FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Samo da se zna da je drugi gol bio neregularan...

Ma nijePavon je napisao/la:Samo da se zna da je drugi gol bio neregularan...
“You talkin’ to me?”
druže na pogrešnim si tabletama.Pavon je napisao/la:Samo da se zna da je drugi gol bio neregularan...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Majke mi, sve vrijeme čekam da @Portillo objavi neku sliku.
Dobro kaže ona narodna:"Ko čeka, taj dočeka." 
Eh, treba pogledati taj gol. Zašto? Ovdje jeste Cesc (ako dobro vidim u offsideu), a lopta ide u prostor. Međutim, iza njega trči i Iniesta (dakle, postoji mogućnost da on uzme loptu, a ne Fabregas), tako da...
Eh, treba pogledati taj gol. Zašto? Ovdje jeste Cesc (ako dobro vidim u offsideu), a lopta ide u prostor. Međutim, iza njega trči i Iniesta (dakle, postoji mogućnost da on uzme loptu, a ne Fabregas), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vidim da kolega Portillo nakon svega nije nimalo izgubio simisao za humor 
Tako da to nije offsMeđutim, iza njega trči i Iniesta (dakle, postoji mogućnost da on uzme loptu, a ne Fabregas), tako da.
“You talkin’ to me?”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Takvi su inace Realovci,nabriju se da fol Real moze dobiti Barcu,a kad Real dobije po usima,uhinje se i pognu glave.Culé je napisao/la:Kako je publika na Bernabeu bila nabrijana na početku, a nakon 2:1 k'o na sprovodu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Alvesu je sinoćnji El Clasico poslužio kao trening za ubacivanje s kojima je prije znao imati problema.
Zar je tako tesko priznati ono sto i slijep covjek vidi, gol je neregularan, sin duda.
Ne znam dal je netko ranije postavio:
http://www.sport.es/es/noticias/clasico ... ca-1262621" onclick="window.open(this.href);return false;
I Zidane je kao klinac navijao za Blaugranu!
http://www.sport.es/es/noticias/clasico ... ca-1262621" onclick="window.open(this.href);return false;
I Zidane je kao klinac navijao za Blaugranu!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A taman čovjek pomisli da si se riješio dječjih bolesti. Pa čovječe, pogledaj klip, a ne prokletu Portillovu fotografiju (koji je, gle čuda, prošle godine postavljao fotke na kojima nije bilo igrača protiv kojih je Barca igrala, te je svaki drugi gol bio iz offsideaSparta je napisao/la:Tako da to nije offs bilo kako... mozda je mogo Alves sa desnog beka da utrci, mozda je lopta bila za njeg
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Niko se nije "uhinjo"nidjo_barca je napisao/la:Takvi su inace Realovci,nabriju se da fol Real moze dobiti Barcu,a kad Real dobije po usima,uhinje se i pognu glave.Culé je napisao/la:Kako je publika na Bernabeu bila nabrijana na početku, a nakon 2:1 k'o na sprovodu.
Ono sto je meni bilo drago, sto su Ultrasi uvijek uz Real Madrid, gubili smo 1-3 pijesma se cula, stavi pred sami kraj tekme "Cuando llego a Bernabeu" i onda se pijevalo Jose Mourinho, Jose Mourinho...imas tekmu na AreniSport obrati paznju pred sami kraj 90ti min...
Selam
“You talkin’ to me?”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Govorim ovdje za vas,na forumu.Nabrijete se,zvocate cijelu sedmicu o tome kako je Real jak,strahota,paklo Berneabeua,Mourinho i tako ta s.ranja.Dobije Real po usima,nigdje vas,tek pokoji komentar.A i to obicno budu jadni komentari,neka izvlacenja...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Monolog je napisao/la:A taman čovjek pomisli da si se riješio dječjih bolesti. Pa čovječe, pogledaj klip, a ne prokletu Portillovu fotografiju (koji je, gle čuda, prošle godine postavljao fotke na kojima nije bilo igrača protiv kojih je Barca igrala, te je svaki drugi gol bio iz offsideaSparta je napisao/la:Tako da to nije offs bilo kako... mozda je mogo Alves sa desnog beka da utrci, mozda je lopta bila za njeg). Dakle, Cesc ne ide na loptu, a krene Iniesta (koji nije u offsideu). Šta ćemo onda? Jer, kod gola je INIESTA KRENUO NA LOPTU, nije bio statičan. Al', kako to vama pokazati?

