sta reci, koju poruku poslati
hegemonija se opet dokazala
rekao sam vam fino da nem potrebe da brinemo pred utakmicu, real je smijesna ekipa za nasu hegemoniju, nejaki su
primijetili ste kako protiv jacih protivnika kao milan i real pocinjemo s hendikepom, golovi u prvim minutama al opet nedovoljno haha
sto se tice nasih junacina sinoc
valdez - dobar kao i uvijek, ona greska kod gola, aja ne znam sta ono bi, ne moze se reci ni da je greska, jer kad je dodao loptu ozilu vidjelo se da kao da je namjerno bilo, nije mu presla lopta preko noge ili nesto slicno, jedino objasnjenje je bilo da mu je nesto udarilo u glavu pa pomislio da je nas igrac, jer fino ga je gadjao i lijepo mu dao pas direktno u noge. osim toga, standardno dobar, nevidjena samouvjerenost poslije greske, koliko samo rizicnih pasova poslije toga je imao
puyol - po meni nas heroj sinoc, najbolji igrac, nevjerovatan, priznajem da sam sumnjao da ce moci izaci na kraj u ovim godinama,ali pokazao je da je docent u odbrani, kako sve lagano na iskustvo i rutinu rjesava, koliko je samo blokirao lopti, lijepa iznosenja, ko da mu je 27 godina, kapa dole kapitenu, po meni dakle nas najveci heroj sinoc, od drugih se i ocekivala briljantna igra, ali nas kapiten je pokazao da mu ni godine ne mogu nista
pike - doktorski odigrana utakmica, vjerovatno i najbolji stoper danasnjice
alves - najbolji bek danasnjice, nek prica ko sta hoce, u odbrani dobar, siguran, u veznom redu sasvim dobar igrac, u napadu bio briljantan, dakle covjek igra i beka i krilo i napadaca, sve to na sjajan nacin
abidal - eh on se jedni moze i kritikovati, nasa najslabija karika i sinoc i u ovoj sezoni, pao je u formi definitivno, dosta gresaka, ali opet i nekoliko sjajnih poteza, prolaznu moze dobiti, ali pada definitivno i mislim da moramo traziti pojacanja tu od sledece sezone
sergio - jos jedna doktorska utakmica, jedan od najboljih sinoc, nevidjena hladnokrvnost i borbenost, u kakvog je smao igraca izrastao, kapa do poda jednostavno
xavi - kao i uvijek, doktorski
iniesta - maestralan, mogao je jos i bolje, al malo se i zahebavao pred kraj i neka je, opusteno sinoc igrao onako i malo cejfio, sve u svemu maestralan
fabregas - malo je podbacio po meni, nekako jos uvijek senije uklopio, istina daje dosta golova i sve to, al opet malo usporava igru, al bice jos i bolji s vremenom, donio nam je veliki kvalitet, dosta golova iz veznog reda, sjajan osjecaj za gol ima, generalno solidna partija al moze jos i puno bolje
alexix - sjajna utakmica, sjajno pojacanja, bas kakvo nam je i trebalo, nisam ni sumnjao u njega al moze jos i puno bolje i bice sve bolji i bolji. nadao sam se da ce on igrati umjesto vilje jer je puo brzi, borbeniji i okretniji, a i gol je zavukao majstorski, nije nimalo laka situacija bila, sjajan je u tandemu s messijem,
messi - sta reci, najbolji igrac svih vremena, iako nije odigra ni blizu svom maximumu, najzasluzniji za pobjedu sinoc, genijalno cita igru, u situaciji kad se odbrana fokusira na njega povlaci se u vezni red i po meni je nezavisno od svih golova i slicno, vjerovatno i najbolji vezni igrac svijeta kad igra u veznom redu, jos jednom pokazao koja je velicina, kao se samo kad treba podredjuje kolektivu
pep- jos jednom pokazao da je aristotel za morinja, koje samo promjene formacija i pozicija, genijalno tehnicko-takticki odradjena utakmica, ocitao lekciju specijalcu morinju
hegemonija hegemonija hegemonija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!