje tuce kuci sve redom(osim barce i reala) a na strani sta uleti dobro jest :mrgreen: ..Uglavnom kvota pada,margine hendikepa rastu itd.Za one opreznije nek igraju 1.Zelim vam srecu ko isprati,pusa :mrgreen: .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2011, 13:54

kelner je napisao/la:Prepisao sam Swanseu i Palermo,jedno pao jedno prosao...A mislim da si ti ovdje pao i na broju kartonu,bilo je tacno 7
Jbg. I ja sam se iznervirao zbog Palerma. :x A, na jednom sam pao yebeni Nancy (2:2 kontra Ajaccioa). Što se tiče kartona, to sam "pozelenio" zbog onog 6.5 (da ne bi bilo zabune). :(

Od mene za danas:

Utrecht - Feyenoord 3+ ili oba dau gol
Xamax - Basel 3+ ili oba daju gol
Malaga - Osasuna 1

Sretno svima :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.