Neznam kakve bolesti spominješ, staviše dječjih ( nije bitno ) to je tvoja stvar.Monolog je napisao/la:A taman čovjek pomisli da si se riješio dječjih bolesti. Pa čovječe, pogledaj klip, a ne prokletu Portillovu fotografiju (koji je, gle čuda, prošle godine postavljao fotke na kojima nije bilo igrača protiv kojih je Barca igrala, te je svaki drugi gol bio iz offsideaSparta je napisao/la:Tako da to nije offs bilo kako... mozda je mogo Alves sa desnog beka da utrci, mozda je lopta bila za njeg). Dakle, Cesc ne ide na loptu, a krene Iniesta (koji nije u offsideu). Šta ćemo onda? Jer, kod gola je INIESTA KRENUO NA LOPTU, nije bio statičan. Al', kako to vama pokazati?
Ne zanima me uopce ko je postavio ovu fotku, kad sam tokom tekme jasno uocio na prvu da je prije bio offfs. igra se trebala prekinuti, cilj je bio jasan...Ovdje se lopta kasnije odbila tj. dosla do Xavija koji zabija "neki" gol.

Zadnja izmjena: Sparta, dana/u 11 dec 2011, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
“You talkin’ to me?”
Ni to neće biti dovoljnoCulé je napisao/la:Monolog je napisao/la:A taman čovjek pomisli da si se riješio dječjih bolesti. Pa čovječe, pogledaj klip, a ne prokletu Portillovu fotografiju (koji je, gle čuda, prošle godine postavljao fotke na kojima nije bilo igrača protiv kojih je Barca igrala, te je svaki drugi gol bio iz offsideaSparta je napisao/la:Tako da to nije offs bilo kako... mozda je mogo Alves sa desnog beka da utrci, mozda je lopta bila za njeg). Dakle, Cesc ne ide na loptu, a krene Iniesta (koji nije u offsideu). Šta ćemo onda? Jer, kod gola je INIESTA KRENUO NA LOPTU, nije bio statičan. Al', kako to vama pokazati?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa dječje bolesti tipa (čestitam vam, a kad se pojavi još neki Relovac, onda se mijenja ploča).
Eh, klasičan primjer dječjih bolesti, zar ne?
Helem, Coentrao (ako se ne varam) je uklizao, tako da lopta nije došla do Cesca, a ni do Iniesta KOJI NIJE BIO U OFFSIDEU, zato nije ni prekinut napad. Poslije je Xavi postigao "neki" gol. Mada bih ja rekao da je postigao gol koji je okren'o utakmicu i tako Realu i (valjda) navijačima istog pokazao neke stvari.
Helem, Coentrao (ako se ne varam) je uklizao, tako da lopta nije došla do Cesca, a ni do Iniesta KOJI NIJE BIO U OFFSIDEU, zato nije ni prekinut napad. Poslije je Xavi postigao "neki" gol. Mada bih ja rekao da je postigao gol koji je okren'o utakmicu i tako Realu i (valjda) navijačima istog pokazao neke stvari.
Kol'ko je samo Real ove sezone zabio golova iz zaleđa i to bitnih, pa nikom ništa. I Barceloni, odnosno Messiju je poništen čist gol protiv Getafea zbog nepostojećeg offsidea.
Idemo dalje, tj. u Japan po naslov Svjetskog prvaka!
Pa ti mjenjaš ploče non stop pa ko bi da ti sudiMonolog je napisao/la:Pa dječje bolesti tipa (čestitam vam, a kad se pojavi još neki Relovac, onda se mijenja ploča).Eh, klasičan primjer dječjih bolesti, zar ne?
![]()
Dobro nije bio ni Cesc ni Iniesa u off. SRETAN.
Naravno postigao je taj gol, mislim golčina - jesi sad sretan. Ajde selam.
“You talkin’ to me?”
Daj nam nadji te golove..Culé je napisao/la:Kol'ko je samo Real ove sezone zabio golova iz zaleđa i to bitnih, pa nikom ništa. I Barceloni, odnosno Messiju je poništen čist gol protiv Getafea zbog nepostojećeg offsidea.
Istina bio je ovdje offside to svako ko ima oci mora priznati,ali ja mislim da nije bila sudijska namjera da se osteti Real,i oni su ljudi **** ga :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.