RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma nije ..

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Yebo vas Zolj, jes' mi igracina velika
mos' mislit!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ah pa da stabilizacija je u toku treba jos jedno 10-ak godina ... toliko o demagogiji ..Borg je napisao/la:Za koga ti uopšte navijaš?kimbo je napisao/la:Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
Da nisi na pogrešnoj dijelu foruma?
I nije teško otići do Tanovića u Titovoj je u Veležovim prostorijama pa mu objasni neke stvari
veliki demagogu pa nek i on tebi neke stvari objasni.. pa da vidiš kako je zajebano kad imaš 100.000 KM,
a treba ti 2 miliona zadržati igrače
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pazi sa ovim "PRAVIM" navijačima koji samo se nadosiraju po gradu i po forumima, biće dobro ako bude i za 10 godina. Možda da se ponekad ode do stadiona malo utakmicu pogledati?kimbo je napisao/la:Ah pa da stabilizacija je u toku treba jos jedno 10-ak godina ... toliko o demagogiji ..Borg je napisao/la:Za koga ti uopšte navijaš?kimbo je napisao/la:Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
Da nisi na pogrešnoj dijelu foruma?
I nije teško otići do Tanovića u Titovoj je u Veležovim prostorijama pa mu objasni neke stvari
veliki demagogu pa nek i on tebi neke stvari objasni.. pa da vidiš kako je zajebano kad imaš 100.000 KM,
a treba ti 2 miliona zadržati igrače
Pa kad imaš publiku, dođe i kakav sponzor pa i kakav TV prenos pa malo i love upane, e onda možeš pričati o zadržavanju mladih igrača i ostalom. Šta i da su sad svi potpisali na 20 godina kad klub nema love da im isplati plate, nemože ispoštovati ugovor i normalno da je igrač odmah slobodan.
Iskreno da bi bilo ko mogao da stavi riječ Velež u usta treba da bude prisutan na SVAKOJ domaćoj utakmici pa da ima pravo nešto da kaže, a to je nekih 300 ljudi u gradu znam ih sve u glavu!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Kakav je Dzenan Durakovic...bilo kao igrac ,bilo kao covjek ? 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Decko je pravi , tko ga dovede dobit ce i igraca i zaradit ce na njemu. To ti garantujem !!mma_hz je napisao/la:Kakav je Dzenan Durakovic...bilo kao igrac ,bilo kao covjek ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Navodno pregovara sa Sarajevom. Vidjećemo imal' išta do toga.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
pepe_signori
- Kontakt:
Ja sam isto cuo da ima kontakte sa Sarajevom i Olimpicom... iskreno ovo sto je odigro ovu sezonu po meni je bio najbolji igraca Veleza... Extra i igrac i momak i sportista... Ne pije, ne pusi, pravi Svabo po mentalitetu...
A evo bas protiv Sarajeva jedan video isjecak sa tekme
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na kojem mjestu igra ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
pepe_signori
- Kontakt:
Krila oba moze igrati i iza spiceva...
Takav nam treba u OLIMPICU,,,,pepe_signori je napisao/la:Ja sam isto cuo da ima kontakte sa Sarajevom i Olimpicom... iskreno ovo sto je odigro ovu sezonu po meni je bio najbolji igraca Veleza... Extra i igrac i momak i sportista... Ne pije, ne pusi, pravi Svabo po mentalitetu...
10 puta je bolji od Zolja tako da ako uzmete Zolja umjesto Durakovica a imate para radite veliki propust.pabizo je napisao/la:Takav nam treba u OLIMPICU,,,,pepe_signori je napisao/la:Ja sam isto cuo da ima kontakte sa Sarajevom i Olimpicom... iskreno ovo sto je odigro ovu sezonu po meni je bio najbolji igraca Veleza... Extra i igrac i momak i sportista... Ne pije, ne pusi, pravi Svabo po mentalitetu...
-
pepe_signori
- Kontakt:
Ako imaju para uzet ce ih obojicu!
Pa dobro u svakom slucaju kupiti Zolja pored Durakovica moze samo ..ne znam necu reci 
-
pepe_signori
- Kontakt:
Nisu ista pozicija nikako... I meni je Durakovic bolji.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odlicno jos jedan igrac ispod 24 imacemo najmladju postavu 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
pepe_signori
- Kontakt:
Ako ga dovedete...
I ja bi ga kad vec ne igra u Velezu volio vidjeti u bordo dresu radije nego u plavom ili zelenom...
ovdje nešto opasno smrdi oko Zolja, pa kako je moguće da je Tanović još u ranoj fazi pregovora oko produženja ugovora pozvao njega i Demića? Znamo da se predhodnih godina dosta kasnilo oko produženja ugovora. Demić se odazavo, a ovaj se kobajagi predomišljao kao eto hoću u drugi klub, očigledno da pojedini igrači mogu raditi u klubu šta hoće ili menadžeri koji ih zastupaju manipulišu s njima, ako Zolj uopšte i ima menadžera. Ovdje ima svega. Ne zanima me Tanović uopšte, ali očigledno da UO želi u ranoj fazi znati na čemu je po pitanju igračkog kadra, trude se, e sada je pitanje da li će se isplatiti sav taj trud.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
kakva je visa polemika oko zolja.ko ga J**+....jes neka igracina u PM
Dobar je dobar je paša,,,,,,Rodjeni_BRato je napisao/la:kakva je visa polemika oko zolja.ko ga ****....jes neka igracina u PM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.